Home Keukenontwerp 27 woonkamerideeën die de ongebruikelijke elegantie van Scandiboho Design weergeven

27 woonkamerideeën die de ongebruikelijke elegantie van Scandiboho Design weergeven

0
27 woonkamerideeën die de ongebruikelijke elegantie van Scandiboho Design weergeven


Jon Dykstra is eigenaar van een interieurontwerpbedrijf in Noord-Vancouver, Brits-Columbia. Hij is gefascineerd door architectuur en interieur. Hij houdt ook van tuinieren in zijn ‘huis in de burbs’ en ‘homesteading’ in zijn off-the-grid boottoegangshut.

Combineer dat alles met een liefde voor schrijven en Homestratsophere.com was geboren. Hij verdeelt zijn werktijd tussen het runnen van zijn interieurontwerpbedrijf, het werken aan zijn off-the-grid hut en het publiceren van homestratosphere.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here