Home Huisdecoratie Een indelingsdilemma oplossen: waar moet het mattress worden geplaatst als de ramen niet in het midden staan?

Een indelingsdilemma oplossen: waar moet het mattress worden geplaatst als de ramen niet in het midden staan?

0
Een indelingsdilemma oplossen: waar moet het mattress worden geplaatst als de ramen niet in het midden staan?


Dit bericht wordt gesponsord door Article

Becca, die onze leiding geeft Goede invloed(r) programma, kwam bij mij met een dilemma: haar slaapkamer is erg lang en groot – en als gevolg daarvan is ze niet zeker van de indeling. Er zijn twee ramen, niet in het midden, aan de ene muur en twee kasten aan de andere muur. Ze positioneerde zich oorspronkelijk het mattress om uit de ramen te kijken, maar de kamer voelde ongemakkelijk. Becca gaf toe dat het voelde als veel ‘verspilde ruimte’. Toen ik naar de foto’s keek, wist ik dat ze meer meubilair nodig had om de ruimte te vullen.

De sfeer van Becca is fris en trendy, dus ik dacht meteen aan Article. Hun nieuwe collectie slaapkamermeubilair is mooi en substantieel. Ik ben web zo dol op het prijskaartje van deze stukken als op de snelle verzending.

Toen ik voor het eerst de entice opliep naar haar slaapkamer, zag ik meteen wat ze bedoelde. Als je voor het eerst binnenkomt, is het eerste wat je ziet de television en het dressoir. Als je verder de kamer binnenloopt, zie je het mattress en de nachtkastjes tegenover de twee ramen. Ik zie de logica hier. Ik zou *ook* wakker willen worden met het uitzicht op de natuur. Maar ik had een idee…

Sigaar Ankara ivoor financial institution | Sven Oxford blauwe financial institution

Het leek een no-brainer om het mattress tussen de ramen te verplaatsen. Dit zou het eerste gezellige uitzicht zijn als je de kamer binnenkwam, en ik wist dat dit de hele sfeer zou veranderen. Maar omdat de ramen niet in het midden staan, zou het mattress ook niet in het midden staan, en zou het nachtkastje tegen een kastdeur aanlopen… Dit zou niet werken. In plaats daarvan centreerden we haar mattress onder EEN raam en flankeerden dat raam met dramatische gordijnen. Het tweede raam lieten we dienen als additional daglicht, maar we kleedden het niet aan met gordijnen. Dit maakte het raam met gordijnen en het mattress tot een serene en verfijnde blikvanger voor Becca’s slaapkamermake-over. Dit nieuwe gestoffeerde kingsize mattress heeft een lager profiel, waardoor het mattress mooi voor het raam previous. Toen het mattress eenmaal de plek was, kwam de relaxation van de kamer snel samen.

Witte Koning Shams | Witte koningslakenset | Kodda King alternatief donzen dekbed | Alto linnen groen kingsize dekbedovertrek | Sven berken ivoor kingsize mattress | Nera notenhouten nachtkastje met 1 lade

Article werkt samen met Leesa®-matrassen, waar ons gezin dol op is. We hebben een Leesa-matras in bijna elke slaapkamer van ons huis, inclusief het gastenverblijf. Ik zweer dat iedereen die erop slaapt er uiteindelijk een koopt.

Becca’s nachtkastjes zijn mooie, moderne stukken uit het midden van de eeuw waarvan ik weet dat ze er nog jaren en jaren mooi uit zullen zien naast haar mattress. (Die van haar zijn uitverkocht, maar ik heb ze gevonden deze prachtige notenhouten nachtkastjes die vergelijkbaar zijn.)

Lenia dubbel dressoir met 6 lades van wit eiken

Om meer opslagruimte toe te voegen, hebben we dit geïnstalleerd licht wit eiken dubbel dressoir die een prachtig strak entrance heeft. Ik hou ervan om houttinten te mixen om een ​​additional niveau van visuele interesse toe te voegen. Mijn advies: Ga voor een gelaagde, doorleefde look, met houttinten die zowel aanvullen als contrasteren. (Voor meer inzichten over het mengen van houttinten, Lees dit.) We hebben de television en de montage ervan verplaatst naar de ruimte boven dit dressoir, aan de muur tegenover het mattress. Het is niet langer het eerste dat je ziet als je de kamer binnenloopt, maar het is prachtig verankerd voor filmavonden in mattress.

Rama witte 21″ tafellamp | Baarlo Eiken Bureau | Everse ivoorwollen bouclé loungestoel

We hebben een deel van de kamer afgescheiden om als klein kantoor te dienen; de muur tussen de kastdeuren was hier good voor. Deze beslissing werd geïnspireerd door deze verbijstering nieuw eiken bureau. Zoals ik eerder aangaf, Ik hou er niet van om laptops in de slaapkamer te hebbenmaar dit bureau kan worden gebruikt als kaptafel — of om romantisch in een dagboek te krabbelen 🙂 Deze geometrische loungestoel van wollen bouclé is stevig en schattig en substantieel – en het fungeert praktisch ook als een kunstwerk. Deze heb ik ook meegenomen ivoren tafellamp met wat aardachtig uitziende spikkels. Het voelt als een sculptuur.

Sven Oxford blauwe financial institution | Sigaar Ankara ivoor financial institution

Ten slotte creëren we voor de nieuwe indeling een alternatieve zithoek. Hierdoor voelt de kamer aan als een suite in een boetiekhotel – met een slaapkamer, een kantoor en een woonkamer. ik heb dit uiterst comfortabele, strakke ivoorkleurige financial institution en ermee gepaard een donker lederen blauwe financial institution die ook dienst doet als voetensteun of salontafel. Naast het introduceren van een rijke kleur, heeft de financial institution een traditionele uitstraling waardoor deze kamer verzameld en samenhangend aanvoelt. Ik investeer graag in een financial institution, omdat dit stuk hen nog jaren van dienst zal zijn. Het zou op een dag op tournee kunnen gaan naar het voeteneinde van het mattress. Of het kan dienen als salontafel, als statement-stuk in de gang of zelfs als additional zitplaats in een slaapkamer. Een financial institution is zo veelzijdig en altijd een goed idee.

Becca en Connor zijn erg blij met deze nieuwe lay-out, en ik ook. Ik vind het leuk om dit soort ruimtes opnieuw te bedenken, en het herschikken van meubels is een favoriet tijdverdrijf van mij! Het gaat niet om de grootte of de vorm van de kamer, maar om hoe je hem gebruikt.

Voor:

Na:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here