Home Huisdecoratie Onze kleintjes een gevoel van verwondering bijbrengen: het geschenk van traditie en tijd samen

Onze kleintjes een gevoel van verwondering bijbrengen: het geschenk van traditie en tijd samen

0
Onze kleintjes een gevoel van verwondering bijbrengen: het geschenk van traditie en tijd samen


Ik merk dat ik nadenk over de verwondering uit mijn kindertijd. Voor velen van ons was Kerstmis een tijd vol magie en mysterie, een kans om in het onmogelijke te geloven. Het waren echter onze ouders die achter de schermen onvermoeibaar doorwerkten om dat gevoel van vreugde en verbazing te creëren. Door middel van een geheimzinnige verpakking, uitgebreide opstellingen en liefdevolle traditie brachten ze de magie van Kerstmis voor ons kinderen tot leven. Het is een zegen om nu hun inspanningen voor mijn eigen gezin te mogen belonen.

Walmart x Liz Marie 3

Als ouders is het creëren van magie tijdens de vakantie voor onze kinderen zo belangrijk. Of het nu gaat om extravagante uitstapjes om kerstboomtentoonstellingen van over de hele wereld te zien of gezellige avonden thuis, genietend van klassieke movies met popcorn, het vinden van manieren om samen iets te vieren is wat dierbare herinneringen opbouwt. Dit seizoen hebben we genoten van lokale muziekshows die het hele gezin in de stemming brengen. Thuis staan ​​de vrijdagavonden in het teken van het afvinken van objects op onze lijst met vakantiefilms die je niet magazine missen. Er gaat niets boven samenkomen met dierbaren en ontsnappen in een hartverwarmend verhaal. Vandaag voegen we onze eigen persoonlijke accenten toe aan een aantal zelfgemaakte versieringen – waardoor creativiteit en tijd samen wat magie van zichzelf kunnen strooien. Het seizoen vliegt misschien snel voorbij, maar het bijbrengen van een gevoel van verwondering bij onze kleintjes door middel van traditie en tijd samen is een geschenk dat voor altijd zal duren.

Walmart x Liz Marie 5

De ambachten van vandaag worden gesponsord door Walmart.com. We kochten de ArtSkills-penselen en verf van Walmart.com en het was zo leuk om ze voor dit challenge te gebruiken. We hebben een paar kleur- en verfopstellingen, maar voor deze wilden we het direct doen onder de fonkelende lichtjes van onze kleine growth die we boven hebben staan. We halen een vel oud inpakpapier tevoorschijn om een ​​knutselruimte te maken, halen alle verf eraf en laten de creativiteit de vrije loop!

350

Walmart x Liz Marie 1

Heel erg bedankt voor het langskomen op de weblog vandaag en elke andere dag. Het betekent echt alles voor ons hier op de boerderij. Zorg ervoor dat u ons dagelijks volgt LTK, Fb, Instagram, Pinterest & TikTok. Blijf zoals altijd gezellig!

xxLizMarieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here