Home Huisdecoratie Het kleine zwarte badpak – Chris houdt van Julia

Het kleine zwarte badpak – Chris houdt van Julia

0
Het kleine zwarte badpak – Chris houdt van Julia


Ik hou van een goed patroon en een goede kleur voor badkleding, maar als ik maar één exemplaar in mijn collectie wil hebben, wordt het een zwart badpak. Het is universeel vleiend. Het dwingt de aandacht af. Je kunt het aankleden en aankleden. Een zwart badpak is niet voor niets een klassieker!

Chris houdt van Julia | Julia in een zwart zwempak uit één stuk

Hunza G zwart ééndelig | Hoka herstelglijbanen | Stro hoed | Spiegel van volledige lengte

We zijn een paar jaar geleden met ons workforce op een leuke retraite geweest en hebben elkaar ontmoet op het strand. Elk meisje verscheen in een zwart zwempak – volkomen ongepland. Het was gewoon synchroniciteit.

Twee van mijn favorieten zijn investeringsstukken, maar je kunt er voor elk funds wel een vinden. Ik heb er één van TA3 Zwemmen dat is een korsetstijl, en als je hem vastmaakt, krijg je deze geweldige zandlopervorm (een zegen voor mijn rechtere figuur). Ik voel me zo goed in dat badpak.

Aan de andere kant van het maatspectrum heb ik een Hunza G-badpak dat is letterlijk een one-size-fits-all-stijl. Ik heb nog nooit iemand er slecht uit zien zien in dit pak. Ik heb hem zelfs in drie kleuren omdat hij zo comfortabel zit. Nadat je het hebt geprobeerd, wil je hetzelfde doen!

Chris houdt van Julia | Kleine zwarte zwembroek

Hunza G-badpak | Bagage | Mijn outfit | Slaapkamerbronnen | Polly rook/zandkleed

Februari en maart zijn geweldige tijden om een ​​korte vakantie te nemen om de winterblues te verslaan. Ik neem altijd een zwart zwempak mee als er een zwembad of strand in het vizier is!

Dus als je er nog geen in je repertoire hebt, is dit het teken dat je aan je collectie moet toevoegen voor je volgende vakantie. Bekijk hieronder enkele van mijn keuzes voor de perfecte LBS.

 1. Zwarte bikini met hoge taille $ 29
 2. H&M gewatteerd zwart badpak met uitsnijding $ 34
 3. Aerie Broad Rib Scoop Zwart badpak uit één stuk $ 38
 4. J. Zwart badpak met ronde band en bloemenband $ 79
 5. J. Zwart zwempak met racerback en ronde hals $ 79
 6. Abercrombie jaren 90 badpak uit één stuk $ 80
 7. Zomerzout De Zijslag $ 95
 8. Toast Signature Tube uit één stuk $ 100
 9. Andie The Mykonos zwart badpak $ 112
 10. J.Crew Balconette Zwart beugelbadpak $ 118
 11. Belle The Label Maillot één stuk $ 132
 12. Seashore Riot Celine geribbeld uit één stuk $ 148
 13. TA3 Zwart kanten badpak $ 178
 14. LSPACE Kyslee uitgesneden zwart badpak uit één stuk $ 198
 15. ViX Liz uit één stuk $ 210
 16. Hunza G Domino zwempak uit één stuk $ 245
Store kleine zwarte badpakken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here