Home Thuis tuinieren Kransinspiratie uit Williamsburg – FineGardening

Kransinspiratie uit Williamsburg – FineGardening

0
Kransinspiratie uit Williamsburg – FineGardening


Dit is Kevin Kelly, en ik heb foto’s van mij geplaatst tuin vroeger. Nu de feestdagen in aantocht zijn, dacht ik dat ik foto’s zou delen van enkele van de prachtige handgemaakte kransen in Colonial Williamsburg. Ik was er gewoon en had een geweldige tijd. Ik hoop dat ze het vakantiegevoel teweegbrengen.

Dennentakken en hulst vormen de traditionele foundation voor deze krans, en citroenen bezaaid met kruidnagel zorgen voor een onverwacht en mooi accent… ik durf te wedden dat het ook heerlijk ruikt!

Niet alleen coniferen kunnen de foundation vormen van een krans… de glanzende, groenblijvende bladeren van de Zuidelijke magnolia (Magnolia grandifloraZone 7 – 11) vormen de foundation hiervan, geaccentueerd met citrus, granaatappel en jeneverbessen.

Of je kunt heel creatief aan de slag, zoals met deze krans van papieren rozen!

Verse appels voegen kleur toe, en er is de toegevoegde waarde en textuur van gedroogde bloemen – het lijkt op gedroogde zonnebloemen en kardoen (Cynara cardunculusZone 7 – 10 of jaarlijks)

Meer gedroogde bloemen vullen het midden van deze krans, en het geheel wordt geaccentueerd met verschillende kegels en gedroogde zaadhoofdjes. Er zijn veel coole materialen te vinden in de meeste tuinen waar je naar op zoek gaat.

Gedroogde bloemen zijn hier ook outstanding aanwezig, en prachtig gedroogde citrusvruchten – elk ervan wordt over de lengte doorgesneden en vervolgens gedroogd, zodat ze lang mooi blijven op de krans en de insnijdingen in de schil een prachtig patroon vormen.

Ik hou van deze geweldige creatie… kan het zelfs een krans worden genoemd? Gemaakt van de gedroogde koppen van wat lijkt op tarwe of misschien gerst, geaccentueerd met okra-zaaddozen, en het midden gevuld met granaatappel en artisjokken. Het lijkt erop dat bijna alles hierop van een eetbare plant is, maar opnieuw is vormgegeven als prachtige kunst.

De krans zelf is hier vrij eenvoudig: enkele dennentakken, jute en een paar zwarte versieringen. Soms is minder meer!

En hier is het andere uiterste: meer is meer! Tal van gedroogde bloemen en fruit, gecombineerd met schelpen, stof en dramatische pauwenveren!

Heeft u een tuin die u wilt delen?

Heeft u foto’s om te delen? We willen graag uw tuin zien, een bijzondere verzameling planten waar u van houdt, of een prachtige tuin die u heeft mogen bezoeken!

Om in te zenden, stuur 5-10 foto’s naar (e-mail beveiligd) samen met wat informatie over de planten op de foto’s en waar je de foto’s hebt gemaakt. We horen graag waar u zich bevindt, hoe lang u al tuiniert, successen waar u trots op bent, mislukkingen waar u van geleerd heeft, hoop voor de toekomst, favoriete planten of grappige verhalen uit uw tuin.

Heb je een mobiele telefoon? Tag uw foto’s op Fb, Instagram of Twitteren met #FineTuinieren!

Ontvangt u de GPOD al per e-mail? Registreer hier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here