Home Meubilair Een afwijkend slaapkamerontwerp – Sofa Potatoes-meubels

Een afwijkend slaapkamerontwerp – Sofa Potatoes-meubels

0
Een afwijkend slaapkamerontwerp – Sofa Potatoes-meubels


Wat betekent het om een ​​insurgent te zijn? Misschien gaat het erom dat je het bij The Man houdt, of misschien gaat het erom anders te zijn omwille van het anders zijn. Maar als het om slaapkamerontwerp gaat, zijn rebellen degenen die de traditie verruilen voor iets unieks… en veel comfortabeler.

Bij de moderne stijl uit het midden van de eeuw draait alles om eenvoud en functionaliteit, en daarom maakt deze de laatste jaren een comeback. De Insurgent Assortment van Sofa Potatoes wijkt af van de norm in slaapkamerontwerp. Het beschikt over fashionable meubilair uit het midden van de eeuw met ronde randen en strakke lijnen die uw slaapkamer een tijdloze uitstraling geven. Als je op zoek bent naar meubels die je zowel comfortabel als stijlvol van dienst zijn, zoek dan niet verder dan de Insurgent Collectie!

Koel en schoon slaapkamermeubilair

Laten we het hebben over het beste deel van moderne meubels uit het midden van de eeuw: de strakke lijnen. Bij deze stijl draait alles om het simpel houden, en dat geldt ook voor het meubilair zelf. De Insurgent Assortment bestaat uit slaapkamermeubels met afgeronde hoeken en strakke lijnen die je slaapkamer een stoere, eigentijdse uitstraling geven. En omdat het bij moderne meubels uit het midden van de vorige eeuw helemaal om functionaliteit draait, kunt u er zeker van zijn dat uw meubels u zowel qua consolation als stijl goed van pas zullen komen.

modern bed uit het midden van de eeuw

Dit is de Rebellen-queensize mattresswij hebben ook een Rebellen kingsize mattress als u liever meer ruimte heeft om zich te verspreiden. Geen gewoon hoofdeinde hier. Het is gestoffeerd, getuft en voelt stevig en toch zacht aan. Let op de afgeronde randen van het body, geen traditionele vierkante of rechthoekige vormen. Het is veiliger voor huizen waar kinderen rondrennen, omdat ze zichzelf tenminste niet bezeren aan een scherpe hoek.

moderne stijl uit het midden van de eeuw

De Rebellen dressoir is totaal radicaal, met zijn afgeronde randen, donkere walnootafwerking en bronskleurige accenten. De Rebellenspiegel wordt aside verkocht als je de voorkeur geeft aan het uiterlijk van het unieke dressoir, maar als je de twee combineert, krijg je een gedurfde en mooie kaptafel.

koele moderne slaapkamer uit het midden van de eeuw

De Rebellenborst En Insurgent bijzettafeltje behoud de donkere walnootafwerking en de bronskleurige knoppen. Hun afgeronde randen en schuine, faucets toelopende poten geven ze een moderne look uit het midden van de eeuw, terwijl hun strakke lijnen en eenvoudige ontwerp ze good maken voor de slaapkamer van elke insurgent.

Voor elk wat wils

Dus als je op zoek bent naar een afwijkend slaapkamerontwerp, dan is de Insurgent Collectie van Sofa Potatoes de perfecte plek om je zoektocht te beginnen. Met moderne meubels uit het midden van de eeuw die zowel comfortabel als stijlvol zijn, kun je niet fout gaan!

Kom eens kijken bij Sofa Potatoes, gevestigd in Austin, TX.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here