Home Technische gadgets voor thuis Vraag en antwoord: SmartThings en TP-Hyperlink UK over hoe u uw verbonden leven kunt vereenvoudigen

Vraag en antwoord: SmartThings en TP-Hyperlink UK over hoe u uw verbonden leven kunt vereenvoudigen

0
Vraag en antwoord: SmartThings en TP-Hyperlink UK over hoe u uw verbonden leven kunt vereenvoudigen


Stel je dit eens voor: je hebt door je wekker heen geslapen en nu moet je je haastig klaarmaken voor je werk. Snel zet je een pot koffie, strijkt je kleren, gooit alles wat je nodig hebt in een tas en gaat naar kantoor. Oef, je komt nog wel op tijd. Maar wacht! Heb je de koffiepot losgekoppeld? Het ijzer? Alle lichten uitdoen?

Je barst in een koud zweet uit, maar dan herinner je je dat al je apparaten zijn aangesloten op de SmartThings-compatibele TP-Hyperlink Good Plug, en slaak je een zucht van verlichting, open je de SmartThings-app en schakel je alles uit met een eenvoudige tik.

Dat is nog maar het start van de manier waarop TP-Hyperlink werkt Slimme dingen. TP-Hyperlink, een toonaangevende wereldwijde leverancier van Wi-Fi-apparaten en meer, biedt de Matter-gecertificeerde Tapo slimme stekker, waarmee gebruikers hun apparaten gemakkelijk, duurzaam en veilig kunnen bedienen.

In onze laatste X (Twitter) Q&A spraken we met TP-Hyperlink UK om onze samenwerking te bespreken, hoe hun producten werken met SmartThings, en meer. Blader door de hoogtepunten hieronder, of blijf lezen voor het volledige gesprek.

De hoogtepunten

Slimme dingen: Hoe werkt uw slimme stekker met SmartThings?

TP-Hyperlink UK: SmartHome-bezitters kunnen hun apparaten aansluiten op de Tapo slimme stekker. Het hoeven niet eens slimme apparaten te zijn! Zo kun je deze vakantie bijvoorbeeld de lichtjes van je kerstboom bedienen!

Vervolgens kunnen gebruikers in de SmartThings-app naar SmartThings Power gaan om het energieverbruik van deze apparaten bij te houden en schattingen van de elektriciteitsrekening te bekijken. Geen verrassingen meer!

TP-Hyperlink UK: Veiligheid is tegenwoordig een andere grote zorg voor gebruikers. Hoe zorgt SmartThings ervoor dat onze gebruikers de risico’s vermijden die gepaard gaan met alledaagse apparaten?

Slimme dingen: Wie heeft zich niet halverwege het werk afgevraagd: “Heb ik de stekker uit het stopcontact gehaald?” De SmartThings-app stelt u gerust. Stel eenvoudigweg een schema in om uw apparaten automatisch te beheren, zodat ze worden uitgeschakeld nadat deze een bepaalde tijd aan hebben gestaan.

Slimme dingen: We willen graag weten waar TP-LINK de sensible home-ruimte de komende 5-10 jaar naartoe ziet gaan.

TP-Hyperlink UK: Wij zien de toekomst van slimme huizen als slimme en niet-slimme producten die allemaal naadloos samenwerken, ongeacht wie ze maakt!

Ons volledige gesprek met TP-Hyperlink UK

Slimme dingen: We hebben een aantal brandende vragen voor je! Ten eerste: wat maakt TP-Hyperlink anders?

TP-Hyperlink UK: Bedankt dat je ons hebt. Wij zijn ‘s werelds nummer 1 leverancier van Wi-Fi-apparaten aan consumenten over de hele wereld. De gebruikerservaring is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Daarom ontwerpen en bouwen we al onze netwerkapparaten in eigen huis.

We zijn blij om te kunnen zeggen dat onze Tapo slimme stekker nu werkt met SmartThings Power!

Slimme dingen: We zijn blij om met u samen te werken! Hoe werkt uw slimme stekker met SmartThings?

TP-Hyperlink UK: SmartHome-bezitters kunnen hun apparaten aansluiten op de Tapo slimme stekker. Het hoeven niet eens slimme apparaten te zijn! Zo kun je deze vakantie bijvoorbeeld de lichtjes van je kerstboom bedienen!

Vervolgens kunnen gebruikers in de SmartThings-app naar SmartThings Power gaan om het energieverbruik van deze apparaten bij te houden en schattingen van de elektriciteitsrekening te bekijken. Geen verrassingen meer!

TP-Hyperlink UK: Wat zijn, naast toegang tot de baanbrekende SmartThings Power, de andere voordelen van het gebruik van de Tapo slimme stekker met de SmartThings-app?

Slimme dingen: Verrassingen op de energierekening zijn het ergste! Met de SmartThings-app kunt u uw aangesloten apparaten aan- en uitzetten, waar u ook bent. Zo gebruik je de apparaten die je nodig hebt alleen wanneer jij ze nodig hebt! Tot ziens, verspilde energie.

Slimme dingen: Laten we het over een andere kwestie hebben… Matter! Hoe werkt TP-Hyperlink met Matter-gecertificeerde apparaten, en waarom is dat belangrijk?

TP-Hyperlink UK: De Tapo Mini Good Wi-Fi Plug van TP-Hyperlink is ons eerste Matter-gecertificeerde product dat vandaag beschikbaar is voor klanten, en er komen er nog meer! De Tapo slimme stekker werkt naadloos samen met andere Matter-apparaten, zoals het SmartThings Station, de Samsung Household Hub-koelkast en smart-tv’s, en het instellen is een fluitje van een cent! Zo werkt het: u scant een meegeleverde QR-code met uw telefoon en de stekker wordt onmiddellijk geconfigureerd met uw thuisnetwerk. Slim leven moet gemakkelijk zijn!

TP-Hyperlink UK: We hebben duurzaamheid en gemak besproken. Veiligheid is een andere grote zorg voor gebruikers vandaag de dag. Hoe zorgt SmartThings ervoor dat onze gebruikers de risico’s vermijden die gepaard gaan met alledaagse apparaten?

Slimme dingen: Wie heeft zich niet halverwege het werk afgevraagd: “Heb ik de stekker uit het stopcontact gehaald?” De SmartThings-app stelt u gerust. Stel eenvoudigweg een schema in om uw apparaten automatisch te beheren, zodat ze worden uitgeschakeld nadat deze een bepaalde tijd aan hebben gestaan.

Slimme dingen: Dit was zo leuk! Maar voordat we verdergaan, willen we graag weten waar TP-LINK de sensible home-ruimte de komende 5-10 jaar naartoe ziet gaan.

TP-Hyperlink UK: Ja! Wij zien de toekomst van slimme huizen als slimme en niet-slimme producten die allemaal naadloos samenwerken, ongeacht wie ze maakt!

Slimme dingen: Hartelijk dank aan onze companions bij TP-LINK UK voor het chatten met ons vandaag!

TP-Hyperlink VK: Bedankt dat je ons SmartThings hebt! Daarom wilden we uw volgers een tijdelijke aanbieding geven op onze Tapo slimme plug voor SmartThings-gebruikers! Ontvang vandaag nog een exclusieve bundel van 5 pakketten: https://tplink.aod.promo/uk/tplink-samsung-dec23

Lees hier meer over het slimme huismerk van TP-Hyperlink, Tapo: https://www.smartthings.com/companions/tapo

Categorie:

Partnerspotlight, Verhalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here