Home Huisdecoratie Maak kennis met de DuraDecor x Liz Marie-samenwerking

Maak kennis met de DuraDecor x Liz Marie-samenwerking

0
Maak kennis met de DuraDecor x Liz Marie-samenwerking


Ik ben absoluut blij om iets met jullie te delen dat voor mij een droomproject is geweest. In samenwerking met DuraDecorlanceren we de collectie luxe vinylplankenvloeren. We zijn zo enthousiast over deze collectie dat we het gevoel hebben dat we een aantal prachtige kleuren hebben samengesteld die bij het hele scala aan ontwerpen en stijlen voor u passen. Laten we het eens hebben over deze duurzame en doe-het-zelfvriendelijke vloercollectie, wat ik er zo leuk aan vind en waar je deze vandaan kunt halen.

lizmarie 41 geschaald

Het palet: brengt warmte en licht naar elke ruimte

Mijn collectie bestaat uit 11 prachtige kleuren. Dit zijn niet zomaar tinten; het zijn zorgvuldig geselecteerde tinten organisch blond, lichtbruin en rustgevende neutrale tinten. Stel je een vloer voor die niet alleen je interieur aanvult, maar deze ook versterkt, waardoor een gevoel van warmte, licht en openheid ontstaat in al je favoriete ruimtes.

lizmarie 14 geschaald
lizmarie 13 geschaald

Duurzaamheid ontmoet stijl

Laten we het hebben over duurzaamheid. Elke plank in onze collectie heeft een slijtlaag van 20 mil. Dit betekent dat uw vloeren zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan ​​en prachtig bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. Het is de perfecte match voor drukke gezinnen, eigenaren van gezelschapsdieren of iedereen die van leisure houdt en wil dat zijn vloer onberispelijk blijft.

lizmarie 9 geschaald

DIY-vriendelijk met ‘Click on and Lock’

Een van mijn favoriete aspecten van de collectie is het doe-het-zelfvriendelijke karakter. Het “click on and lock”-systeem (ook wel starre kern of een “zwevende” vloer genoemd) maakt de installatie een fluitje van een cent. Het is ontworpen om op uw ondervloer te drijven zonder dat er lijm nodig is. Dit betekent minder rommel en gedoe tijdens de installatie, waardoor u uw ruimte op uw eigen voorwaarden kunt transformeren.

lizmarie 19 geschaald

Functionaliteit op zijn finest

Onze collectie is 100% waterdicht, kras-, vlek- en deukbestendig. Of het nu gaat om zwaar voetverkeer, speeltijd voor kinderen of rondrennende huisdieren, deze vloeren zijn gebouwd om er allemaal netjes mee om te gaan. Bovendien bieden deze vloeren, met een huge kussentje, consolation onder de voeten en een uitstekende geluidsabsorptie – een beetje rust en stilte zijn altijd welkom!

lizmarie 5 geschaald

Installatieflexibiliteit

Een van de handigste kenmerken van de collectie is de compatibiliteit met bestaande vloertypes. Deze flexibiliteit betekent dat u onze planken vaak over uw huidige vloer kunt plaatsen, waardoor het renovatieproces wordt gestroomlijnd. Zorg er echter altijd voor dat u de garantie en instructies controleert op specifieke particulars.

Toegewijd aan gezondheid en kwaliteit

Gezondheids- en milieunormen staan ​​voorop in onze collectie. Mijn collectie is er trots op GREENGUARD GOLD en FloorScore-gecertificeerd te zijn en overtreft daarmee de industrienormen voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Bovendien zijn we ASSUURE-gecertificeerd, wat ervoor zorgt dat onze producten vrij zijn van zware metalen en orthoftalaten. Deze toewijding weerspiegelt onze toewijding aan niet alleen esthetische uitmuntendheid, maar ook aan het welzijn van uw gezin en de planeet.

lizmarie 11 geschaald

Waar kunt u de collectie vinden

Opwindend nieuws! Meer informatie over mijn collectie kunt u vinden op DuraDecor.com. En raad eens? Ik ben zo opgewonden om dit te zeggen… alle producten worden momenteel verkocht op HomeDepot.com. U kunt zelfs monsters bestellen bij HomeDepot.com om de kwaliteit van deze prachtige vloeren persoonlijk te zien en te voelen voordat u een beslissing neemt.

lizmarie 61 geschaald

Het omarmen van stijl, duurzaamheid en gezondheidsbewust leven is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ik ben zo enthousiast dat je collectie kunt ervaren en ziet hoe het je ruimtes kan transformeren. Blijf op de hoogte voor meer updates, installatietips en stylingideeën over hoe u deze prachtige vloeren in uw huis kunt integreren. Blijf ons zoals altijd dagelijks volgen LTK, Fb, InstagramEn Pinterest. Blijf gezellig!

xxLizMarie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here