Home Meubilair Terrasmeubilair stylen voor de zomer – Vermont Woods Studios

Terrasmeubilair stylen voor de zomer – Vermont Woods Studios

0
Terrasmeubilair stylen voor de zomer – Vermont Woods Studios


Als het heat weer is, is er niets beters dan uw buitenruimte optimaal te benutten. En of u nu het geluk heeft een volledig terras en zwembad te hebben of met een kleinere ruimte werkt, het juiste meubilair en de juiste styling zullen uw buitenruimte transformeren in een ruimte die u nooit meer wilt verlaten.

Om u op weg te helpen, hebben we een handleiding voor het stylen van uw kapsel samengesteld terrasmeubilair voor zomer. Lees verder voor de beste suggestions en trucs van ons workforce.

Locatie, locatie, locatie

terrasmeubilair

Hoewel een hoek van je buitenruimte misschien ideaal lijkt om een ​​zitgedeelte te creëren, moet je rekening houden met de beweging van de zon gedurende de dag om er zeker van te zijn dat het een plek is waar je altijd wilt zitten. Die plek waarvan je ‘s ochtends misschien denkt dat deze excellent is, heeft immers de potentie om tegen de middag een oven te worden.

Als u vaak buitenmaaltijden organiseert, zorg er dan voor dat uw eetgedeelte gemakkelijk toegankelijk is vanuit plaatsen zoals de keuken of de grill.

Denk na over uw gebruiksscenario

terrasmeubilair

Bedenk voordat u uw terras inricht waarvoor u de ruimte gaat gebruiken. Heeft u de neiging om buiten te loungen tijdens de zomerse hitte, of gebruikt u de ruimte om op te drogen na een duik in het zwembad? Als, ligstoelen in de buurt van een zonnige plek is misschien het beste voor u.

Aan de andere kant, als u van plan bent uw ruimte te gebruiken om buiten te dineren of in een rustig hoekje te lezen, kunt u het beste comfortabele stoelen en een tafel overwegen.

Investeer in comfortabele zitplaatsen

terrasmeubilair

Er is geen toegangsbarrière zoals ongemakkelijke zitplaatsen. Uw buitenruimte is misschien excellent ingericht, maar u zult er geen tijd in willen doorbrengen als ongemakkelijk zitten de enige optie is.

Daarom is comfortabel zitten een should, of het nu gaat om een Adirondack-stoel of buiteneetkamerstoel – als u wilt dat familie en vrienden een tijdje blijven. De toevoeging van een kussen op uw stoel zitten is altijd een goed start.

Voor degenen die op zoek zijn naar additional comfortabele zitplaatsen, kijk eens naar onze Terrasmeubilair met diepe zitplaatsen– geheel gebouwd met consolation in gedachten. En als je regelmatig een groep host, wil je misschien eens een kijkje nemen op onze Buitensets.

Overweeg materialen

terrasmeubilair

Buitenmeubilair wordt, in tegenstelling tot zijn binnentegenhanger, voortdurend blootgesteld aan de elementen. Natuurlijk zijn er weerbestendige houtsoorten zoals teak en cederhout die wat langer meegaan, maar moeder natuur wint altijd als het opkomt tegen houten tuinmeubilair. Het is dus belangrijk om tuinmeubilair te kiezen dat gemaakt is van weerbestendige materialen die bestand zijn tegen zowel regen als zonneschijn. Bij Vermont Woods Studios is onze outdoorcollectie opgebouwd uit POLYHOUTeen milieuvriendelijk composiet kunststof timmerhout dat zowel de uitstraling als het gevoel van echt hout heeft.

POLYWOOD kan het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het na verloop van tijd gaat roesten of verslechteren. Bovendien is het materiaal gemaakt van hoogwaardig gerecycled HDPE-plastic, waardoor flessen niet op stortplaatsen belanden en de vraag naar minder duurzame houtsoorten die vaak worden gebruikt bij het maken van tuinmeubilair wordt verminderd.

Bezorgd over het aanpassen van uw outdoorcollectie aan uw stijl? Nooit bang zijn. POLYWOOD is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van wit en zwart tot levendige tinten.

Geïnspireerd om te shoppen? Bekijk ons ​​assortiment tuinmeubilair on-line en in de winkel.

Winkel tuinmeubilair

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here