Home Meubilair Capel Rugs presenteert drie nieuwe volledig natuurlijke wolcollecties in Las Vegas

Capel Rugs presenteert drie nieuwe volledig natuurlijke wolcollecties in Las Vegas

0
Capel Rugs presenteert drie nieuwe volledig natuurlijke wolcollecties in Las VegasMeubelwereldnieuwsbureau op 18-01-2024

Lineas is een modieuze collectie geometrische patronen die met de hand zijn getuft in India
Lineas is een modieuze collectie geometrische patronen die met de hand zijn getuft in India

Drie veelzijdige nieuwe collecties luxueuze, ongeverfde, volledig natuurlijke wollen vloerkleden zullen hun debuut maken bij West Coast-retailers en ontwerpers in de showroom van Capel Rugs, van 28 januari tot 1 februari, tijdens de Las Vegas Market in House A-133 van de Wereldmarktcentrum.

De nieuwe collecties breiden Capel’s selectie van elegante, volledig natuurlijke wollen vloerkleden uit – een categorie die aan populariteit wint in de detailhandel, omdat consumenten steeds meer op zoek gaan naar producten die stijl combineren met duurzaamheid. Deze nieuwste introducties bieden hoogwaardige, stylish seems to be die variëren van effen overgangskleuren tot eigentijdse en moderne ontwerpen.

“Milieubewuste consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in ongeverfde, natuurlijke en milieuvriendelijke producten”, zegt Cameron Capel, president – ​​verkoop en advertising van Capel Rugs. “Capel heeft veel creatieve vloerkleden in deze categorie, dus we zijn goed voorbereid om aan deze groeiende vraag in 2024 te voldoen. En terwijl we doorgaan met het nastreven van innovaties in nieuwe, machinaal vervaardigde constructies, gaan deze ontwerpen ook steeds meer op handgemaakte producten lijken. .”

Aanleiding voor de milieuvriendelijke introductie van Capel Rugs in Las Vegas is Lineas, een modieuze collectie geometrische patronen die met de hand zijn getuft in India met 100% volledig natuurlijke, ongeverfde wol. Lineas is verkrijgbaar in vier kleurstellingen en beschikt over een neutraal toon-op-toon palet dat moeiteloos in elke kamer previous. De keuzes omvatten grafiet, gesso, perkament en canvas. Lineas is verkrijgbaar in vier maten: 3’6″ x 5’6″, 5′ x 8′, 7’9″ x 9’9″ en 9′ x 12′. Deze tapijten kunnen voor $ 549 worden verkocht.

“De levendige, strakke lijnen van deze collectie met een geometrisch thema variëren van eigentijds naar trendy, afhankelijk van de setting”, aldus Capel. “De Hello-Lo-stapel zorgt voor een weelderig vleugje consolation dat de aantrekkingskracht nog verder vergroot.”

De tweede nieuwe, volledig natuurlijke, ongeverfde wolcollectie van Capel Rugs is Zen Backyard. Zen Backyard is met de hand getuft in India van 100% wol en heeft een comfortabele combinatie van cut-and-loop en Hello-Lo-pool. De collectie bestaat uit twee ontwerpen, grind en zand, beide met serene kleuren die subtiele ivoor- en witte tinten combineren. Zen Backyard is verkrijgbaar in vier maten: 3’6″ x 5’6″, 5′ x 8′, 7’9″ x 9’9″ en 9′ x 12′ maten. Een vloerkleed van 5′ x 8′ kan voor $ 449 worden verkocht.

“Het volledig neutrale, toon-op-toon palet doet denken aan het zand en grind in een zentuin,” zei Capel. “Het gevoel dat ze overbrengen is zowel weelderig als rustig.”

Vail, de derde nieuwe volledig wollen collectie van Capel Rugs, heeft ook een overgangs-, geometrisch geïnspireerd thema. Handgeknoopt in India van 100% ongeverfde, natuurlijke wolgarens met een diepe en luxueuze Hello-Lo-pool. Vail is verkrijgbaar in drie kleurstellingen – schaduw, sneeuw en fawn – en drie maten, 3’6″ x 5’6″, 5 ‘ x 8′, 7’9” x 9’9” en 9′ x 12′ maten. Een vloerkleed van 5′ x 8’ kan voor $ 949 worden verkocht.

“Dankzij de subtiele, zachte geometrische patronen van deze vloerkleden kunnen ze in elke kamer en in elke stijl worden geplaatst, waardoor ze zowel warmte als een weelderige textuur toevoegen”, aldus Capel.

Op de markt introduceert Capel Rugs ook andere dynamische handgeweven en machinaal gemaakte collecties, waaronder Cairo en Boho Bliss.

Cairo: Cairo is een machinaal gemaakte eigentijdse collectie geïnspireerd op de historische bezienswaardigheden van Caïro, Egypte. Cairo is geweven op Wilton-weefgetouwen in Egypte van 75% olefine en 25% polyester en heeft een luxueuze pool van 3/8 inch. Er worden vier kleurstellingen aangeboden, waaronder valley, steengrijs, nijl en tempel, samen met vijf maten, 2’7″ x 7’10”, 3’11” x 5’7″, 5’3″ x 7’6″, 7’10” x 11’2″ en 9’2″ x 12’1″. Een 5′ x 8′ kan voor $ 399 worden verkocht.

“Cairo is gebouwd met onberispelijke kwaliteit en een luxe stapel synthetische garens voor gemakkelijk onderhoud”, aldus Capel. “Afmetingen, textuur en rijke tinten zijn de kenmerken van dit ontwerp.”

Boho gelukzaligheid: Boho Bliss is een nieuw handgeweven overgangsontwerp met geweven geometrische patronen en neutrale, op de natuur geïnspireerde kleuropties. Boho Bliss is gemaakt in India van polyestergaren en heeft een Hello-Lo-pool en meerdere texturen. Er zijn drie kleuren beschikbaar – steen, hout en albast – samen met vier maten, 4′ x 6′, 5′ x 8′, 8′ x 10′ en 9′ x 12′. Boho Bliss is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Een vloerkleed van 5′ x 8′ kan voor $ 399 worden verkocht.

De introductie van Capel Rugs voor de Las Vegas-markt wordt afgerond met twee toevoegingen aan het Capel Anyplace-programma van tapijten voor binnen en buiten: Sirius en Kaapstad.

Sirius: Sirius is een prachtig gestructureerde, gemakkelijk te onderhouden collectie voor binnen en buiten. Sirius is met de hand geweven in India van PET en heeft dikke, knobbelige garens die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn. Sirius is zeer geschikt voor gebruik buitenshuis en previous gemakkelijk bij elke kamerstijl. Er zijn drie kleurstellingen beschikbaar: vuursteen, parelmoer en zand. Er worden ook vier maten aangeboden.

Kaapstad: Cape City, gemaakt in Egypte op Wilton-weefgetouwen met 100% olefinegarens, heeft een organisch, summary dierenprintontwerp in drie kleurstellingen – zwart, taupe en bruin – en twee maten.

Hoewel de zakelijke omstandigheden moeilijk blijven in de aanloop naar het nieuwe jaar, zegt Cameron Capel dat Capel Rugs goed gepositioneerd is om nieuwe groei te realiseren.

“De rentetarieven zijn nog steeds hoog, een recessie ligt altijd op de loer en de prijzen zijn voor alles hoog, dus consumenten gaan heel voorzichtig om met hun besteedbaar inkomen”, zei ze. “Het is een uitdaging om consumenten vloerkleden te laten kopen als ze zo conservatief zijn met hun uitgaven, maar we zijn van mening dat onze nieuwe richting op het gebied van natuurlijke tapijten, gecombineerd met de toegenomen belangstelling voor frisse kleuren die verder gaan dan de typische blauw- en grijstinten, nieuwe kansen zal creëren. voor ons in 2024.”


Over Capel-tapijten: Capel Rugs, gevestigd in Troy, NC, biedt meer tapijten in meer categorieën dan enig ander tapijtbedrijf, inclusief originele gevlochten tapijten en geweven tapijten die al meer dan 100 jaar in North Carolina worden gemaakt; de mooiste handgeknoopte tapijten, de finest verkochte handgetufte tapijten, innovatieve machinaal vervaardigde tapijten, kindertapijten en gemakkelijk te onderhouden prestatietapijten voor buiten. Nog steeds eigendom van en beheerd door een familie. Om meer van Capel Rugs te zien, bezoek: www.capelrugs.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here