Home Meubilair 5 suggestions voor het vinden van de beste kwaliteit en waarde – Vermont Woods Studios

5 suggestions voor het vinden van de beste kwaliteit en waarde – Vermont Woods Studios

0
5 suggestions voor het vinden van de beste kwaliteit en waarde – Vermont Woods Studios


Dit ambachtsman stijl massief houten slaapkamerset heeft een moderne, eigentijdse aptitude. Het wordt hier getoond in massief, natuurlijk kersenhout (met contrasterende walnoothouten lade en deurgrepen), maar het kan ook worden vervaardigd in esdoorn of walnoot.

Eigentijdse vakman.
Als je voor excessive winkelt hoogwaardige massief houten slaapkamersets, je hebt veel onderzoek gedaan. Slaapkamermeubilair is een grote investering die je maar één keer in je leven hoeft te doen. Daarom hebben we suggestions en advies samengesteld om het winkelen makkelijker te maken en ervoor te zorgen dat u de beste waarde krijgt voor uw investeringsgeld.

Kies een duurzame stijl

Je hebt je zoekopdracht beperkt tot een slaapkamerset die is gemaakt van echt massief hout, dus je bent op zoek naar een kwaliteitsproduct waar je voor altijd plezier van zult hebben, toch? Zorg ervoor dat je een stijl kiest die eenvoudig en duurzaam is. Op die manier kunt u uw beddengoed, raambekleding en ander textiel vervangen als u zich wilt overgeven aan designtrends, zonder dat u opnieuw in meubels hoeft te investeren. Denk eens aan klassieke Amerikaanse slaapkamermeubelstijlen die de tand des tijds hebben doorstaan Shaker-stijl, missie stijl, ambachtsman stijl En kunst en ambachten.
Massief houten slaapkamersets |  Amerikaans handgemaakt in Vermont Dit is een Amerikaanse Shaker slaapkamerset. Hier afgebeeld in natuurlijk kersenhout, maar ook verkrijgbaar in natuurlijk walnoot en esdoorn.

Kies hardhout boven zachthout

Hardhout slijt beter dan zachthout (zoals grenen of hemlockspar), dat doorgaans veel knoesten en sapzakken heeft. Als je erin investeert slaapkamermeubilair van hoge kwaliteitZorg ervoor dat het van hardhout is gemaakt. Wij houden het meest van zwarte kersen, zwarte walnoot, harde esdoorn en eiken. Het is Noord-Amerikaans hardhout van topkwaliteit waarvan we weten dat het duurzaam wordt geoogst. Hier zijn enkele foto’s en beschrijvingen van het hardhout wij adviseren.

Kies Amerikaans gemaakt boven geïmporteerd meubilair

Larssen MCM Bed & Kasten |  Massief houten slaapkamersets |  Vermont Woods-studio's Dit Larssen Slaapkamerset wordt op bestelling gemaakt door onze vrienden Rob & Adam bij Vermont meubelontwerpen in Burlington, Virginia. Het is zorgvuldig met de hand vervaardigd uit massief kersenhout (esdoorn en walnoot zijn ook verkrijgbaar) en heeft een levenslange garantie.

Meubilair van Amerikaanse makelij zal lang langer meegaan dan de import

Het uitgangspunt hier is dat Houten meubelen van Amerikaanse makelij wordt degelijk vervaardigd door Amerikaanse arbeiders met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat geldt niet voor import. Zeker, import is veel goedkoper dan meubilair van Amerikaanse makelij op korte termijn. Dat komt omdat de lonen in ontwikkelingslanden vaak minder dan 1/10 van de Amerikaanse lonen bedragen. En het hout dat bij de import wordt gebruikt, is vaak illegaal.

Denk aan kwaliteit, integriteit en authenticiteit

In de VS worden houten meubelen gemaakt van duurzaam geoogst hout dat afkomstig is uit goed beheerde Amerikaanse bossen. Bij geïmporteerd meubilair is het hout typisch duidelijk afgesneden van de snel verdwijnende regenwouden ter wereld. Hoewel geïmporteerd meubilair vaak het label draagt ​​dat het is gemaakt van Amerikaans hardhout zoals kersen-, walnoot-, eiken- of esdoornhout, is dat zelden het geval. Deze labels zijn handelsnamen die worden gebruikt om hout van verdachte oorsprong te beschrijven dat is gekleurd om eruit te zien als bekend Amerikaans hout zoals kersen en walnoten. Als je een goed gevoel wilt hebben over je meubels, zorg er dan voor dat deze van Amerikaanse makelij zijn.
Deze Brandon-Anderws slaapkamerset is gemaakt door Lyndon-meubels in Lyndonville, Virginia. De set is uitgevoerd in massief kersenhout en is ook verkrijgbaar in walnoot, eiken en esdoorn.

Krijg de beste waarde en prijs

Massief houten meubelen van topkwaliteit is inherent duur. Het gaat niet alleen om het hout… het gaat om de waarde van Amerikaans vakmanschap waar je voor betaalt. Het transformeren van een growth in een ladekast, een mattress of een eettafel kost tijd en expertise. Er zijn veel mensen betrokken bij het brengen van een afgewerkt meubelstuk, van de landeigenaar waar de growth groeide tot de professionele boswachter die de growth uitkoos voor de oogst, tot de houthakker tot de zager tot de houtverkoper tot de vakman die uw mattress bouwt en de verzender die het bij u aflevert.
We werken er altijd aan om waarde toe te voegen aan deze toeleveringsketen en ik kan u vertellen dat de beste manier om geld te besparen is door uw meubels als set aan te schaffen. Het maakt schaalvoordeel mogelijk in al die schakels in de keten tussen het bos en uw woning.
Astrid MCM Slaapkamerset |  Handgemaakt in VT door Copeland Furniture Dit walnoot Astrid slaapkamerset is gemaakt in Bradford, VT door Copeland-meubels. Verkrijgbaar in massief walnoot-, kersen- en esdoornhout met levenslange garantie en free of charge verzending/installatie.

#BetterThanBlackFriday-prijzen

We hopen dat deze besparing u zal helpen bij het nemen van de beslissing om meubilair van Amerikaanse makelij te kopen waar uw gezin generaties lang met trots van zal genieten. Bekijk de vele nieuwe massief houten slaapkamersets in onze on-line winkel. Ze zijn geprijsd met onze beste kortingen en laagste prijzen, dus je hoeft niet te wachten op Black Friday-uitverkopen. Geniet vandaag nog van geweldige prijzen op de bestverkopende, handgemaakte, echt massief houten dressoirs, kisten, kasten, nachtkastjes en spiegels van hoge kwaliteit, gerangschikt in mooie meubelsets en bespaar. Elke set is zorgvuldig met de hand gemaakt in Vermont en gegarandeerd voor een levenslange service.

Zorg ervoor dat het duurzaam is voor uw portemonnee, de planeet en de lokale economie

Onze massief houten slaapkamersets zijn gemaakt van milieuvriendelijk hout, waardoor ze de slimme keuze zijn voor uw huis en voor het milieu. Een bijkomend voordeel is dat u, door meubels bij VWS te kopen, een lokale economie steunt en Amerikaanse werknemers steunt, in plaats van uw {dollars} naar het buitenland te sturen. Onze meubels zijn echt helemaal Amerikaans, need ze worden niet alleen in de Verenigde Staten gebouwd, maar zijn ook gemaakt met hout van duurzaam geoogst Noord-Amerikaans hardhout. Je houdt het geld thuis, terwijl je je huis vult met meubels waar je dol op bent.

Winkel nuof bel ons op (802) 579-1302 met uw vragen en maatwerkverzoeken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here