Home Meubilair Behandel uw huisdieren als royalty – Sofa Potatoes-meubels

Behandel uw huisdieren als royalty – Sofa Potatoes-meubels

0
Behandel uw huisdieren als royalty – Sofa Potatoes-meubels


Het maakt niet uit of u uw huisdier uit een dierenasiel heeft gehaald, of uw spaargeld heeft laten vallen om het te kunnen betalen, de kans is groot dat hij of zij zich meteen thuis heeft gevoeld. En waarom zouden ze niet? Ze hebben jou om hun kleine pootje gewikkeld. Het is tijd om uw huisdier te laten zien hoeveel u hem waardeert met het Regal huisdierbed van Sofa Potatoes.

Uw huisdier brengt veel tijd door met luieren, dus waarom zou u hem niet een luxe plek geven om dat te doen? Onze huisdierbedden zijn er in alle soorten en maten, dus u kunt het perfecte mattress vinden dat previous bij de behoeften van uw huisdier. Of uw huisdier nu het liefst op zijn rug slaapt of zich in een bal oprolt, wij hebben het voor u.

Een luxe leven leiden

Niet alleen zal uw huisdier slapen als een koning, maar hij zal ook een mattress hebben dat er goed uitziet. Laten we enkele van de opvallende kenmerken van onze bespreken Regale huisdierbedden:

fluwelen huisdierbedden

Kussens:

Onze huisdierbedden zijn voorzien van superzachte kussens waardoor uw huisdier het gevoel krijgt dat hij op een wolk slaapt.

  • De kussens zijn bedekt met zacht fluweel dat scheur- en lekbestendig is en gebouwd om zelfs de meest krachtige krab- en snuifsessie te weerstaan.
  • De fleece achterkant van de kussens maakt het mattress additional duurzaam en beschermend voor meer dan 100.000 dubbele wrijvingen.
  • De binnenkant is gevuld met orthopedisch traagschuim, dat de gewrichten van uw huisdier, ongeacht zijn of haar leeftijd, zachtjes omhult.

Als u zich afvraagt ​​wat er zo belangrijk is aan “orthopedisch traagschuim”, zegt Dr. Tori Countner, DVM, eigenaar van De evenwichtige huisdierendierenarts, deelde haar kennis. “Traagschuim is ideaal omdat het wat steviger is en het doorzakken voorkomt waardoor honden makkelijker uit mattress kunnen komen en het geeft additional steun aan de gewrichten.”

Makkelijk schoon te maken:

Huisdieren kunnen rommelig zijn, maar onze huisdierbedden zijn gemakkelijk schoon te maken en gebouwd om lang mee te gaan. De kussens kunnen gemakkelijk worden opengeritst en zijn machinewasbaar en droogbestendig. Het voordeel van fluwelen kussens is bovendien dat er geen haren in de vezels huge komen te zitten, zodat uw Regal huisdierbed er web zo fris uit zal springen als op de dag dat u het kocht.

Milieuvriendelijk:

De buitenkussens zijn gemaakt van 100% gerecyclede waterflesvezels. U kunt zich dus goed voelen over de luxe aankoop van uw huisdier door ook vriendelijk te zijn voor de aarde.

Ontwerp:

Dit huisdierbed is verkrijgbaar in meerdere maten, van x-small tot x-large, zodat u het perfecte mattress voor uw huisdier kunt kiezen. De bedden zijn bovendien verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

  • Kobalt
  • Blozen
  • Pauw
  • Brons

Er is dus zeker een huisdierbed dat previous bij de persoonlijkheid van uw huisdier en bij uw interieur.

Koop vandaag nog uw koninklijke huisdierbed!

Huisdieren zijn ook familie, dus behandel ze als koningen met een Regal Pet Mattress van Sofa Potatoes. Wij weten dat uw huisdier er dol op zal zijn, en u zult er ook dol op zijn. Ze zullen je er dankbaar voor zijn… uiteindelijk. Sofa Potatoes heeft vestigingen in Midden- en Zuid-Austin, maar u kunt ook de Regal-huisdierbedden op onze web site bekijken. Uw huisdier verdient het beste van het beste, en bij Sofa Potatoes kunnen wij dat voor hen verzorgen.

Dus waar wacht je op? De troon van uw huisdier wacht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here