Home Huizen bouwen 15 opslaghacks voor kerstversiering – een gecultiveerd nest

15 opslaghacks voor kerstversiering – een gecultiveerd nest

0
15 opslaghacks voor kerstversiering – een gecultiveerd nest


Gemakkelijke manieren om kerstversieringen te organiseren.

Als het tijd is om uw vakantiedecor op te ruimen, voelt u zich dan gestrest en overweldigd? Het is lang niet zo leuk om het op te bergen als om het eruit te halen, toch? Maar het is niet nodig om mooie opbergdozen te kopen voor je kerstdecor. Geef deze in plaats daarvan spaarzaam Opslaghacks voor kerstversiering een poging!

Hoe u uw kerstversieringen kunt organiseren met een beperkt funds

 • Bewaar artikelen op de juiste manier. Door uw kerstdecoraties goed in te pakken, zal de decoratie van volgend jaar snel en soepel verlopen.
 • Dozen en karton. Alle cadeaus die je hebt ontvangen, zaten in dozen, dus waarom zou je er niet een paar hergebruiken voor het opbergen van de nieuwe kerstversiering die je dit jaar hebt gekocht?
 • Raak niet overweldigd. Kerstmis en Nieuwjaar brengen veel activiteiten en chaos met zich mee in onze agenda’s, zet uw versieringen op uw agenda.

10 Hacks voor het organiseren van kerstversieringen - Het organiseren van uw kerstversieringen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Organiseer je kerstdecor op een zuinige manier met deze handige suggestions! Je bespaart nu geld, en je bespaart volgend jaar tijd als het tijd is om alles weer uit te geven.

15 opslaghacks voor kerstversiering

1. Bewaar eierdozen

Hacks voor het organiseren van kerstversieringen - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest
Eierdozen bieden gemakkelijke kerstopslag en geweldige demping voor kwetsbare ornamenten. Laat eenvoudig een decoration in elk compartiment vallen en sluit het deksel. Dit hack voor het opbergen van eierdozen van Ask Anna is een snelle en gemakkelijke manier om die kwetsbare decoraties veilig te houden.

2. Kerstverlichting op karton

hoe kerstverlichting op te bergen

Deze slimme tip van The Nation Chick Cottage maakt gebruik van iets dat we allemaal hebben: additional karton! Knip gewoon een inkeping uit en wikkel de lampen om karton, zodat de lichtsnoeren niet in de struggle raken.

3. Gebruik plastic bekers

Hacks voor het organiseren van kerstversieringen - Het organiseren van uw kerstversieringen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest
Er zijn zoveel slimme opslaghacks voor kerstdecoratie! Deze van Greenback Retailer Crafts heeft jou lijm goedkope plastic bekers op karton om uw breekbare kerstversieringen veilig op te bergen.

4. Oude kousen upcyclen

Hacks voor het organiseren van kerstkaarsen - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest

Ik ken niemand die zijn speciale kerstkaarsen brandt (tenminste niet in één seizoen). Je hebt dus een manier nodig om ze veilig op te bergen. Gebruik de tip van Good Housekeeping en gebruik oude kousen om uw kaarsen af ​​te dekken voordat u ze in een opbergdoos stopt.

5. In plastic verpakte kerstboom

in plastic verpakte kerstboom

Als je een kunstboom gebruikt, overweeg dan om hem uit elkaar te halen en op te bergen. Als je de ruimte hebt, koop dan gewoon een rol industrieel plastic en wikkel de hele growth vanaf de onderkant. Plaats vervolgens de in plastic verpakte kerstboom in een hoek en trek hem er volgend jaar al versierd uit. Volledige instructies vindt u op Hometalk.

6. Gebruik een waterfles

Tips voor het organiseren van kerstversiering - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest
Gebruik plastic flessen om kerstslingers klitvrij en klaar voor gebruik volgend jaar te bewaren. bron – Tip Junkie

7. Gebruik hangers

Tips voor het organiseren van kerstkransen - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest
Je kunt kransen aan hangers hangen, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen. U kunt uw vakantielinnengoed ook op hangers hangen, zodat het hoog, droog en kreukvrij blijft. Lichte strengen doen het ook goed als ze over hangers worden geregen. bron – Goede schoonmaak

8. Opbergdoos met verdelers

Kerstslinger Organiserende hacks - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest

Heb jij al een prima opbergdoos met verdelers? Het feit dat het technisch gezien niet is ontworpen voor kerstversiering, betekent niet dat je het er niet voor kunt gebruiken! Bekijk hoe The Organised Housewife houdt haar klatergoud netjes in een opbergdoos onder het mattress!

9. DIY-ornament hangend dangerous

DIY-ornament-organiserende hacks - Het organiseren van uw kerstversiering hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Probeer dit jaar deze slimme opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, ideeën voor het organiseren van budgetten, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizingTips #ACultivatedNest

Dit is zo’n slimme opslaghack voor kerstversiering waarmee je al je ornamenten veilig bij elkaar kunt houden! Ga naar Craptastic om erachter te komen hoe je er zelf een kunt maken DIY-ornament hangend dangerous!

10. Bewaar gadgets per kamer

Kerstversieringen bewaren 6.1

Organiseer ornamenten en decoraties overzichtelijk bakken per kamer met etiketten. Als je volgend jaar begint met decoreren, staan ​​alle gadgets op één plek, zodat je ze gemakkelijk kunt openen vanuit Set up & Enhance Every part.

11. Kerstlintopslag

Kerstlint organiseren

Lint netjes houden is een uitdaging, en door het in kleine bakken op te bergen, afhankelijk van wat je van jaar tot jaar nodig hebt, wordt het organiseren van The Turquoise Residence moeiteloos.

12. Free of charge afdrukbare etiketten

gratis kerstopberglabels

Een van de beste opslaghacks is om alles gelabeld te houden! Free of charge printbare kerstlabels Te vinden bij The Soccer Mother.

13. Kerstpapieropslag.

Losse eindjes zorgen voor chaos als je dat probeert kerstpapier bewaren. Breng schuimisolatie aan rond kerstpapier voor probleemloze opslag van A Blissful Nest.

14. Hangende kransopslag

Hangende kransopslag op zolder

Ik gebruik deze methode eigenlijk hangende kransopslag, en het werkt verbazingwekkend! Dit idee vindt u bij H2O Bungalow.

15. Ornamentopslag

hoe kerstversieringen op te slaan

Grijp deze kartonnen ornamentbakken om uw kwetsbare ornamenten elk jaar veilig en georganiseerd te houden. Bekijk meer Kerst opbergideeën op deze weblog van The Nation Stylish Cottage.

Geef deze Opslaghacks voor kerstversiering probeer het eens en volgend jaar zul je blij zijn dat je het gedaan hebt als je weer begint met versieren voor Kerstmis!

Wat zijn jouw favoriete suggestions voor het opbergen van kerstversieringen?

10 hacks voor het opbergen van kerstversieringen - Je kerstdecor opbergen is niet half zo leuk als het eruit halen! Maar het organiseren ervan hoeft niet moeilijk of kostbaar te zijn. Probeer dit jaar deze kerstdecoratie-opslaghacks eens! | Kerstorganisatie-ideeën, organisatietips, budgetorganisatie-ideeën, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #Christmas #organizing #ACultivatedNest

8 Hacks voor het opbergen van kerstversieringen - Je kerstdecor opbergen is niet half zo leuk als het eruit halen! Maar het organiseren ervan hoeft niet moeilijk of kostbaar te zijn. Dit jaar is het gemakkelijker om de decoraties op te bergen en probeer deze opslaghacks voor kerstversiering eens! | Ideeën voor kerstorganisatie, organisatietips, budgetorganisatie-ideeën, upcyclen, hergebruiken, kerstopslagcontainers, #ChristmasDecor #organizing #ACultivatedNest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in Hoe u uw nep-kerstboom bewaart

Hoe u uw nep-kerstboom kunt bewaren om hem in goede staat te houden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here