Home Meubilair April is de Maand van de Aarde – Vermont Woods Studios

April is de Maand van de Aarde – Vermont Woods Studios

0
April is de Maand van de Aarde – Vermont Woods Studios


De Dag van de Aarde vindt elk jaar plaats op 22 april, wanneer we allemaal worden opgeroepen om onze steun voor Moeder Natuur te betuigen. De eerste Dag van de Aarde was in 1970, tijdens het tijdperk van de Clear Air Act en de Clear Water Act. Sindsdien is het uitgegroeid tot “Earth Month”, een hele maand vol evenementen waaraan meer dan 1 miljard mensen deelnemen in meer dan 193 landen.

We vieren de Maand van de Aarde met Stammen en bladeren

Bij Vermont Woods Studios vieren we Earth Day en Earth Month met een nieuw boomplantinitiatief. We werken samen met onze vrienden van Stammen en bladeren om het boshabitat van Aziatische olifanten in Sri Lanka te helpen herstellen. Met dit venture willen we het bewustzijn vergroten dat het behoud van bossen en wilde dieren in elk van onze huizen begint. We moedigen mensen aan ervoor te zorgen dat ze, wanneer ze bosproducten kopen, ontdekken waar die producten vandaan komen. Je zou verbaasd zijn hoeveel houtproducten (vooral meubels) je vanuit illegale en niet-duurzame bronnen worden aangeboden.

Behoud begint thuis.

Jarenlang hebben wij onze inspanningen op het gebied van het planten van bomen gericht op ons partnerschap met Forests for Monarchs. Ik kan met plezier melden dat we FFM hebben helpen groeien tot het punt waarop ze sterk, robuust en zelfvoorzienend zijn. Nu proberen we dat succesverhaal met onze vrienden op te spoelen en te herhalen Stammen en bladeren.

Breng uw stem uit voor Moeder Natuur tijdens de Maand van de Aarde

Waarom zou u zich niet ertoe verbinden uw uitgaven tijdens Aardemaand 2023 onder de loep te nemen? Als je de wereld wilt veranderen, kun je het beste beginnen met de kracht van je portemonnee. Fijne aarde dag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here