Home Meubilair STL306: Wees aardig voor de solid, broer!

STL306: Wees aardig voor de solid, broer!

0
STL306: Wees aardig voor de solid, broer!


Vraag 1:

Van Jake:
Hé jongens, ik ben dol op de present. Ik ben bijna ingehaald nadat ik de podcast pas ongeveer twee maanden geleden ontdekte. Ik heb twee vragen:
1. Waarmee maak je je mooie handgemaakte meubels schoon? Tijdens de pandemie was ik als een idioot aan het schoonmaken met BLEACH, maar ik was paranoïde. Nu ben ik overgestapt op citroenolielak, wat gebruik je?
2. Ik luisterde naar de recente aflevering over blokvlakken versus schoudervlakken versus sponningblokvlakken en dacht bij mezelf: zou een vlak dat zo breed is als een sponningblokvlak maar zo hoog als een groot schoudervlak niet geweldig zijn? Dus mijn vraag is: heb je ooit gedacht aan gereedschapsontwerpen die voor zover je weet niet bestaan, maar die tremendous nuttig zouden zijn, al was het maar voor één klus?

Wat is Frans polijsten?

Afwerkingsexpert en houtbewerker John Coffey geeft een inleiding tot schellak, waarbij hij de verschillende soorten bespreekt, hoe je het moet mengen en hoe je het moet aanbrengen om een ​​langdurige, mooie French Polish-afwerking te creëren.

Vraag 2:

Van Timoteüs:
Ik ging de voetstuktafel van Tim Rousseau uit FW bouwen toen mijn vrouw zijn inspiratiestuk in de intro van Alan Peters zag. (Zie foto hieronder). Ik krijg nu van haar de opdracht om het te bouwen😳😳. Ik heb een massief gezaagd mannequin gemaakt alleen voor de vorm, maar ik maak me zorgen over de korreloriëntatie.
Wat is de sterkste manier om deze benen te creëren? Gebogen laminaat en fineer? Stoom? Of massief gezaagd?Segmenten:

Mini-werkbank doet wonderen

Dit tafelmodel heeft alle kenmerken van een volwaardige financial institution.

Een bankje

Voor frees- en handwerk tilt deze minibank de actie naar een comfortabele hoogte

Voorkom letsel aan uw handen, polsen en onderarmen

Strategieën om u in de winkel en uit de spreekkamer te houden

Pijnvrije houtbewerking

Good hout, een droomwinkel en al het gereedschap ter wereld zullen je houtbewerking niet helpen als je gewond raakt

Trucs om op de juiste hoogte te werken

Optimaliseer de hoogte van uw werkbank voor de uit te voeren taak

Dit is de lange bankschroef die Phil op zijn financial institution heeft staan:

Vraag 3:
Van Thomas:
Internet als iedereen wil ik mijn gietijzeren tafels schoon, glanzend en krasvrij houden.

Ik gebruik het product dat uw beste roestpreventietest heeft gewonnendus ik maak me niet al te veel zorgen over roest, maar ik maak me wel zorgen over krassen nadat ik heb gezien hoe iemand lukraak een handvol bankschroefgrepen en moersleutels op mijn lintzaagtafel uitlaadde.

Ik dacht: nee, dat gaat niet.

Wat denk je ervan om een ​​handdoek met olie te verzadigen en deze op mijn zaagtafels te leggen als ze niet in gebruik zijn? Kan ik onbedoeld vocht vasthouden in plaats van afstoten?

De beste roestpreventiemiddelen

Nieuwe beschermers versloegen oude favorieten

3 methoden voor het verwijderen van roest

Rollie Johnson laat zien hoe u roest van uw gereedschap verwijdert en op afstand houdt

Aanbevelingen:

Dit project geeft je de kans om te proberen cederhouten dakspanen en koperen dakbedekking te installeren zonder dat je je huis hoeft te verbouwen.

Woodsmith-plannen: mooie vogelvoeder

Dit challenge geeft je de kans om te proberen cederhouten dakspanen en koperen dakbedekking te installeren zonder dat je je huis hoeft te verbouwen.

James Conrad – Houtbewerker. Goed in discgolf.


Elke twee weken beantwoordt een group van medewerkers van High-quality Woodworking vragen van lezers op Store Speak Dwell, de tweewekelijkse podcast van High-quality Woodworking. Stuur uw houtbewerkingsvragen naar (e-mail beveiligd) ter overweging in de reguliere uitzending! Ons voortbestaan ​​is afhankelijk van de steun van luisteraars. Dus als je van de present geniet, zorg er dan voor dat je een vijfsterrenbeoordeling voor ons achterlaat en misschien zelfs een leuke reactie op onze iTunes-pagina.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here