Home Meubilair Reward for Life bestuurslid genomineerd voor ARTS Award

Reward for Life bestuurslid genomineerd voor ARTS Award

0
Reward for Life bestuurslid genomineerd voor ARTS AwardMeubelwereldnieuwsbureau op 15-12-2023

Rus Jones
Rus Jones

Reward for Life, de enige nationale liefdadigheidsorganisatie in de cadeau- en thuissector, heeft een speciale fondsenwervingscampagne aangekondigd ter ere van de nominatie van GFL-bestuurslid Russ Jones voor zijn ARTS Award-nominatie voor 2024 in de categorie Gross sales Consultant East/Atlantic. Schenkingen, die ten goede komen aan GFL-begunstigde World Central Kitchen (WCK), worden geaccepteerd bij www.giftforlife.org/donate.

De winnaars van de ARTS Award worden bekendgemaakt tijdens een gala-evenement op vrijdag 12 januari 2024 tijdens de Dallas Whole Dwelling and Reward Market. Kaarten kunnen worden gekocht bij https://dallasmarketcenter.com/ArtsAwards/reservations/.

“Deze nominatie is een bewijs van de vindingrijkheid en passie van Russ voor de industrie die hij bedient”, aldus Ari Lowenstein, voorzitter van Reward for Life. “We zijn zo gelukkig dat hij deel uitmaakt van het GFL-bestuur en zijn vele talenten gebruikt om de crisisgerelateerde hongerbestrijding van World Central Kitchen ten goede te komen en om geld in te zamelen voor GMHC als lid van ons Reward for Life AIDS Stroll-team. Wij wensen hem veel succes in januari!”

Russ kwam in 2017 bij Reward for Life en leidde in 2022 de lancering van Dwelling vs Starvation, het eerste onafhankelijk georganiseerde partnerschap tussen Reward for Life en vooraanstaande leden van de thuisbranche. Sinds die tijd heeft dit nieuwe liefdadigheidsinitiatief voor de thuisindustrie bijna $40.000 ingezameld voor World Central Kitchen through evenementen op Excessive Level Market en advert hoc on-line fondsenwerving.

“Genomineerd worden voor de ARTS Award 2024 is een grote eer. Deze nominatie voedt mijn passie om een ​​betekenisvol verschil te blijven maken in de levens van mensen in nood. Ik ben echt geraakt door de erkenning en opgewonden over wat de toekomst in petto heeft”, aldus Russ. “Het lidmaatschap van de Reward For Life Board heeft enorm veel voldoening gegeven, vooral bij het verdedigen van het Dwelling vs Starvation-initiatief, dat ernaar streeft crisisgerelateerde honger te bestrijden door middel van onze collectieve inspanningen. Ik ben dankbaar voor de kans om bij te dragen aan de cruciale missie van World Central Kitchen en om GMHC te steunen through het Reward for Life AIDS Stroll-team.”

De afgelopen 18 jaar heeft Russ met Ivystone samengewerkt als vertegenwoordiger van luxe huizen en horeca, waarbij hij samenwerkte met key accounts en winkels, samen met honderden ontwerp- en architectenbureaus in New York Metropolis. Vóór Ivystone had Russ een succesvolle carrière in de showbizz als zanger/danser op Broadway en runde hij tien jaar lang een cadeauwinkel genaamd Flights of Fancy aan de Higher East Facet van Manhattan.


Over de ARTS Awards

De ARTS Awards is een door collega’s genomineerd programma ontwikkeld door de non-profitorganisatie ART (Equipment Useful resource Workforce) en geproduceerd door Dallas Market Heart. Inzendingen worden onafhankelijk beoordeeld en gescoord op foundation van standards opgesteld door de ARTS Awards-commissie, en honderden nominaties worden geëvalueerd om de lijst met finalisten te bepalen.

Over Wereld Centrale Keuken
World Central Kitchen (WCK), opgericht in 2010 door chef-kok José Andrés, is een non-profitorganisatie die als eerste in de frontlinie staat met het verstrekken van verse maaltijden als reactie op crises, terwijl ze werkt aan het opbouwen van veerkrachtige voedselsystemen met lokaal geleide oplossingen. Door een mannequin van snelle actie toe te passen, gebruik te maken van lokale middelen en zich in realtime aan te passen, heeft WCK wereldwijd meer dan 300 miljoen voedzame maaltijden geserveerd. Wanneer het noodlot toeslaat, mobiliseert het hulpteam van WCK met de urgentie van nu om te beginnen met koken en maaltijden serveren aan mensen in nood. Door samen te werken met organisaties ter plaatse en een netwerk van lokale eating places, foodtrucks of noodkeukens te activeren, serveert WCK snel en effectief geruststellende maaltijden aan overlevenden van rampen. Om regionale economieën te ondersteunen, geeft WCK prioriteit aan de aankoop van lokale ingrediënten om mee te koken of om rechtstreeks aan gezinnen in nood te distribueren. WCK weet dat goed eten niet alleen voeding biedt, maar ook troost en hoop, vooral in tijden van disaster. Meer informatie op
wck.org.

Over Cadeau voor het leven

Cadeau voor het leven werd in 1992 opgericht door Peter Schauben als reactie op het tragische verlies aan levens in de industrie door aids. De eerste bijeenkomst van de organisatie op de Nationwide Stationery Present bracht een dwarsdoorsnede van de belangrijkste uitgevers, marktcentra, verkopers, fabrikanten en detailhandelaren in de branche samen – allemaal bereid om samen te komen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Sinds die tijd heeft Reward for Life bijna 6 miljoen greenback ingezameld voor AIDS-onderzoek, onderwijs, behandeling en zorg through landelijke marktevenementen, marketingprogramma’s en directe donaties. In 2021 richtte Reward for Life zich op on-line digitale evenementen met een specifieke nadruk op COVID-gerelateerde hongerverlichting en financierde het de verstrekking van bijna 100.000 warme, voedzame maaltijden aan gemeenschappen die getroffen zijn door crises en conflicten over de hele wereld. De volledig uit vrijwilligers bestaande organisatie blijft het hele jaar door programma’s steunen die gericht zijn op verlichting van de honger, evenals jaarlijkse steun voor de HIV/AIDS-behandelings-, preventie- en belangenbehartigingsprogramma’s van GMHC. Meer informatie is beschikbaar op www.giftforlife.org.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here