Home Huizen bouwen Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Dagobert te zijn: een gecultiveerd nest

Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Dagobert te zijn: een gecultiveerd nest

0
Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Dagobert te zijn: een gecultiveerd nest


Er zijn zoveel aspecten aan de kerstvakantie. Tussen het winkelen voor Kerstmis, het uitzoeken van een kerstboom, feestjes en al het andere duurt het niet lang voordat we overweldigd raken en ons door de kerstperiode haasten. Door uw kerstvakantie te vereenvoudigen, kunt u daadwerkelijk de tijd nemen om de kerstperiode te omarmen en van deze tijd van het jaar te genieten! Als je wilt leren Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Scrooge te zijnhier zijn mijn beste suggestions!

Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Dagobert te zijn - Het is mogelijk om dit jaar een rustige kerst te hebben en toch vakantieplezier te hebben.  Leer hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Scrooge te zijn!  |  Zuinige kerst, hoe je een minimalistische kerst kunt vieren, #simplifychristmas #simplechristmas #simplifytheholidays #minimalistchristmas #ACultivatedNest

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Het is mogelijk om een ​​rustige, minimalistische kerst te vieren en toch van het seizoen te genieten! Je moet het alleen op de juiste manier aanpakken. Als je het goed doet, zul je merken dat je geld bespaart en minder stress ervaart, waardoor je nog beter van de feestdagen kunt genieten dan voorheen!

Hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Scrooge te zijn

Zeg nee, zodat je ja kunt zeggen.

Je zult niet elke activiteit met kerstthema kunnen doen! Als u dat doet, zult u merken dat u geen ja kunt zeggen tegen de dingen die u echt wilt doen! Leer nee te zeggen tegen de dingen die je niet wilt doen. Het is prima om een ​​kerstfeestje over te slaan als het iets is waar je echt niet naartoe wilt! Als je geen vakantiefeest wilt organiseren, doe dat dan ook niet!

Concentreer u op de activiteiten en tradities waar u het meeste plezier aan beleeft.

Hoe heb je een minimalistische kerst? Het is mogelijk om dit jaar een rustige kerst te hebben en toch vakantieplezier te hebben.  Leer hoe je Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Scrooge te zijn!  |  Zuinige kerst, hoe je een minimalistische kerst kunt vieren, #simplifychristmas #simplechristmas #simplifytheholidays #minimalistchristmas #ACultivatedNest

Er zijn veel dingen die we tijdens de kerstperiode doen waar we van houden! Misschien vind je het een leuk idee zelfgemaakte koekjes bakken of door de winkels zoeken naar het perfecte cadeau voor iedereen op je lijst. Als die dingen niet cruciaal voor je zijn, laat ze dan los! In plaats van zelfgemaakte koekjes te bakken, ga je in plaats daarvan naar de winkel! Als je het niet leuk vindt om door de drukte te dwalen om cadeaus te kopen, koop ze dan on-line vanaf je financial institution. Concentreer u op de tradities en activiteiten die u vreugde brengen, en zoek sluiproutes voor de relaxation!

Stel uw kerstverwachtingen huge.

Zoals we eerder al zeiden, kun je niet alles doen. Een van de beste manieren om Kerstmis te vereenvoudigen is door een aantal van die verwachtingen naar beneden te halen. Je huis hoeft niet bedekt te zijn met kerstsfeer, en je hoeft ook geen kerstsfeer te hebben speciale thematraktatie om The Grinch te kijken. Als u uw verwachtingen naar beneden bijstelt, zult u merken dat de vakanties gemakkelijker te beheren zijn.

Beperk geschenken en wees niet bang om cadeaubonnen of contant geld te geven.

Als je minder tijd wilt besteden aan winkelen voor iedereen op je lijst, wees dan niet bang om cadeaubonnen of contant geld te gebruiken! Dit geeft ze de flexibiliteit om de dingen te kopen die ze willen en nodig hebben, en je hoeft niet veel tijd te besteden aan het zoeken en inpakken van cadeautjes! Doe-het-zelf-cadeaus zijn ook een goed alternatief, vooral als je van handwerken houdt. Ze zijn oprecht, maar kosten heel weinig en vereisen geen jacht door drukke winkels.

Probeer niet alles te doen.

Als je dit allemaal doet, raak je opgebrand en start je zelfs de kerstperiode te verachten. Concentreer u in plaats daarvan alleen op de dingen die u leuk vindt en zeg nee, zodat u zich niet overweldigd voelt. Beperk uw kerstverantwoordelijkheden en weet dat u dit jaar niet alles zult kunnen doen. Geef indien mogelijk een aantal van uw kerstverantwoordelijkheden door aan andere mensen in uw huishouden. Als de kinderen oud genoeg zijn, kunnen ze de lekkernijen bakken. Je associate kan de buitendecoraties verzorgen. Misschien kom je er zelfs achter dat je een aantal van de activiteiten die je dit jaar hebt overgeslagen, niet hebt gemist.

Je hoeft met Kerstmis niet alles uit de kast te halen om een ​​leuke en onvergetelijke kerstvakantie te hebben. Gebruik deze suggestions om Kerstmis te vereenvoudigen, zelfs als je dol bent op alle kleine stukjes van de kerstperiode.

Wat vind je het leukst aan de kerstperiode, en wat vind je het minst leuk?

Hoe u Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Dagobert te zijn - Het feit dat u dit jaar een rustige kerst wilt hebben, betekent niet dat u geen vakantieplezier meer kunt hebben.  Hier leest u hoe u Kerstmis kunt vereenvoudigen zonder een Scrooge te zijn!  |  Zuinige kerst, hoe je een minimalistische kerst kunt vieren, #simpleholidays #simplechristmas #simplifytheholidays #Christmas #ACultivatedNest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Hoe je in de kerstsfeer kunt komen als je blut bent

Hoe je in de kerstsfeer kunt komen als je blut bent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here