Home Meubilair Voor het welzijn van het bos – Vermont Woods Studios

Voor het welzijn van het bos – Vermont Woods Studios

0
Voor het welzijn van het bos – Vermont Woods Studios


Duurzame Meubelverkoop.  Bespaar tot 20% op meubels van Vermont, handgemaakt van duurzaam geoogst hout.

Bespaar geld en plant bomen tijdens onze duurzame meubeluitverkoop


Nu tot en met 9 februari verdubbelen we onze belofte om bomen te planten tijdens onze duurzame meubeluitverkoop. Je zult bespaar 10% op 1 stuk, 15% op 2 stuks of 20% op 3 of meer stuksen we planten twee keer zoveel bomen ter ere van jouw aankoop!

Meubels waar je je goed bij voelt

Meubels waar je je goed bij voelt

Laten we eerlijk zijn: voor de meeste meubels moeten bomen worden geoogst. Bij VWS gebruiken we bomen, dus planten we bomen. We hebben tot nu toe bijna 200.000 bomen geplant en we zijn nog maar internet begonnen. Tijdens onze duurzaamheid verkoop we verdubbelen onze belofte om bomen te planten through onze samenwerking met Bossen voor vorsten. En natuurlijk bieden we ook grote besparingen op door Vermont gemaakte meubels voor elke kamer in uw huis.

Wees de verandering

Afgelopen jaar, Het Residing Planet-rapport 2022 onthulde een gemiddelde afname van 70% van de populaties wilde dieren sinds 1970. De belangrijkste oorzaak van deze crash van de biodiversiteit is het verlies van leefgebied. Bij VWS zijn we een missiegedreven bedrijf, vastbesloten om het bewustzijn te vergroten over het verlies aan leefgebied als gevolg van illegale en niet-duurzame bosvernietiging. Onze missie is om consumenten ervan te overtuigen meubels en andere bosproducten te kopen die duurzaam zijn gemaakt.
Leer meer over onze toewijding aan duurzaamheid En bosbehoud. Sluit je bij ons aan onze inspanningen om het winterhabitat van de monarchvlinder te herbebossen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here