Home Meubilair Fleur je slaapkamer op – Sofa Potatoes-meubels

Fleur je slaapkamer op – Sofa Potatoes-meubels

0
Fleur je slaapkamer op – Sofa Potatoes-meubels


Je slaapkamer is je toevluchtsoord. Het moet de kamer in uw huis zijn waar u zich het meest op uw gemak voelt, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl. De Solar Collectie van Sofa Potatoes blaast licht en warmte in je slaapkamer. Met zijn lichte houtnerf en het moderne ontwerp uit het midden van de eeuw is hij stijlvol en stylish, zonder al te overdreven te zijn.

Elk stuk in de Zon collectie is ontworpen om uw slaapkamer comfortabeler en uitnodigender te maken. Omdat elk meubelstuk in deze collectie is ontworpen als aanvulling op het volgende, is het eenvoudig om een ​​samenhangende uitstraling in uw slaapkamer te creëren.

Hier wordt elk stuk uit de Solar-collectie nader bekeken en waarom het een geweldige aanvulling op je slaapkamer zou zijn.

Het centrum van de slaapkamer

Web als de zon draait alles in je slaapkamer rond het mattress. Het is het middelpunt van je slaapkamer en het belangrijkste meubelstuk in de kamer. Daarom is het belangrijk om een ​​mattress te kiezen waar je van houdt.

licht houten modern bed uit het midden van de eeuw

De Zon kingsize mattress is het perfecte moderne mattress uit het midden van de eeuw voor uw slaapkamer. Let op het lage hoofdeinde en de licht faucets toelopende poten, voor een uitstraling die afwijkt van een traditioneel bedframe. Het zonnebed is ook verkrijgbaar in twee maten: queensize en kingsize, zodat u het perfecte formaat voor uw slaapkamer kunt kiezen.

Dagelijks aankleden met dit dressoir

Als u uw kleding de avond ervoor niet klaarlegt, duurt het aankleden ‘s ochtends altijd langer dan nodig is. Gelukkig is de Zonne-dressoir zorgt ervoor dat al je kleding georganiseerd en netjes blijft. Met zes ruime lades biedt de Solar Dresser voldoende opbergruimte voor uw kleding. Bovendien zorgt het moderne ontwerp uit het midden van de eeuw ervoor dat het in elke slaapkamer geweldig zal staan.

beste dressoirs voor je slaapkamer

De lades zijn voorzien van zwaluwstaartverbindingen en metalen glijders waardoor deze lades soepel en zonder problemen opengaan. De gepolijste metalen knoppen voegen een vleugje luxe toe aan het dressoir en de schuine, faucets toelopende poten passen naadloos bij de andere stukken uit de collectie. De Solar Dresser is ook uiterst veelzijdig, omdat hij kan worden gebruikt als dressoir, tv-meubel of zelfs als dressoir in uw eetkamer.

Sluit uw dag af op een hoogtepunt

Na een lange dag wil je gewoon ontspannen. De Zon nachtkastje is de perfecte plek om uw boek, uw wekker en uw favoriete glas water neer te leggen.

dit is een modern nachtkastje uit het midden van de eeuw van licht hout.  Het heeft een eenvoudige lade en een gepolijst metalen weetje.  De poten zijn schuin en taps toelopend.

Het Solar Nachtkastje heeft één lade, waardoor u opbergruimte heeft voor uw slaapkamerbenodigdheden.

Kleed je aan met deze kist

Bent u het beu dat uw slaapkamer rommelig aanvoelt? De Zon borst biedt voldoende opbergruimte voor uw slaapkamerartikelen. Met vier laden en één grotere lade kan de Solar Chest alles bevatten, van further dekens tot kleding buiten het seizoen.

beste moderne slaapkamermeubilair uit het midden van de eeuw

De deur gaat open en onthult twee planken, excellent voor het opbergen van grotere spullen. Als de Solar Dresser niet genoeg ruimte biedt voor je kleding, dan helpt de Solar Chest je de relaxation te organiseren.

Een spiegel in de ochtend

De Zonnespiegel is eigenlijk een accessoire voor de Solar Dresser. Het heeft een afgeschuinde rand en is gemaakt van dezelfde lichte houtnerf als de relaxation van de collectie.

leuk slaapkamermeubilair in Austin

Die prachtige kaneelafwerking, die ook de relaxation van het meubilair heeft, ziet er prachtig uit als hij bovenop de Solar Dresser staat. Ze vullen elkaar excellent aan. Bovendien is het een geweldige manier om uw uiterlijk te controleren voordat u op pad gaat.

Breng de zon in uw slaapkamer

De Solar Collectie van Sofa Potatoes is de perfecte manier om je slaapkamer op te fleuren. Omdat elk stuk is ontworpen als aanvulling op het volgende, kun je gemakkelijk een samenhangende look in je slaapkamer creëren waar je van houdt.

Dus waar wacht je op? Haal vandaag nog de zon in je slaapkamer met de Solar Assortment. Bezoek Sofa Potatoes voor meer informatie.

We hebben locaties in Centraal- en Zuid-Austin, Texas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here