Home Meubilair American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis roept op tot 1 februari nominaties

American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis roept op tot 1 februari nominaties

0
American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis roept op tot 1 februari nominatiesMeubelwereldnieuwsbureau op 15-12-2023


De nominaties voor de Klasse van 2024 voor opname in de American Dwelling Furnishings Corridor of Fame, de meest prestigieuze onderscheiding in de branche, zijn nu open. Alle leden van de American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis komen in aanmerking om te nomineren en een nominatie te detacheren.

“Het Selectiecomité zoekt kandidaten uit de hele sector die op buitengewone manieren invloed hebben gehad op de woninginrichting”, zegt Karen McNeill, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Corridor of Fame. “We hebben de industrie gevraagd rekening te houden met de leiders – ongeacht hun rol – die een voorbeeld zijn van creativiteit, innovatie, filantropie en het vermogen om verandering te initiëren. Denk aan uw collega’s die het meest de erkenning verdienen die de hoogste eer is die in onze branche wordt toegekend.”

Nominatieformulieren zijn on-line te vinden op www.homefurnishingshalloffame.com.

Tijdens een intensief selectieproces van vijf maanden overweegt de Corridor of Fame Selectiecommissie zorgvuldig een uitgebreide lijst van individuen om te bepalen wie het meest voorbeeld is van blijvende uitmuntendheid, superieure prestaties, innovatie en creativiteit, en filantropische vrijgevigheid van hun tijd, talenten en middelen. De uiteindelijke selectie wordt bepaald door een op punten gebaseerd systeem, waarbij de stemmen individueel en on-line worden uitgebracht door elk van de zeven leden van de selectiecommissie.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, moet het individu zakendoen in de Verenigde Staten, minstens vijftien jaar in de sector hebben gediend, een erfenis hebben opgebouwd als positieve invloed en voorvechter van de sector, en het hoogtepunt van zijn carrière hebben bereikt en richtinggevende development naar 60 jaar oud. Voor postume nominaties geldt dat de persoon minimaal twaalf maanden vóór de datum van de nominatie overleden moet zijn.

Leden kunnen vóór 1 februari nominaties indienen. Nominatieformulieren en lijsten van huidige leden, eerdere genomineerden en inductees zijn beschikbaar op de web site van de Basis: www.homefurnishingshalloffame.com. Leden kunnen ook gedrukte exemplaren van de documenten verkrijgen door te bellen naar 336.882.5900.

Om een ​​nominatie, een hernominatie of een postume nominatie in te dienen, zijn leden van de Stichting verplicht het Nominatieformulier in te vullen dat te vinden is op de web site: www.homefurnishingshalloffame.com. Er moet een afdruk of een digitale foto van 300 dpi van de kandidaat worden bijgevoegd. Alle voordrachten moeten schriftelijk worden gedetacheerd door een ander lid van de Stichting.

Het ingevulde nominatiepakket moet vóór 1 februari 2024 ontvangen zijn. U kunt het per e-mail sturen naar Lestep@homefurnishingshalloffame.com of per publish naar Lauren Estep, American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis, Inc., 311 South Hamilton Avenue, Excessive Level, NC 27260.

Nieuwe inductees zullen worden geëerd tijdens de American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Induction Celebration op 27 oktober tijdens de Fall Excessive Level Market.

Als u lid wilt worden van de Corridor of Fame Basis, bekijkt u de lidmaatschapsopties op de web site of belt u het kantoor op 336.882.5900. Alle bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar. Lidmaatschappen kunnen worden beveiligd by way of de web site, www.homefurnishingshalloffame.com of cheques zijn betaalbaar aan de American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis, 311 South Hamilton Avenue, Excessive Level, NC 27260.


Over de American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis, Inc.

De American Dwelling Furnishings Corridor of Fame Basis, Inc., is een sectorbrede organisatie die is opgericht om haar geschiedenis te behouden, om uitzonderlijke individuen te eren die buitengewone bijdragen hebben geleverd aan de Amerikaanse woninginrichtingsindustrie, om de volgende generatie innovatieve leiders te inspireren en om betrek de gemeenschap bij de wereld van woninginrichting. Ons nieuwe huis, dat in april 2023 werd geopend, is een symbool van de Dwelling Furnishings Capital of the World™, waar de industrie samenkomt, waar we onze leiders eren en onze verhalen vertellen, en waar we leren door middel van tentoonstellingen, seminars en sprekers. Als 501(c)3 non-profitorganisatie ondersteunen fondsen onze geschiedenis en leiderschapsprogramma’s. De organisatie is gevestigd in Excessive Level, North Carolina, op 311 S. Hamilton St., en is te bereiken op 336.882.5900 of door te bezoeken www.homefurnishingshalloffame.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here