Home Meubilair Het is Internationale Dag van de Bossen 2023

Het is Internationale Dag van de Bossen 2023

0
Het is Internationale Dag van de Bossen 2023Vermont Woods Studios is een duurzaam meubelbedrijf, opgericht vanuit een missie van bosbehoud. Om de dag van vandaag te vieren Internationale Dag van de Bossen, Ik dacht dat we een aantal gerelateerde blogs die we in de loop der jaren hebben geschreven, opnieuw zouden bezoeken. Hier is een lijst van de Prime 10:

  1. Een manifest (waar het allemaal begon)
  2. Een toekomst creëren voor onze bossen
  3. Hoe duurzame bosbouw in de meubelindustrie de planeet beschermt
  4. Klimaatverandering en de meubelindustrie
  5. 25 Feiten over klimaatverandering en ontbossing
  6. De economische impression van duurzaam meubilair
  7. Een gezicht op het bos zetten
  8. Het verhaal achter onze duurzame meubelwinkel
  9. Plant samen met ons bomen
  10. Deze remedie tegen klimaatverandering is bewezen. Waar wachten we op?

Je raadt het al: wij zijn bosbeschermingsfanaten. Welnu, ik zie bosbehoud als het grootste milieuprobleem van onze tijd. Proberen om een ​​duurzaam meubelbedrijf te gebruiken om dat te bereiken is misschien lastig, maar het is een uitdaging waar we ons voor inzetten. Het is absoluut een zware strijd geweest, maar aan de positieve kant vullen we de wereld met prachtige, in Vermont gemaakte meubels die voor altijd zullen leven. Het zal dienen als een voortdurende herinnering aan hoe ieder van ons zijn eigen kleine steentje kan bijdragen aan het behoud van de bossen op onze planeet. Op de bomen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here