Home Meubilair Restonic wint 13e Ladies’s Selection Award

Restonic wint 13e Ladies’s Selection Award

0
Restonic wint 13e Ladies’s Selection AwardMeubelwereldnieuwsbureau op 12/11/2023


Wereldwijde producent van beddengoed, Restonic Matras Companyis bekroond met de 13e Ladies’s Selection Award voor excellentie in merkervaring. Sinds het behalen van de eerste onderscheiding in 2011 heeft Restonic consequent blijk gegeven van toewijding aan het leveren van uitzonderlijke producten en diensten, waarbij rekening wordt gehouden met en tegemoet wordt gekomen aan de veranderende voorkeuren van vrouwelijke matraskopers.

Om het belang van aanpassing aan het dynamische landschap van matrasaankoopvoorkeuren onder vrouwelijke consumenten te benadrukken, zullen Restonic en WomenCertified in januari samenwerken in een vervolgwebinar, exclusief ‘Promoting to Ladies’.

“Restonic blijft een lichtend voorbeeld geven, niet alleen als dertienvoudig winnaar van de Ladies’s Selection Award, maar ook als een merk dat prioriteit geeft aan de unieke behoeften van vrouwelijke consumenten”, aldus Delia Passi, oprichter en CEO van WomenCertified. “Hun inzet op het gebied van verkooptraining en empowerment van klanten is lovenswaardig en we zijn verheugd om opnieuw onze krachten te bundelen voor een tweede webinar ‘Promoting to Ladies’. Samen willen we de industriestandaard verhogen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende voorkeuren van vrouwelijke consumers.”

In november deelde Passi inzichten over hoe je succesvolle winkelinteracties met vrouwelijke consumers kunt creëren. Vanwege de overweldigende positieve reacties zal een ander webinar, exclusief op maat gemaakt voor Restonic-retailers, dieper ingaan op praktische strategieën die resoneren met Restonic’s grotendeels vrouwelijke klantenbestand.

“In onze competitieve markt is ons partnerschap met WomenCertified meer dan een eer; het is een erkenning van onze inzet om uitzonderlijke ervaringen te bieden aan alle klanten, met title de vrouwelijke demografie”, aldus Laurie Tokarz, president van Restonic. “Ons komende webinar is een strategische zet om onze retailers uit te rusten met de inzichten en instruments die ze nodig hebben om te kunnen navigeren in de veranderende behoeften van vrouwelijke consumenten. Het is niet alleen een concurrentievoordeel; het is een noodzaak.”

Delia Passi, een gerespecteerd auteur en guide, werkt regelmatig samen met Fortune 500-bedrijven, waaronder Microsoft, Wells Fargo, Harley-Davidson en Basic Motors. Haar experience draait om het begrijpen van de verwachtingen van vrouwelijke consumenten, het identificeren van hun motivaties en het verbeteren van de klantenservice om loyaliteit op de lange termijn te bevorderen. Passi’s boeiende spreekaanpak combineert humor, bruikbaarheid en “Aha!” momenten om verkoopprofessionals te begeleiden bij het leveren van uitzonderlijke ervaringen aan hun vrouwelijke klanten.

De toewijding van Restonic aan het empoweren van vrouwen werd onlangs erkend door Furnishings Immediately tijdens hun eerste Empowering Ladies Summit. In een sector die traditioneel door mannen wordt gedomineerd, weerspiegelt het senior vrouwelijk leiderschapsteam van Restonic een diepgaand begrip van de slaapindustrie. Onder leiding van Laurie Tokarz, president van Restonic, Julia Rosien, vice-president van Digital and Model Advertising and marketing en Barbara Bradford, co-CEO van Visionary Sleep, dienen zij als rolmodellen die vrouwen van alle leeftijden inspireren om hun ambities na te streven en zich los te maken van traditionele genderstereotypen. .

Voor een persoonlijke uitnodiging voor het webinar ‘Promoting to Ladies’ op 11-1-24 om 13.00 uur EST kunt u contact opnemen met Julia Rosien of Laurie Tokarz.


Over Restonic®

Restonisch wordt geleid door het principe dat een gezonde nachtrust een recht is en geen voorrecht: dit betekent dat elke Restonic matras is vervaardigd met materialen van betere kwaliteit en met meer aandacht voor element dan vergelijkbaar geprijsde matrassen van concurrerende merken. Restonic Mattress Company is een toonaangevend internationaal bedrijf in beddengoed met productiefaciliteiten over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, het Verre Oosten, Europa, India, Brazilië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Over WomenCertified

Sinds 2011 is Restonic consequent bekroond met de Ladies’s Selection Award® voor excellentie in merkbeleving. Uit een onderzoek onder eerdere Restonic-klanten bleek dat maar liefst 96% van de ondervraagde vrouwen zei dat ze Restonic absoluut zouden aanbevelen aan hun familie en vrienden. Ladies’s Selection Awards, de stem van vrouwelijke consumenten, beloont bedrijven en merken op foundation van consumentenervaring. WomenCertified is een vertrouwde verwijzingsbron voor bedrijven en merken die vrouwen aanbevelen. De bedrijven en merken die aan een hogere standaard op het gebied van klantervaring onder vrouwen voldoen, worden beloond met de Ladies’s Selection Award®. De prijzen zijn gebaseerd op enquêtes onder tienduizenden vrouwen, maar ook op onderzoek dat is uitgevoerd in samenwerking met de Wharton Faculty of Enterprise. Dit onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van de vrouwelijke verkoop- en servicetevredenheid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here