Home Huizen renovatie De hyperlink: de trui waarin Em leeft, een huidbesparende vochtinbrengende crème en een geniale ‘Boob Gentle’-hack

De hyperlink: de trui waarin Em leeft, een huidbesparende vochtinbrengende crème en een geniale ‘Boob Gentle’-hack

0
De hyperlink: de trui waarin Em leeft, een huidbesparende vochtinbrengende crème en een geniale ‘Boob Gentle’-hack


Fijne zondag iedereen! Emily en Jess zijn officieel hersteld van de griep na de ‘retraite’ en Kerstmis is over iets meer dan een week verwijderd. JAAK. Als je nog steeds mensen op je lijst hebt staan, heeft Caitlin een geweldig boek geschreven last-minute cadeaugids waardoor je eruit ziet als een ster. Maar als je echt een voorsprong hebt en helemaal klaar bent, ga dan direct naar de hyperlinks 🙂

De huisrondleiding van deze week was er zo een waar je het niet aan kon doen om meteen te klikken om te zien, need als je de namen Ray Ramano en Nate Berkus samen hoort, die moeten het huis zien, toch? En wat voor een huis is het! Een prachtige woestijnoase in La Quinta, CA. We houden van de primaire suite, maar er zijn zoveel juweeltjes in dit huis. Bekijk het hier!

Van Emily: Deze trui van Doel. Het is zo zacht en flatterend (en heel erg heat). Hoewel niet lelijk, is het 100% wat ik de hele week zal dragen. Oh, en het komt in andere kleuren en stijlen!

Van Caitlin: Als iemand op zoek is naar een geweldige NYE-jurk, magazine ik deze voorstellen? Het is strapless, maar het blijft goed zitten (ik beloof het – geen problemen als een 36F!), de lengte is geweldig, het is tremendous fashionable (2024 is het jaar van de strik, let op mijn woorden), het geeft een heel mooie vorm, en het brengt de sprankeling zonder te sprankelend te zijn (er vallen geen glitters; je armen blijven krasvrij omdat er bijna geen pailletten in zicht zijn!). Als goud niet jouw ding is, is het ook verkrijgbaar in nog een paar tinten bekijk het hier. PS. HET HEEFT ZAKKEN!

Van Jess: Verrassing verrassing! Het is winter en mijn huid is superdroog…nou ja, was superdroog. ik kocht het masker van deze Summer time Friday voor mijn reis naar Londen een maand geleden (ik wilde er gehydrateerd uitzien) maar wat ik me niet helemaal realiseerde was dat het ook als gewone vochtinbrengende crème kon worden gebruikt! Ik ben dol op een 2 voor 1 en het heeft mijn huid zo zacht en gehydrateerd gemaakt. Ik heb het miniformaat en er zit genoeg product in om een ​​tijdje mee te gaan. Het wordt niet voor niets hoog gewaardeerd. Ik geef het een 10/10.

Van Arlyn: Ik ben de fase van mijn outsized trui voor dit seizoen ingegaan en deze Ik heb onlangs een aanbeveling van een vriend gekocht: de perfecte combinatie van “voelt als een pyjama” en “kan gedragen worden met een spijkerbroek of legging en ik zie er nog steeds presentabel uit.” Ik vind het geweldig dat er aan beide kanten spleten bij de heupen zitten, zodat ik er niet uit zie als een opblaasbare sneeuwpop. Het is zwaar, lijkt goed gemaakt en een geweldige deal. De maat valt erg groot, dus ik raad aan om een ​​of twee maten kleiner te nemen. Als iemand nog andere aanbevelingen heeft voor knusse truien (die passen bij een grote borst en een moederbuik), laat die hyperlink child’s dan voor mij achter in de reacties! 🙂

Van Mallory: Ik ben momenteel diep in het verhuisproces (NYC right here I come!) En mijn leven is gered door deze noppenfoliezakjes!! We stopten er borden en glaswerk in en het maakte het noppenfolieproces zoveel gemakkelijker en sneller. Als u binnenkort gaat verhuizen, sla deze dan niet over!!

Van Gretchen: Ik ben op jacht geweest naar een nieuw appartement en het is daar somber. Vooral de verlichting. En dan heb ik het niet eens over het gebrek aan fatsoenlijke sfeer (ook dat), maar over alle afschuwelijke armaturen die tegenwoordig standaard bij verhuur lijken te horen. We kennen allemaal het borstlicht en hebben er een hekel aan, toch? Nou, ik klaagde tegen een vriendin over het enorme quantity dat ik tegenkwam tijdens mijn zoektocht en zij vertelde me dat ze een bedrijf was tegengekomen dat specifiek boob mild covers. Ik weet niet helemaal zeker wat ik ervan vind, aangezien ik ze zelf niet heb geprobeerd, maar ik phrase aangetrokken door de edelsteenkleur en de recensies (en klantfoto’s) zien er veelbelovend uit.

Oké, dat is het van ons. Rust lekker uit tijdens je weekend. xx

Credit openingsafbeelding: ontwerp door Emily en Elliot Henderson (en ARCIFORM) | foto door Kaitlin Groen | Van: Birdie’s slaapkamer onthullen!! Ontwerpen MET (niet voor) je kinderen, en hoe we deze kamer met kleur hebben laten exploderen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here