Home Technische gadgets voor thuis Haal de minimale pijn uit ESP32-programmering

Haal de minimale pijn uit ESP32-programmering

0
Haal de minimale pijn uit ESP32-programmering


Misschien zonder dat velen van ons het beseffen, vervullen onze single board computer systems de taak om het programmeren van hun processor of SoC een stuk eenvoudiger te maken. Ze zorgen voor het instellen van de juiste regels of commando’s om de chip in programmeermodus te zetten, ze houden zich bezig met timings, zodat we onze code eenvoudigweg uit onze ontwikkelomgeving kunnen afvuren zonder er veel over na te hoeven denken. Het is niet zo dat het programmeren van de meeste microcontrollers moeilijk is, maar er is meestal een process om de chip in de programmeermodus te zetten. Moe van het indrukken van knoppen om dit te bereiken met de ESP32, (DoganM95) nam de tijd om te creëren een alles-in-één USB ESP32-programmeerbord.

Het is een eenvoudig genoeg CH340C-ontwerp dat ook een USBC-PD-chip aan boord heeft, waardoor een aangesloten ESP32 van PD-bronnen kan worden gevoed. Het zijn allemaal dingen die je op een klein ontwikkelbord zou vinden, zonder de ESP32, dus hoewel het niets wereldschokkends is, is het ook een leuke en nuttige kleine toevoeging aan je arsenaal. niet verrassend het is niet de eerste keer dat iemand een soortgelijk bord heeft gemaakt voor een in de handel verkrijgbare ESP32-module.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here