Home Meubilair ANDMORE @Market-app voegt nieuwe functies toe op tijd voor wintermarkten

ANDMORE @Market-app voegt nieuwe functies toe op tijd voor wintermarkten

0
ANDMORE @Market-app voegt nieuwe functies toe op tijd voor wintermarktenMeubelwereldnieuwsbureau op 12/8/2023


ANDMORE℠ is nu beschikbaar voor zowel Android- als Apple-gebruikers en zal updates uitrollen voor zijn @Market-app, met verbeterde bewegwijzering en een nieuwe mogelijkheid om in te loggen voor gasten, op tijd voor de marktcyclus van 2024: Atlanta Market (16 – 22 januari , in AmericasMart Atlanta), Las Vegas Market (28 januari – 1 februari, in World Market Heart Las Vegas), Atlanta Attire (6 – 9 februari, in AmericasMart Atlanta) en Las Vegas Attire (13 – 15 februari, in The Expo in Wereldmarktcentrum Las Vegas).

“Marktbezoekers vroegen en wij luisterden: ANDMORE breidt het bereik van de @Market App en de bijbehorende hulpprogramma’s bij Market uit”, zegt Mark Crowther, ANDMORE government vp, chief digital officer. “De suggestions van kopers op de app-lancering afgelopen zomer was overweldigend positief. Deze nieuwste app-updates bieden voortdurende verbeteringen die een geweldige nieuwe instrument nog beter maken. We streven naar een voortdurende uitbreiding van het omnichannelaanbod van ANDMORE om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant.”

De nieuwste functie van de app is een gastenlogin, waarmee alle marktbezoekers toegang krijgen tot de app voor marktnavigatie en zoeken naar exposantengidsen. Deze nieuwe mogelijkheid biedt verkopers, media en industriële leveranciers toegang tot informatie die voorheen exclusief was voor kopers.

Bovendien strekken de bestaande bewegwijzeringsfuncties vanaf de winter van 2024 zich uit tot buiten de permanente showroom en tijdelijke exposantenlocaties en omvatten ze verbeterde navigatie-elementen, zoals locaties van eetruimtes, voorzieningen, toiletten, trappenhuizen en andere interessante plaatsen. Met deze toevoeging biedt de app nu stapsgewijze aanwijzingen naar vrijwel elke bestemming op de markt.

Populaire doorlopende functies zijn onder meer verbeteringen aan: Market Plan, een plannings- en organisatietool waarmee kopers exposanten die ze niet mogen missen kunnen opslaan en showroombezoeken, persoonlijke aantekeningen en showroomfoto’s op de markt kunnen vastleggen; een Scan & Go-registratie QR-code, die het ophalen van de badge vereenvoudigt voor deelnemers die vooraf zijn geregistreerd voor de markt en hun app-accounts hebben geactiveerd; Showroom Images, een instrument die de ingebouwde digicam en de app gebruikt om de product- en inspiratiefoto’s van kopers automatisch per showroom te ordenen, zodat ze eenvoudig kunnen worden bekeken en gedeeld; een QR-codescantool voor de showroom, waarmee kopers showroom- en standcodes kunnen scannen om snel merkinformatie te bekijken en op te slaan in een marktplan; en een gepersonaliseerde post-market samenvatting waarin de @Market App-activiteit na de markt wordt belicht, met een overzicht van hun marktplan, alle showroombezoeken, persoonlijke notities, showroomfotoalbums en contactgegevens van leveranciers.

Pre-market incentives en ondersteuning ter plaatse

Als stimulans om de @Market-app te gebruiken, ontvangen de eerste 1.000 kopers van Atlanta Market en Las Vegas Market die hun account activeren van nu tot en met 20 december een free of charge e-cadeaubon van Starbucks ter waarde van $ 5. De app is voor Android-gebruikers beschikbaar in Google Play op https://play.google.com/retailer/apps/particulars?id=com.andmore.atmarket en voor Apple-gebruikers in de App Retailer op https://apps.apple.com/us/app/market/id6444213157.

Tijdens elke markt zullen ANDMORE ‘App-bassadors’ beschikbaar zijn voor ondersteuning en assistentie ter plaatse, en kopers kunnen deze winter meer te weten komen over de nieuwe @Market-app bij Innovation Labs op de campussen van ANDMORE in Atlanta en Las Vegas. Tussen de markten door bieden de mobielvriendelijke marktwebsites van ANDMORE kopers eenvoudig toegang tot marktinformatie, exposantengidsen en evenementenkalenders.


Over ANDMEER

ANDMORE℠, voorheen Worldwide Market Facilities, is een omnichannel groothandelsmarktmaker die groothandelskopers en -verkopers kansen biedt om verbinding te maken, te groeien en te bloeien by way of fysieke markten, ontwerpcentra en digitale kanalen. Het bedrijf bezit en exploiteert meer dan 20 miljoen vierkante meter aan premium evenementen- en showroomruimte en organiseert live-evenementen in Atlanta Excessive Level, NC, Las Vegas en New York Metropolis. Door face-to-face evenementen te combineren met digitale instruments die altijd beschikbaar zijn, biedt ANDMORE echte omnichannel bedrijfsplatforms voor zijn wereldwijde groothandelsklantenbestand. Voor meer informatie bezoek ANDMORE.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here