Home Huizen renovatie Een moderne woonkamerrenovatie in Manhattan wordt hotter

Een moderne woonkamerrenovatie in Manhattan wordt hotter

0
Een moderne woonkamerrenovatie in Manhattan wordt hotter


Een moderne woonkamerrenovatie uit het midden van de eeuw in Central Park South voegt een bureaunis, open haard en een Carrara-brandpunt toe

Elektrische open haard in moderne woonkamerrenovatie

  • Huiseigenaren: Geoffrey, een architect, en Alicia, die in operations werkt bij een FinTech-startup, plaatsten hun trendy verbouwing woonkamer op zoeten
  • Waar: Manhattan aan Central Park South
  • Primaire renovatie: Een bijgewerkte woonkamer creëert aangepaste zones met freeswerk en additional muren in hun appartement met één slaapkamer
  • Met: Zoeter algemene aannemer
  • Citaat van de huiseigenaar: “Sweeten was van onschatbare waarde bij het vinden van een eerste lijst met aannemers. Ik had toegang tot recensies en kon hun werk bekijken, allemaal op één plek. Het was ook geweldig om te weten dat ze achter me stonden als er iets misging.”

Geschreven in samenwerking met huiseigenaar Geoffrey. ‘After’-foto’s door Kate Glicksberg.

Een kans om te investeren in Central Park South

Tijdens de pandemie zagen we veel mensen New York opgeven, en we dachten dat dit het perfecte second was om te verdubbelen. We tekenden een kist rond de zuidelijke helft van Central Park en begonnen te zoeken. Veel eenheden waren onlangs van de markt gehaald, maar we hebben contact opgenomen met makelaars om te zien of de verkopers nog steeds geïnteresseerd waren in een verhuizing. We hebben ons huis gevonden in een ideaal gebouw en op een ideale locatie en hebben een bod uitgebracht.

Portret van de huiseigenaren van Sweeten en hun hond

Ons 1.000 vierkante meter grote appartement bevindt zich in een iconisch gebouw uit het midden van de eeuw in Central Park South, waarvan we vonden dat het ons het beste van alle werelden bood. De Higher East- en Higher West-kant waren gemakkelijk te bereiken, en we vinden het heerlijk om onze weekenden afwisselend door te brengen.

Een liefde voor vooroorlogse lay-outs

Vroeger woonden we altijd in vooroorlogse gebouwen met een architectonisch karakter en goed gedefinieerde plattegronden. Dat zie je niet veel in moderne gebouwen zoals het gebouw uit het midden van de eeuw waarin we terechtkwamen, dus hebben we onze eigen gebouwen gemaakt. Wij hebben ons mission op geplaatst Veraangenamenen huurde onze algemene aannemer in.

Het lege appartement vóór de renovatie
Gemeubileerd appartement vóór renovatie

leeg-appartement-voor-renovatie

gemeubileerd-appartement-vóór-renovatie

renovatie eetkamer en moderne woonkamer

We zouden geen lijstwerk, stoelrails of het openstellen van de keuken toevoegen, die tegenwoordig zo populair zijn. In plaats daarvan was het ons plan om de lay-out op discrete manieren te definiëren aparte zones creëren-een goede entreehal, een royale ruimte om te dineren en een bureaunis.

De oorspronkelijke woonkamer van ons appartement was 4 meter breed en meer dan 9 meter lang, dus we hadden genoeg ruimte om mee te werken. Ons doel was om een ​​meer intieme en doelgerichte ruimte te creëren die gebruikt kon worden voor leisure, maar ook als een speciale werkruimte voor de thuiswerkdagen.

Nissen creëren in een moderne woonkamerrenovatie

Zoals de meeste New Yorkers ging het hier allemaal om het maximaliseren van de beschikbare vierkante meters. We hadden de mogelijkheid om de additional grote woonruimte in te delen voor verschillende doeleinden. Door een muurtje bij de ingang van het appartement toe te voegen, creëerden we aan de ene kant een lobby en aan de andere kant een kantoorruimte.

Renoveren om te leven, zoeter maken gedijen!

Sweeten biedt huiseigenaren een uitzonderlijke renovatie-ervaring door persoonlijk vertrouwde algemene aannemers aan uw mission te koppelen, terwijl ze deskundige begeleiding en ondersteuning bieden, geheel kosteloos.

Start met uw renovatie

In de woonkamer was het middelpunt een 4 meter hoge muur met op maat ontworpen freeswerk gemaakt van Europees wit eiken en marmer. De enkele plaat Carrara-marmer herbergt een elektrische haard en een inbouw-tv.

moderne woonkamerrenovatie met nisbureau

Thuiskantoor met houten bureau en open planken

“Zorg ervoor dat je je eigen verwachtingen afstemt op het soort geld dat je wilt uitgeven. Je kunt geen miljoenenwerk verwachten met een finances van duizend greenback.”

Tijdens de winter kan het appartement een beetje somber aanvoelen (onze uitzichten op de binnenplaats zorgen ervoor dat we niet veel natuurlijk licht krijgen). Het installeren van een open haard zou de gezellige draaiknop hoger zetten, en we hebben de hele woonruimte rond dat idee ontworpen. We konden geen echte open haard maken en waren niet geïnteresseerd in het gedoe van gels of brandstofblokken. We kozen voor een prachtige elektrische haard die de meest overtuigende kunstmatige eenheid was die we konden vinden.

Het witte eikenhout dat bij de renovatie werd gebruikt, had sterke horizontale lijnen die de iconische buitenkant van het gebouw uit het midden van de eeuw weerspiegelden. Het materiaal hielp ook de ruimte op te fleuren. Uitstoten van de muren bij het raam creëerden een gedefinieerde eethoek.

Realiteiten van marmeren platen

Het grootste probleem tijdens de renovatie was de grote plaat Carrara-marmer die de voorkant van onze open haard en mediamuur zou bekleden. Het was 2 meter hoog en ongeveer 1,5 meter breed, en we stonden erop dat het verstekhoeken had. We hadden geen idee wat een beproeving het zou zijn; de verstekhoeken waren kwetsbaar en een plaat van dat formaat was erg onhandelbaar. Het manoeuvreren door de parkeergarage en de goederenlift op was een oefening van een halve dag die culmineerde in urenlang positioneren, afstellen en polijsten. We waren de hele tijd bang dat dit stuk marmer van 500 pond zou breken en dat we helemaal opnieuw zouden moeten beginnen!

Woon- en eetkamer met hoogpolig tapijt

Eethoek met glazen tafel voor groot raam

Ingang met spiegel en grijs gestoffeerde bank

Breng uw finances en uw verwachtingen op één lijn

Sweeten was van onschatbare waarde bij het vinden van een eerste lijst met aannemers. Ik had toegang tot recensies en kon hun werk bekijken, allemaal op één plek. Het was ook geweldig om te weten dat ze achter me stonden als er iets misging.

Mijn advies aan verbouwers? Echt duik in de aannemers jij bent aan het interviewen. Zorg ervoor dat u er 100% zeker van bent dat ze het soort werk kunnen doen dat u wilt, en zorg ervoor dat u uw eigen verwachtingen afstemt op het soort geld dat u wilt uitgeven. Je kunt geen miljoenenwerk verwachten met een finances van duizend greenback.

Qua finances hebben we het redelijk goed gedaan en zijn we binnen de maat gebleven 1% van de verwachte kosten. Inclusief de open haard was het ongeveer $ 35.000. Over het algemeen konden we niet gelukkiger zijn. De ruimte doet het alles wat we wildenen we kijken ernaar uit om deze winter gezellig bij het “vuur” te zitten.

Bedankt, Geoffrey en Alicia, voor het delen van jullie woonkamer met ons!

Renovatie materialen

WOONKAMER: Op maat gemaakt freeswerk en Carrara-marmer: afkomstig van een algemene aannemer. Ignite XL 50” elektrische haard: Dimplex. George Nelson grote Bubble Hanglamp: Herman Molenaar.

Bijgewerkt op 25 mei 2023

Sweeten selecteert zelf de beste algemene aannemers die passen bij de locatie, het finances, de omvang en de stijl van elk mission. Volg de weblog, Maak verhalen zoetervoor renovatie-ideeën en inspiratie en wanneer u klaar bent om te renoveren, begin uw renovatie met Sweeten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here