Home Huizen renovatie De eerste officiële EHD “Finest Of Decor”-lijst – editie 2023

De eerste officiële EHD “Finest Of Decor”-lijst – editie 2023

0
De eerste officiële EHD “Finest Of Decor”-lijst – editie 2023


Vorige week raakten we aan de praat over ‘Finest Of’-ontwerp-/decorlijsten en het leek ons ​​finest leuk om onze eigen versie te maken. Ontwerp en wat als ‘beste’ wordt beschouwd, is uiteraard erg subjectief, dus besloten we dat we, in plaats van een gezamenlijke lijst op te stellen, al onze teamleden een handvol producten zouden laten kiezen die dit jaar uitkwamen en die ze geweldig vonden. Alsof “harten een slag oversloegen” toen ze zagen dat het een beetje geliefd was. Ter informatie: dit is geen lijst van ‘we hebben het web uitgekamd’, maar meer wat de afgelopen twaalf maanden echt in ons hoofd is blijven hangen. Oké, kom kijken wat we hebben gekozen…

Emily

Ik ben kieskeurig, maar als stylist hou ik van elke stijl, wat deze taak uiterst moeilijk maakt. Ik was degene die dit bericht plaatste en nu ben ik tremendous geïntimideerd door het vooruitzicht mijn favoriete nieuwe producten van het jaar te beperken. Maar er is zoveel en veel daarvan is goed, dus de enige manier waarop ik hierover kon nadenken, was door te kiezen wat ik voor mijn huis kocht of heel graag wilde.

JH X Tensira Keaton dekbedovertrek | JH X Tensira Aubrey dekbedovertrek

Toen ik deze samenwerking tussen Jayson Residence en Tensira Ik dacht – hoe eenvoudig en goed gedaan. Het is een assertion, op zo’n eigentijdse manier (alsof je alleen maar één ding nodig hebt en je slaapkamer er strak uitziet). Het is onmiskenbaar ook heel erg van mij 🙂

Handgemaakte keramische tafellamp

UGH, elke keer als ik het zie dit stuk op social vind ik het leuk en wil ik het zo graag. Het is kunst in een functioneel stuk en ik heb nagedacht over alle dingen die ik zou verkopen om de aankoop ervan voor mezelf te rechtvaardigen. Het is ook een van die dingen waarvan ik denk dat ze onmogelijk af te zetten of te dupliceren zijn, wat tegenwoordig steeds aantrekkelijker voor me wordt. Het is gewoon uniek, voelt vol met zoveel energie en zou meteen een kamer maken.

Remi blauw linnen tafellamp

Perfecter kan niet (voor mij): ik heb het gevoel dat ik moet roepen deze lampen. Het komt niet vaak voor dat een lamp iets nieuws doet (terwijl hij toch tijdloos is), maar de combinatie van het omwikkelde blauwe linnen met de driehoekige kap en de koperen trekketting zorgt voor een echt fris ogende lamp die ook nog eens klassiek aanvoelt. (En ja, Goal kwam onlangs met een vrijwel identiek exemplaar in het wit uit, wat weliswaar vreemd is).

Alba-bank

Het hield me tegen: Deze financial institution van SSS Atelier liet ons allemaal onze soep uitspugen, op een goede manier. Ik hou van wat Sarah op elk niveau doet en ben PSYCHED dat ik een vriend/klant heb overtuigd om deze financial institution voor thuis te kopen (onthulling komt in 2024). Het is ongeloofelijk.

Ginny’s Lulu en Georgia-collectie

Ik phrase er zo blij van Ginny MacDonald’s lijn voor Lulu en Georgia heb het zo onerous gedood. Ginny heeft 5 jaar voor mij gewerkt, we waren zo shut en ze is zo geweldig, dus het maakt me zo blij om stukken te zien die ik echt heel graag wil bezitten, uit haar brein komen. De particulars op het dressoir heeft verwijzingen naar de oude wereld en voelt nog steeds fris en opwindend aan.

Jess

De modulaire Launay-lamp

Deze lamp van Lana Launay was een recentere vondst en ik werd er bijna door omvergeworpen. De vormen en de materialen lieten mijn hart exploderen. Wat er ook zo ongelooflijk aan is, is dat die tinten gemakkelijk herschikt kunnen worden, vandaar de drie bovenstaande configuraties! Dit is een stuk dat in opdracht moet worden gemaakt, dus het is zeer waarschijnlijk buiten mijn prijsklasse, maar ik zal er voor altijd van houden.

Dalton bruine suède en metalen koepeltafellamp | Zoë Lamp

Nu zijn dit twee lampen die wat “betaalbaarder” zijn en ik werd er ook meteen verliefd op. De bordeauxrode en koperen variant Ik weet zeker dat je het overal op web hebt gezien, need ik was niet de enige die de perfectie ervan zag. Om je geheugen op te frissen, het komt uit de Crate & Barrel x Jake Arnold-samenwerking. De kleuren en materialen zijn zo veelzijdig en toch bijzonder.

Voor dat onwerkelijke groen geruite schatje, het was ook een hartverscheurend second toen ik het zag. Natuurlijk wordt het geruite patroon misschien saai (niet voor mij), maar het feit dat elk ruitje van hout is gemaakt, zorgt ervoor dat het er ZO speciaal en hoogwaardig uitziet. Ik denk gewoon dat het in elke ruimte de meest onwerkelijke en coole visuele impression zou hebben.

Mardones financial institution

Ik ben dol op rondingen, klaag mij aan! ik denk deze financial institution het balanceert gewoon zo excellent tussen trendy en traditioneel (oké, het neigt iets moderner). Het is elegant en toch niet kieskeurig en ziet er ook nog eens heel comfortabel uit. Het is ontworpen door het in Melbourne gevestigde ontwerpbureau, VUUE voor CB2 en ik vind het gewoon geweldig.

Strass-cowboy

Ik weet niet waar het over gaat deze behangprint maar ik ben er dol op. Het is niet eens iets dat bij mijn stijl previous, maar het is zo vrolijk en toch heel cool. Oh, en het komt ook in schil en stok!

Mallory

Bari-tafellamp

Ik denk aan deze lamp fixed en ik denk dat het komt door dat geweldige leren element op de kap dat excellent aansluit bij het geribbelde element op de standaard… het geeft een beetje een verhoogde Toy Story-sfeer waar ik erg van houd!

Mystieke roest geschilderde kaarsen

ik heb gekocht deze handgeschilderde kaarsen uit de geweldige winkel van Pierce en Ward in Los Feliz en ben er sindsdien geobsedeerd door (te geobsedeerd om ze aan te steken!!) Ik kocht de groene versie, maar alle opties zijn zó goed en ik kan niet wachten om ze aan te trekken mijn wandkandelaar in mijn appartement in New York!

Ook een kanttekening: ik heb veel mensen hun eigen handgeschilderde kaarsen zien maken en als je de vaardigheden hebt, ga ervoor!! Het is zo leuk.

Schildpad Shell Hars Lade

2023 was echt het jaar van het schildpaddenschild en als je voorover wilt leunen – ik ben een grote fan van deze harsbakken. Het zou geen “beste van 2023” interieuroverzicht zijn zonder minstens één schildpadmoment, dus hier is hij dan:)

Caitlin

Golvende bijzettafel | Drew’s rotan dressoir

Het zijn een aantal jaren een achtbaan geweest voor het workforce van Maatschappij Sociaal (een winkel openen weken voordat de wereld sloot? Ik kan niet zeggen dat dit een ervaring is die ik graag zou willen hebben!), dus ik was zo blij toen ze hun samenwerking aankondigden met het Colony Resort in Palm Seaside. Het is een iconisch pand (je hebt zeker foto’s van de foyer gezien op deze weblog!) en het was zo leuk om te zien hoe het meubilair werd vernieuwd door een klein, attent bedrijf dat eigendom is van vrouwen. Society Social ontwierp de meest grillige, charmante reeks stukken – ik werd vooral aangetrokken door de geschulpte consoletafels, de dramatische hoofdeinden van gemengd materiaal en de prachtige rotan dressoirs – maar de gehele collectie was een totale triomf. Ik hou van een goed verhaal over doorzettingsvermogen – vooral als het om meubels gaat 🙂

Ambachtelijke barkast

Het spijt me, maar West Elm kreeg in 2023 niet genoeg krediet. Hoe zijn dit soort meubelstukken onder de radar gebleven?! (Ik heb mijn finest gedaan om enkele favorieten op te noemen in onze grote uitverkooprondes voor de feestdagen, maar dat kan alleen maar voor zoveel bekendheid zorgen!) Hoe dan ook – ik kan dat niet geloven een kastje DIT GOED is nog steeds te koop voor ONDER de $800. Laat ik dat nogmaals herhalen: onder. acht. honderd. greenback! Soortgelijke stijlen gaan voor 10 keer (geen grapje) dat bedrag… dus kunnen we West Elm vandaag alsjeblieft hun bloemen geven voor een goed uitgevoerde klus? Hun kijk op klassiek-ontmoet-modern verdient meer applaus.

Houten zout- en pepermolens | Houten zoutkelder

Oké, meisje, ik zie je! We hebben deze lancering hier op de weblog besproken, maar Molly Baz’s collectie met Crate & Barrel was zo’n vrolijke, pittige afwijking van de monotone collecties die traditioneel door beroemdheden werden uitgebracht. Vrijwel alles is nu uitverkocht – en met goede reden! – maar ik heb het gevoel dat er een sterke vintage-markt voor deze stukken zal zijn. Heeft iemand hier iets van Molly’s stukken mee naar huis genomen? (En wil iemand mij daarom zijn zeevruchtentoren verkopen?!)

Gretchen

Stillwater bloemendekbed

Zijn het dekbed Het lijkt erop dat ik niet kan ontsnappen (en dat wil ik ook nooit). Schoolgebouw! Em heeft het in “Juniper” maar ik zag het voor het eerst in “Auburn” toen ik verliefd werd. Het hoge distinction en de speelse bloemvormen met kleurblokken zijn zo leuk en ik vind het geweldig dat het in elke richting goed leest. Het is een soort Scandi-perfectie! Voor een eervolle vermelding, hun stapelbare, kleurrijke kaarsensets zijn ook om voor te sterven en passen excellent bij de Stillwater-quilt! Gewoon zo slim.

Beta Cypress groene hoeksectie

Dit jaar zijn er zoveel ongelooflijke decorstukken geweest, het is moeilijk om ze allemaal te onthouden en zeker moeilijk om het te beperken! Dus ik speel een beetje vals en kies mijn favoriete decorstukken die we dit jaar in projecten hebben gebruikt. Te beginnen met mijn favoriet Artikel financial institution van Kaitlin’s kelder make-over. De kleur, de textuur en de COMFORTNIVEAUS zijn buitengewoon. Het is eenvoudig en mooi en betaalbaar en ik wil het voor mezelf.

In het bos turkoois

Oké, dit specifieke behang Ik denk dat we het (nog) niet in een undertaking hebben gebruikt, dus ik speel een beetje vals met mijn eigen parameters, maar Em heeft een stapel samples waar ik zo nu en dan graag doorheen kam, en wanneer deze mijn aandacht trok, ik kon het niet loslaten. Het voelt als een schilderachtige pagina uit een classic kinderboek of als een verf-op-nummer van een aantal zeer idyllische bossen, maar ik vind het leuk dat het niet te schattig is. Ik hou van de diepte van de eenvoudige silhouetten en de kleurstelling voelt gewoon zo sereen aan.

Ah! Is design niet HET BESTE?! Ik hoop dat het leuk was om te lezen en we willen uiteraard weten wat je favoriete productkeuzes voor 2023 waren. Tot ziens in de reacties 🙂

Ik hou van je, meen het.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here