Home Technische gadgets voor thuis Een Package-Kat-klok nog griezeliger maken

Een Package-Kat-klok nog griezeliger maken

0
Een Package-Kat-klok nog griezeliger maken


Als er zoiets Amerikaans is als honkbal en appeltaart, dan is het wel de Package-Kat-klok in de keuken. Voor de onbekende: de Package-Kat-klok is speciaal omdat de slingerstaart en de ogen elke seconde heen en weer bewegen. Ze zijn even schattig als griezelig.

Maar niet deze specifieke Package-Kat, niet één keer (Becky Stern) kreeg het te pakken. De schattige/griezelige schubben zijn getipt, omdat de ogen van deze Kat je door de kamer volgen. ‘Jij’ is in dit geval collega-maker (Xyla Foxlin), die (Becky) tekende in de Maker Secret Santa-pool. Kijk, (Xyla) houdt van katten, maar is er dodelijk allergisch voor. Dus echt, wat is een beter cadeau?

Om dit mogelijk te maken, begon (Becky) met het loskoppelen van de lange hendel die de ogen en de staart verbindt, die samen bewegen, en verbond een servohoorn met de ogen. (Becky) boorde de neus uit om er de digicam in te passen, die is verbonden met een Seeed Grove AI Imaginative and prescient-bord met een Xiao RP2040 er bovenop.

Tijdens het solderen aan de servodraden maakte (Becky) per ongeluk een kleine condensator los van het AI Imaginative and prescient-bord, maar het bleek niet kritisch te zijn. Hoewel ze maar één regel code hoefde te schrijven om het werkend te krijgen, werkte het uiteindelijk te goed, waardoor de ogen heel snel rond schoten. Door de servo in getimede stappen naar de nieuwe posities te laten bewegen, is het nu veel griezeliger. Bekijk zeker de buildvideo na de pauze.

Je weet dat we het niet kunnen laten om hier een klok te bouwen, vooral als die klokken binair zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here