Home Huisdecoratie Terugblik op 2023: Dit jaar was zo anders

Terugblik op 2023: Dit jaar was zo anders

0
Terugblik op 2023: Dit jaar was zo anders


In 2024 vieren we 15 jaar Chris Loves Julia. Het is een enorme mijlpaal en eerlijk gezegd was er dit jaar een second waarop ik niet wist of we die benchmark zouden halen. Niet omdat er iets in gevaar was met onze relatie, of omdat ons merk of onze kansen opdroogden. Het was gewoon een echt persoonlijk zwaar jaar. We merkten dat we achter de schermen zoveel aan het jongleren waren, terwijl we op de voorgrond probeerden zo normaal mogelijk door te gaan met projecten, renovaties en nieuwe ideeën. En er was zeker een punt in het start van de herfst waarop we dachten: “Als er iets moet gebeuren, dan hebben we een geweldige run gehad.” We stonden op een splitsing in de weg. En na een lang weekend weg en veel nadenken kwamen we tot de conclusie dat we het nog steeds leuk vonden wat we deden. En wilde verder gaan. We moesten onze verwachtingen bijstellen. We hebben grote veranderingen aangebracht in de structuur van ons bedrijf en we realiseerden ons vooral dat prestaties niet worden afgemeten aan het aantal projecten en renovaties dat we hebben voltooid.

Als we in het verleden onze keuken en onze badkamer en onze achtertuin en onze woonkamer (en meer!) allemaal in één jaar onthulden, voelde het alsof we op de prime van ons spel zaten en gaven we onszelf een A+ voor het jaar. Ik zie het nu anders. Aan het start van het jaar deed ik een armband om met de tekst ‘balans’. En het hele jaar door heb ik echt geprobeerd daar prioriteit aan te geven in mijn werk, ons bedrijf, mijn gezondheid, mijn relaties en bij ons thuis.

We hebben dit jaar zeker veel projecten gedaan, maar we hebben nog veel meer gedaan! Hier is een klein dagboek van ons jaar:

Januari

We hebben er een make-over van één dag op gedaan Becca’s eetkamer. Ik hou van deze make-overs omdat het hele crew de mouwen opstroopt en de verfroller pakt, en het is zo inspirerend om te zien wat er mogelijk is met een beetje planning en een beetje elleboogvet 🙂 Thuis, Chris en ik organiseerde de zolder – een voet! (En is het al tijd om dat weer te doen?) We vlogen ook naar San Francisco om onze Pottery Barn-collectie te fotograferen. En ik had Cricket, onze nieuwe pet, altijd op mijn heup.

Februari

Wij hebben onze luchtmatras testen (en het was een eye-opener). We zijn begonnen met het plannen van onze voortuin. Ons kantoorruimte buiten de locatie heb vloeren en behang. Ik besloot dat ik het opnieuw wilde schilderen studie (Ik wist niet dat dat dit jaar een thema zou worden). Dat leidde tot het uitbouwen van de studie. En dat leidde tot het nadenken over het schilderen van de bekleding aan de buitenkant van ons huis. Oh, en onze 13-jarige had een zwembadfeestje voor haar verjaardag. In februari. Dus vierden we onze milde tot warme winters in North Carolina.

Maart

De zakdeuren en de inbouwkasten gingen in de studeerkamer. We vlogen naar Idaho make-over van een kinderkamer voor onze dierbare vrienden, de Fullmers. Ik heb een aantal keukenkastjes georganiseerd (dat voelde als grote open dozen). We hebben onze Shades of Mild-collectie gefotografeerd. Wij hebben onze zelfbruiner take a look at. We zijn met ons crew naar Mexico geweest als beloning voor al het werk dat ze doen.

april

We hebben die van mijn zus gegeven dek een mini-make-over. We organiseerden een babyshower in de achtertuin voor Brooke, die in ons crew zat. Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe Kantoor ruimte. Ik sprak in het Loloi-panel. We hebben onze Shades of Mild-collectie gelanceerd. En ik ging naar het Taylor Swift-concert in Atlanta (echt een hoogtepunt in mijn leven).

Kunnen

We lanceerden onze meubel- en decoratiecollectie met Pottery Barn Youngsters – een hoogtepunt in onze carrière. Faye koos voor een behang. Chris en ik hebben haar kast gedemonstreerd. We hebben een overzicht geplaatst op lente (nep)bomen. ik heb nieuwe buitenkrukjes voor de bar bij het zwembad, en we hingen rond lichtslingers in de achtertuin. We hadden veel verfproblemen in de studie (lees dit waarschuwende verhaal). Terugkijkend zou ik willen dat ik mijn arm om Julia heen kon slaan en haar kon vertellen dat het allemaal goed komt 🙂 We brachten Memorial Day in Rodanthe door met mijn familie en het was regenachtig en romantisch.

juni

We hebben de kroonluchter in onze eetkamer om ruimte te maken voor één uit onze Shades of Mild-collectie. Ik ging naar Idaho om voor mijn vader te zorgen. Wij hebben ingericht Faye’s kamer. We namen de meisjes mee op een Disney Cruise, waar ik besefte dat onze meisjes de excellent leeftijden (13, 9, 6) om nu mee te reizen en ik wil zoveel meer met ze doen.

juli

Koop Faye’s kamer

Ik ging terug naar Idaho, waar ik tijd doorbracht en voor mijn gezin zorgde. Wij organiseerden een leuke Kleurschool voor ons publiek – een onderwerp waar ik enorm gepassioneerd over ben. We hebben de galerijmuur in Faye’s kamer opgehangen – en enkele controversiële gordijnen – en onthulde een kamer waar onze 7-jarige dol op is. Een zuur: al onze meisjes hadden zwemmersoor :/

augustus

We zijn buiten begonnen met het schilderen van stalen op onze ramen. Chris en ik gingen een nachtje weg om onze badkamerrenovatie te plannen. De broer van Chris verhuisde naar North Carolina en we hadden een groot zwembadfeest. We namen de meisjes mee naar Depraved en begonnen met het selecteren van tegels voor onze badkamer. En ik ontdekte een beker die slushies maakt als magie en kocht er snel een voor elk lid van onze familie.

september

We gingen naar het strand tijdens het Labor Day-weekend. We hebben de werkbladen opnieuw afgewerkt. We hebben onze nieuwe geschoten Walli-gevallen. Ik begon aan mijn lange zondagse wandelingen. We filmden een rondleiding door het huis. Wij organiseerden de Lola deken crew voor een fotoshoot. We hebben plannen geïntroduceerd voor de modderkamer. We gingen naar Lancaster om te overleggen over de kamer van de winnaar van onze weggeefactie. Mijn beste vriendin, Meaghan, kwam op bezoek. We gingen naar New York voor de kunsttentoonstelling van mijn zus. We hebben deze maand zoveel gereisd dat we immediate naar huis kwamen en onze jubileumreis annuleerden omdat we zo uitgeput waren.

oktober

We vierden de 40e verjaardag van Chris in Mexico. We hebben een bod gedaan op een excellent huis voor mijn ouders en hen overgehaald om naar North Carolina te verhuizen. Chris begon koud te duiken. We gingen allemaal naar Zweinstein voor Halloween (figuurlijk gesproken).

November

We zijn begonnen met meten voor a eettafel zodat we Thanksgiving konden organiseren. We hebben een leren sectioneel voor de speelkamer. Chris en ik vierden ons 15-jarig jubileum thuis met onze kinderen, en ik vierde het ook thuis met de 37e (IYKYK) verjaardag, waar we alle 10 minuten van All Too Effectively zongen in plaats van Pleased Birthday. We zijn begonnen met het renoveren van het poederbad op de bovenverdieping. Wij hingen een galerij muur in de eetkamer, waardoor een rimpeleffect van bewegende kunst ontstond. En mijn ouders verhuisden naar Idaho. We hebben 26 mensen ontvangen voor Thanksgiving!

December

Lawrence Floorpops

Renovatie begonnen in de bijkeuken! We hebben alle vloeren in de achtergang verwijderd ter voorbereiding op tegels en nieuwe gipsplaten en er is een nieuwe zakdeur geplaatst. Mijn ouders verhuisden van ons pension naar hun nieuwe huis op 10 minuten afstand van ons! We hebben de damestoilet naast de speelkamer afgemaakt (daarover binnenkort meer!).

2023 was een echt levensjaar. Het zijn ups en downs en successen en mislukkingen en ook veel veranderingen en hartzeer en enorme overwinningen en mijlpalen. Ik hoop dat als je terugkijkt op je jaar, je ook je hele jaar kunt zien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here