Home Meubilair 9 soorten meubels die u misschien niet kent (maar wel zou moeten weten) – Sofa Potatoes-meubels

9 soorten meubels die u misschien niet kent (maar wel zou moeten weten) – Sofa Potatoes-meubels

0
9 soorten meubels die u misschien niet kent (maar wel zou moeten weten) – Sofa Potatoes-meubels


Als het gaat om meubelshoppen, zijn er veel soorten die u misschien niet kent. Als u niet zeker weet wat de naam van iets is, kan het moeilijk zijn om een ​​aankoop te doen waar u tevreden mee bent of zelfs maar te vinden wat u zoekt. Meubelwinkels hebben specifieke namen voor bepaalde meubelstukken die verder gaan dan de simpele ‘financial institution’ of ‘sectionele’ waar we allemaal bekend mee zijn.

In deze blogpost bespreken we 9 soorten meubels die je misschien nog niet eerder kende. Bankaardappelen heeft numerous meubelstukken met namen die u niet in uw eigen huishouden magazine gebruiken. Aan het einde van dit bericht ben je een professional op het gebied van meubelsoorten en ben je klaar om met vertrouwen te winkelen!

Termijn #01: Chaise

Een chaise longue is een meubelstuk dat lijkt op een kruising tussen een stoel en een financial institution. Chaises kunnen als op zichzelf staande stukken worden gebruikt of als onderdeel van een grotere meubelset. Voordat ik de time period ‘chaise’ kende, riep ik een beeld op van een chaise longue en dacht dat het gewoon een ‘lounge’ heette. Hoewel je zeker op een chaise longue kunt loungen, kan het gebruik van de juiste time period je zoektocht naar dit specifieke stuk helpen beperken.

wat is een chaise longue

Dit is onze Lieveheersbeestje naar hyperlinks gerichte chaise longue in de stof Bella Hunter. De retro-chique stijl van onze Ladybird Chaise is ideal om in te loungen. Hij is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat hij het beste bij jouw persoonlijke stijl previous.

Time period #02: Cocktailtafel

Een cocktailtafel, ook wel salontafel genoemd, is een lage tafel die doorgaans voor een financial institution wordt geplaatst. Het is de perfecte plek om boeken, tijdschriften, onderzetters of wat je maar nodig hebt neer te leggen terwijl je ontspant op de financial institution. De woorden salontafel en cocktailtafel worden door elkaar gebruikt, dus als je bent opgegroeid in een ‘salontafel’-huishouden, wist je misschien niet dat de andere time period hetzelfde betekent.

salontafel met gehard glas

Aan deze tafel kun je absoluut cocktails drinken, maar dit heet de Bodi-salontafel. De eigentijdse stijl van deze tafel creëert met zijn blad van gehard glas een middelpunt voor uw woonkamer dat zowel stijlvol als functioneel is.

Time period #03: Tegenkrukken

Barkrukken zijn stoelen die doorgaans worden gebruikt aan een aanrecht of bar. Ze zijn korter dan standaardstoelen, hebben geen armleuningen en hebben meestal een rugleuning.

Het is belangrijk om te begrijpen dat er meerdere hoogtes voor krukken zijn, en als u de verschillende namen voor de hoogtes kent, kunt u beslissen welke de juiste is voor uw huis. Het verschil namen Zijn:

  • Tafel Hoogte: deze kruk moet minimaal 18 centimeter hoog zijn.
  • Tellerhoogte: deze kruk moet ongeveer 24-26 inch hoog zijn.
  • Staaf hoogte: deze kruk moet ongeveer 28-30 centimeter hoog zijn.
  • Hoogte toeschouwer: deze kruk moet ongeveer 34-36 centimeter hoog zijn
moderne krukken uit het midden van de eeuw

Dit is de Studio tegenkrukmet een zithoogte van 60 cm. De satijnen walnootafwerking op de poten en de met linnen beklede zitting voegen een vleugje elegantie toe aan elke eethoek.

Time period #04: Kisten

Nee, deze time period betekent niet een kist zoals in “schatkist”. Een kist is een soort meubel dat wordt gebruikt voor opslag. Het heeft meestal laden of deuren en kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Het verschilt van dressoirs en dressoirs doordat het groter en smaller is. Kisten zijn een geweldige manier om further opbergruimte aan een kamer toe te voegen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

betaalbare kisten voor kleding in austin

De Zon borst is een excellent voorbeeld van een ladekast met zowel laden als een deur. In de deur bevinden zich ook nog twee planken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u niet zoveel ruimte heeft als een dressoir.

Time period #05: Snacktafel

Een snacktafel is een kleine, lage tafel die meestal voor een financial institution of stoel wordt gebruikt. Het kan worden gebruikt voor het vasthouden van eten of drinken en heeft meestal een lip of bakje om te voorkomen dat voorwerpen eraf rollen. Snacktafels worden ook wel tv-dienbladen genoemd omdat ze oorspronkelijk waren ontworpen om voedsel op te bergen terwijl mensen televisie keken, maar de tafels die wij hebben zijn stijlvoller en ontwerpvriendelijker.

snacktafels

Dit is de Clara Snacktafel. Het is stevig wat de snacktafels betreft, met industriële particulars zoals het metalen onderstel en het cementen blad.

Time period #06: Omkeerbare chaise longue

Als je niet wist wat een chaise longue is, zoals hierboven vermeld, is de kans groot dat je ook niet weet wat een omkeerbare chaise longue is. A omkeerbare chaise longue is een kind chaise longue die kan worden geconfigureerd met de chaise longue aan weerszijden. Dit is een geweldige optie als je de richting van de chaise longue wilt kunnen veranderen, afhankelijk van de indeling van je kamer.

moderne banken uit het midden van de eeuw in Austin

Voordat ik op de hoogte was van de verschillende soorten meubels, zou mijn geest hebben besloten dit als een ‘doorsnede’ te definiëren, omdat er duidelijk een andere sectie aan huge zit. Dit is echter de Wallace omkeerbare chaise longuemet getufte kussens en elegante faucets toelopende poten.

Time period #07: Ottomaans

Een poef is een meubelstuk dat gebruikt kan worden als zitplaats, voetensteun of salontafel. Het is doorgaans laag en vierkant, zonder achterkant of zijkanten, en kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder hout, leer of gestoffeerde stof. Een andere gebruikte time period is ‘voetenbank’, die fungeert als een overkoepelende time period waar poef onder valt met “stoofpot”.

unieke kubus-poef

Deze kleine kubus is de Diana vierkante kruk Accent poef. Hoewel het een niet-conventionele vorm heeft, zonder poten, kun je hem web zo gebruiken als een poef.

Time period #08: Poef

Een poef is een kleine, ronde en vaak kleurrijke poef. Het heeft de perfecte maat om te gebruiken als further zitplaats of voetensteun, en kan indien nodig gemakkelijk door uw huis worden verplaatst.

natuurlijke voetenbankjes

Zoals je kunt zien, heeft hij een andere vorm dan andere voetenbankjes. Je zult de time period ‘poef’ willen kennen om soortgelijke stukken als deze te vinden Brady ronde natuurlijke poef.

Termijn #09: Modulaire financial institution

A modulaire financial institution is een kind financial institution dat bestaat uit meerdere delen die op verschillende manieren kunnen worden opgesteld. Dit is een geweldige optie als u de indeling van uw financial institution wilt aanpassen aan uw behoeften.

modulaire sectionals in Austin

Modulaire banken zijn tegenwoordig stylish, dus u kunt gewoon zoeken naar ‘stylish banken’ of ‘populaire banken’, en de meeste zijn in deze stijl. Onze Fluffy-collectie bestaat uit modulaire stukken van verschillende grootte, zoals deze Pluizig 5-delig Modulaire financial institution.

Hoe meer u weet over meubels

Zorg ervoor dat u deze voorwaarden in gedachten houdt de volgende keer dat u meubels gaat kopen, of het nu voor uw huis is of als u on-line naar verschillende soorten meubels zoekt. Er zijn zoveel verschillende soorten dat het moeilijk is om de juiste naam te vinden voor het exacte stuk waarnaar u zoekt. Door alle namen van elk kind te kennen, kun je veel gemakkelijker vinden wat je zoekt, en klink je binnen de kortste keren als een meubelprofessional!

Als al dit zoeken een hele klus lijkt, kom dan langs bij Sofa Potatoes en we helpen je zeker om je opties te verfijnen en het perfecte stuk voor je huis te vinden. We hebben een grote verscheidenheid aan meubels, van banken en loveseats tot salontafels en hockers, en alles daartussenin. We hebben meubelwinkels in Centraal en Zuid-Austin, Texas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here