Home Huizen renovatie De nieuwe winkel van Culver Metropolis op het Platform LA

De nieuwe winkel van Culver Metropolis op het Platform LA

0
De nieuwe winkel van Culver Metropolis op het Platform LA


Als je het geluk hebt gehad om bij een van de eating places te gaan eten Il Buco‘s eating places verliet u waarschijnlijk de warme nagloed van een goede maaltijd en een goed gesprek. De ervaring lijkt minder op dineren in een restaurant en meer op het bijwonen van een gezellig diner bij kaarslicht.

Het is dan logisch dat het motto van Il Buco Vita, de servies- en woondecoratiewinkel die voortkwam uit het oorspronkelijke restaurant, is: “Each Desk, A Story.” De verhalen hier gaan echter over de keramische borden, mondgeblazen glazen, geweven tafelkleden en andere ambachtelijke Italiaanse huishoudelijke artikelen, samengesteld door het oprichtende workforce: Donna Lennard (de eigenaar en oprichter van de eating places), architect Lorenzo Radi en kunstenaar Antonello Radi. De winkel is een plek waar de drie vrienden hun handgemaakte vondsten kunnen delen, waarvan een groot deel uit de Oude Wereld.

Vorige maand opende Il Buco Vita zijn eerste buitenpost aan de westkust, in een openluchtwinkelcentrum in Culver Metropolis, CA. In tegenstelling tot hun kleine winkels in New York’s East Village en Amangansett, NY, is hun locatie in LA groot en luchtig, met een industriële sfeer: “Voorheen was het een Japans geïnspireerd visrestaurant geopend door een groep uit Australië”, zegt Donna. “We hebben de ruimte verzacht met ons kenmerkende palet van zacht wit, gloeilampen en warme antieke tapijten en meubels.”

Hieronder deelt ze de particulars over de nieuwe opgravingen van Il Buco Vita op 8820 Washington Blvd, Suite 101.

Fotografie door Ingalls Pictures, met dank aan Il Buco Vita.

“de sfeer is overdag heel ontspannen en vriendelijk, maar 's avonds 12
Boven: “Overdag is de sfeer heel ontspannen en vriendelijk, maar ‘s avonds wordt het energieker als lokale eating places (waaronder Roberta’s, een andere NYC-transplantatie) hun tafels vullen”, zegt Donna.

exclusief voor de la locatie zijn de antieke quilts van donna’s pe 13
Boven: Exclusief voor de locatie in LA zijn de antieke quilts uit Donna’s persoonlijke collectie. “Ik heb ze tientallen jaren lang verzameld, vele zijn meer dan een eeuw oud, vervaardigd in mennonietengemeenschappen in heel Pennsylvania en in uitzonderlijke staat.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here