Home Huisdecoratie Een oud huis met moderne updates

Een oud huis met moderne updates

0
Een oud huis met moderne updates


Wilt u een oud huis nieuw leven inblazen met moderne updates? Maak kennis met James en Christine, het getalenteerde ontwerpduo dat aan een transformatieve reis is begonnen om deze geliefde gezinswoning nieuw leven in te blazen. Met een gedeelde visie voerden ze de renovatie van dit 200 jaar oude huis uit met als doel het onvervangbare karakter te behouden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het als een fashionable huis functioneert.

winkel de look


Wat mij betreft was hun aanpak nauwgezet en zorgde ervoor dat elke moderne verbetering naadloos aansluit bij de oorspronkelijke essentie van het huis. Door een full renovatie integreerden ze vakkundig marmeren accenten, op maat gemaakt freeswerk en een palet van stemmige, Perzisch geïnspireerde tinten. Het resultaat? Een ongelooflijke combine van ouderwetse charme die voldoet aan hedendaagse schoonheid en functionaliteit. Ik moedig u aan om het hieronder allemaal op te nemen.

Ontwerp & Foto’s: Stewart-Schafer

winkel de look


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here