Home Meubilair Een gemoderniseerde versie met een uniek karakter – Sofa Potatoes-meubels

Een gemoderniseerde versie met een uniek karakter – Sofa Potatoes-meubels

0
Een gemoderniseerde versie met een uniek karakter – Sofa Potatoes-meubels


Onze Rainey-collectie is vernoemd naar de iconische wijk Austin, Rainey Road. Deze buurt staat bekend om zijn eclectische bars, historische huizen en nieuwe Woontorens van 48 verdiepingen. De Rainey-collectie belichaamt al deze elementen: het is slank, elegant en internet als de buurt zelf een gemoderniseerde versie van design uit het verleden.

Of je nu op zoek bent naar een meubelstuk dat een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van Austin of gewoon op zoek bent naar iets unieks, de Rainey Assortment heeft zeker wat je zoekt.

Een korte geschiedenis van Rainey Road

Raineystraat is een van de oudste straten in Austin, Texas. Cultuurkaart Austin behandelde de oorsprong van hoe de straat ontstond. Jesse Driskill (veebaron en eigenaar van The Driskill Lodge) en Frank Rainey (veteraan van het Verbonden Leger) kozen in 1884 de oorspronkelijke wijk van 120 hectare uit. Sindsdien werden er tussen 1885 en 1937 huizen gebouwd, maar een aantal van de oorspronkelijke huizen werden weggevaagd. door de verwoestende overstroming van 1935.

regenachtige straatgeschiedenis

Een oud huis in bungalowstijl dat vroeger in Rainey Road stond en nu een sportbar is genaamd Bar 96. Afbeelding met dank aan Texas Historische Commissie en het Austin Conference & Customer’s Bureau.

Verschillende huizen werden herbouwd in bungalowstijl en Rainey Road keerde terug naar een ontspannen, eenvoudige buurt. Vanwege de ligging nabij het centrum was het echter slechts een kwestie van tijd voordat ontwikkelaars er hun intrek zouden nemen.

Een paar decennia lang kende Rainey Road een periode van rust dankzij activisten die vochten voor het behoud van de historische betekenis ervan. In 1985 werd Rainey Road Historic District vermeld in het nationaal register van historische plaatsen en bleef het tot 2004 en 2005 een woonwijk.

Rainey straatbouw woongebouwen

Het foodtruckpark van Rainey Road. Afbeeldingsbron: Austin-torens.

De afgelopen jaren heeft Rainey Road een grote transformatie ondergaan. De straat is nu bezaaid met stylish bars, eating places en cafés. Ook zijn er nieuwe woontorens gebouwd, waardoor de wijk een modernere uitstraling heeft gekregen.

Ondanks alle veranderingen die in Rainey Road hebben plaatsgevonden, blijft één ding hetzelfde: het unieke karakter. Dit is wat ons inspireerde om onze meubelcollectie naar deze iconische straat in Austin te vernoemen.

De Rainey-collectie

Kader 1 van

Hier is de Regenachtige financial institution. Het heeft een fashionable uit het midden van de eeuw ontwerp, met zijn strakke lijnen en houten faucets toelopende poten. De rijke juweelkleurige kleur van de stof waarin hij is bekleed, Excellent Peacock, is slechts een van de vele kleuren waarin u uw Rainey-bank kunt laten personaliseren.

beste plaatsen om een ​​loveseat te kopen in Austin

Als je op zoek bent naar een kleinere versie van de Rainey financial institution, overweeg dan de Rainey loveseat. Het is ideal voor kleinere ruimtes zoals uw eigen appartement in Austin, of als u gewoon wat additional zitplaatsen nodig heeft voor gasten. Wat de reden ook is, de Rainey loveseat voegt een vleugje elegantie toe aan uw huis.

moderne fauteuil uit het midden van de eeuw

De Rainey fauteuil heeft een standaard zitdiepte waardoor je heerlijk kunt wegzakken en ontspannen na een lange dag. Deze stoel is ideal voor leeshoekjes of als verfijnde moderne accentstoel uit het midden van de eeuw in uw woonkamer. De Rainey fauteuil is ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleurenzodat u de perfecte kunt vinden die bij de stijl van uw huis previous.

Een vleugje geschiedenis in een gemoderniseerde financial institution

Of je nu al lang in Austin woont, een weekend op bezoek bent, of gewoonweg geïnteresseerd bent in een moderne financial institution uit het midden van de eeuw met een diepere connectie, de Rainey Assortment heeft meubels met een vleugje geschiedenis in de kussens genaaid.

Bankaardappelen is een meubelwinkel die nog niet zo lang bestaat als de gelijknamige buurt van de Rainey Assortment, maar we denken graag dat we hetzelfde unieke karakter hebben. Onze banken worden lokaal gemaakt in ons magazijn in Austin, Texas. Daarnaast bieden wij uitgebreide aanpassingsmogelijkheden: van de stof of het leer van uw financial institution, tot de poten, tot de configuratie. Als u ons wilt bezoeken: we hebben locaties in Midden- en Zuid-Austin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here