Home Meubilair Hoe u uw eerste appartement met een beperkt finances kunt inrichten – Sofa Potatoes-meubels

Hoe u uw eerste appartement met een beperkt finances kunt inrichten – Sofa Potatoes-meubels

0
Hoe u uw eerste appartement met een beperkt finances kunt inrichten – Sofa Potatoes-meubels


Dus je bent eindelijk uit de kamer/slaapzaal/schoenendoos van je ouders die je je thuis noemde en klaar om de wereld te veroveren (of op zijn minst je eigen studio-appartement). Gefeliciteerd! Hoewel deze mijlpaal veel nieuwe verantwoordelijkheden met zich meebrengt, betekent het ook dat je je eigen meubels magazine uitzoeken! Maar voordat je de volledige Pinterest-boards-waarde van inspiratie gaat gebruiken en je finances opblaast aan een moderne financial institution en een antieke kast, haal diep adem.

U kunt uw eerste appartement er geweldig uit laten zien zonder daarbij failliet te gaan. Hier zijn enkele ideas en trucs voor het inrichten van uw eerste woning met een beperkt finances.

Start met de foundation

Elke kamer heeft een paar belangrijke meubelstukken nodig, dus start daar. Als je een slaapkamer inricht, heb je (op zijn minst) een mattress, een dressoir en een nachtkastje nodig. Als je een woonkamer inricht, heb je een financial institution, salontafel en bijzettafel nodig. Zodra je deze stukken op hun plaats hebt, kun je er omheen bouwen met kleinere objects zoals lampen, vloerkleden, gordijnen en kunst aan de muur.

ronde eettafel op aanrechthoogte voor appartement, en krukken op tegenhoogte

Dit is onze Studio Counter eettafel, met een satijnen walnootafwerking, een huge rond blad, een middenrek in X-stijl en een stijlvol trendy ontwerp uit het midden van de eeuw. Het is gekoppeld aan de Studio grijze tegenkrukken, en is vanwege zijn formaat excellent voor een appartement. Hij is groot genoeg om comfortabel te dineren terwijl u ‘s ochtends een kopje koffie drinkt, maar klein genoeg om in de hoekjes van uw appartement te passen.

beste banken voor appartementen betaalbare slaapbanken
Deze chique en stijlvolle financial institution is eigenlijk een slaapbank! Het is onze Lieveheersbeestje koningin slaperen misschien wilt u een slaapbank overwegen als u kosten wilt besparen op een mattress en een financial institution. Of, als u weg bent van familie en vrienden en verwacht dat ze allemaal met volle kracht op bezoek willen komen, kunt u het beste een meubelstuk aanschaffen waar ze comfortabel op kunnen slapen.
Als u enkele suggesties wilt over de beste banken die u voor uw appartementen kunt kopen, lees dan hier.

Wees creatief met uw meubelkeuzes

Het feit dat u met een beperkt finances winkelt, betekent niet dat u genoegen moet nemen met saaie, goedkoop ogende meubels. Wees creatief met uw keuzes en zoek naar unieke stukken die persoonlijkheid aan uw ruimte toevoegen.

Dit is de Chester TV-standaard dat een retro draai geeft met zijn eenvoudige, strakke {hardware}. Dit tv-meubel is opvallend en ruim. Het kleine plankje is ideal voor het decoreren en tentoonstellen van accessoires die je persoonlijkheid laten zien.

Hier zijn enkele ideeën om creatief aan de slag te gaan:

  • Vul vazen ​​met een boeket, een enkele bloem, schelpen, and so on. Of laat een unieke vaas centraal staan ​​en laat hem op zichzelf staan.
  • Een van de beste dingen van decoreren met foto’s is dat er geen regels zijn! Wees dus niet bang om verschillende stijlen en formaten foto’s te mixen en matchen. U kunt zelfs traditionele ingelijste foto’s combineren met creatievere shows zoals polaroids of instantcameraprints. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus veel plezier ermee!
  • Open kasten zijn altijd geweldige, creatieve manieren om spullen tentoon te stellen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Als je bijvoorbeeld een cottagecore-meisje bent, zijn er tal van doe-het-zelf-tutorials voor het bedekken van planken met knutselmos. Zet je favoriete boekenserie tentoon en gebruik een beeldje als boekensteun. Er zijn zoveel leuke opties.
  • Sierkussens zijn een geweldige manier om een ​​vleugje kleur of patroon toe te voegen aan je financial institution of mattress. Ze kunnen ook een geweldige manier zijn om te pronken met je persoonlijkheid. Als je handig bent, kun je zelfs je eigen kussens maken met restjes stof of oude kleding.

Denk multifunctioneel

Wanneer u meubels voor uw eerste appartement kiest, zoek dan naar stukken die meerdere doeleinden dienen. Een salontafel die ook dienst doet als opbergruimte, een futon die kan worden omgebouwd tot logeerbed, of barkrukken die onder het aanrecht kunnen worden weggestopt, het zijn allemaal geweldige voorbeelden van multifunctioneel meubilair. Deze stukken helpen niet alleen ruimte te besparen in uw kleine appartement, maar ze besparen u ook geld omdat u in totaal niet zoveel afzonderlijke stukken hoeft te kopen.

Kleine eettafel met opbergruimte voor appartementen
Dit is de Rockwood-werktafel bij Sofa Potatoes, en zoals je kunt zien, is het supercool. Gemaakt van massief acaciahout, met moderne ijzeren haarspeldpoten, fungeert deze tafel zowel als eet- als opbergruimte. Dit is een excellent voorbeeld van meubilair dat zowel multifunctioneel is als excellent voor de kleinere ruimte van een appartement.

poefs, hockers of voetenbankjes voor in de woonkamer

Dit Carlton vierkante poef is ook een excellent voorbeeld van multifunctioneel meubilair. Het voegt niet alleen een accent van textuur toe aan de kamer, maar je kunt er ook je voeten op laten rusten, het als stoel gebruiken of als ander oppervlak gebruiken om wat decoratie op te plaatsen.

Wees creatief met doe-het-zelf-projecten

Als je je bijzonder sluw (of gewoon heel zuinig) voelt, probeer dan een paar eenvoudige doe-het-zelf-projecten aan te pakken om je huis goedkoop op te fleuren. Het maken van eenvoudige hoezen voor bestaand meubilair, het schilderen van oude fotolijsten of zelfs het ophangen van enkele gordijnen kan het uiterlijk van uw ruimte totaal veranderen zonder veel geld uit te geven. En vergeet niet: het web staat vol met stapsgewijze tutorials voor vrijwel elk denkbaar kind doe-het-zelf-project, zodat u nooit meer dan een paar klikken verwijderd bent van het voltooien van uw nieuwste creatie.


Appartement Zoet appartement

Een appartement met een beperkt finances inrichten lijkt misschien een hele klus, maar dat hoeft niet zo te zijn! Met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen kun je alles vinden wat je nodig hebt om je eerste plek als een thuis te laten voelen, zonder veel geld uit te geven.

Sofa Potatoes is een lokale meubelwinkel in Austin, Texas (waar we ook al onze meubels bouwen). Als je betaalbare, stijlvolle meubels nodig hebt, en deze snel nodig hebt, is het misschien de moeite waard om eens langs te gaan in een van onze winkels. Wij hebben ook een web site. Veel succes met je nieuwe hoofdstuk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here