Home Huisdecoratie Wat we in ons kantoor bewaren versus het keukenbureau

Wat we in ons kantoor bewaren versus het keukenbureau

0
Wat we in ons kantoor bewaren versus het keukenbureau


Rommel op het bureau. Het overkomt de besten van ons! Ik heb laborious gewerkt aan het organiseren van mijn kantoorbenodigdheden in mijn hele huis, en ik denk dat ik een goed systeem heb gevonden. Internet als veel mensen hebben we meerdere ‘dropzones’ in ons huis, maar ik heb gemerkt dat het toewijzen van een doel aan elke ruimte het leven voor ons gemakkelijker heeft gemaakt.

Chris houdt van Julia |  Julia zit aan het keukenbureau

Bureau (vergelijkbaar) | Opklapbare ladderstoel | Vaas | Imitatie pioenrozen | Vogelafdrukken (vergelijkbaar) | Koperen kookgerei | Koperen bussen | Kandelaars (vergelijkbaar) | Beeld Licht

We verzamelen bijvoorbeeld publish en willekeurige benodigdheden op twee plaatsen: één in onze keuken en één in ons thuiskantoor. Beide ruimtes bevinden zich in de buurt van de ingang, maar ze hebben heel verschillende doeleinden. Vandaag wilde ik je meenemen op een minirondleiding door deze twee ruimtes, om te vertellen hoe ik ze voor ons heb laten werken.

Wat we opslaan in ons keukenbureau

Ons keukenbureau heeft in principe drie verschillende lades. Eén is gewijd aan elektronica, waaronder onze oplaadsnoeren, luchtlabels, elektrische aansteker – dat soort dingen.

Chris houdt van Julia |  Bovenaanzicht van keukenbureauladen met elektronische benodigdheden, stationaire benodigdheden en notitieblokken

Lederen bureaumat | Schaal (vergelijkbaar) | Bradley beige/middernachtloper

In één lade lijkt het alsof er een overvloed aan schrijfwaren is! Ik beschouw dit als mijn uitgaande postruimte: het bevat al mijn leuke kalligrafiepennen, enveloppen, postzegels. Elke keer dat ik een leuke kaart zie, vooral een verjaardagskaart of een ‘denk aan je’-kaart, pak ik er een om bij de hand te hebben. Ik ben altijd zo ontroerd door vrienden en familie die kaarten sturen – ik wil meer zo zijn, en door mezelf aan de materialen te helpen, is de kans groter dat ik dat zal doen. Ik heb ook een klein notitiepapiertje om aantekeningen op te schrijven voor de lunchtrommels van de meisjes.

De laatste lade is een verzamellade voor allerlei spullen, zoals kleine briefjes (voor de tandenfee of babysitter), cheques, post-its, zonnebrillen. Het was ooit mijn lintlade, maar ik moest upgraden naar een grotere doos! Ik bewaar ook al onze cadeaubonnen daar, omdat we vergeten ze te gebruiken als we niet weten waar ze zijn. Ik heb wat papier voor boodschappenlijstjes en onze wekelijkse menuformulieren voor de maaltijdplanning. Ook de banenoverzichten van de meisjes staan ​​hier; ze vinden het leuk om te weten wat hun taken zijn en deze af te vinken. Degene die ik kocht, werd geleverd met zoveel vullingen. Het is ook finest grappig: één merchandise is ‘zelfgedisciplineerd inklokken’. Wat?! Ik zou niet zeggen dat dit de beste is, maar het is degene die ik gebruik. Meestal vul ik ze op zaterdag in.

Eén ding waar ik eindelijk vanaf ben? Handleidingen. Ik had zoveel handleidingen voor elk apparaat in de keuken. Raad eens waar je die nu kunt vinden? On-line. Ik geef jullie allemaal toestemming om die papieren te recyclen! Nu zijn de garanties anders, maar veel daarvan kunt u ook on-line invullen.

Het keukenbureau is dus echt alles om het huis soepeler te laten draaien.

Koop keukenbureaus

Wat wij opslaan in ons kantoor

Chris houdt van Julia |  Kantoorweergave met stapels boeken en muurschildering op de achtergrond

Bubbel kroonluchter | Plafond medaillon | Fluwelen clubstoelen | Polly blauw/zand vloerkleed | Voetstuk tafel | Bureau | Bureaustoel | Urn (vergelijkbaar) | Koffietafelboeken | Vaas | Marmeren schaal

Grappig genoeg heeft het bureau geen lades, het is een tafel! Daarom hebben we het als een bureau laten voelen door er iets aan toe te voegen stapels boeken en een gespiegeld dienblad met daarin een tapedispenser en een pennenbakje met een schaar.

Chris houdt van Julia |  Bureauaanzicht met een klein spiegelblad met een schaar, tape en een diffuser

Gespiegeld dienblad (vergelijkbaar) | Dispenser voor acryltape | Schaar met acrylhandvat | Vaas | Imitatiehortensia’s | Marmeren schaal | Nog steeds een koffietafelboek

Vervolgens creëerden we een opbergoplossing in de boekenkasten aan weerszijden van de ingangen. In de lades op kantoor hebben we monsters die we beoordelen voor werkprojecten, bestandsmappen waarin leveranciersinformatie, plannen en andere belangrijke informatie worden opgeslagen – meer van de grote, zware dingen.

Deze ruimte is feitelijk de inkomende zakelijke postzone. Hier bewaren we rekeningen die we moeten betalen. Maar het loont de moeite om het netjes te houden – laat de rommel op je bureau je niet stressen! Alle publish dus niet de rekeningen liggen op mijn keukenbureau – dingen als uitnodigingen, kaarten, tijdschriften.

Dus hoewel het keukenbureau meer een ‘plezier- en plezierzone’ is, is het kantoor eigenlijk meer het zakelijke centrum van het huis. Het hebben van twee aparte thuiskantoororganisatieruimtes heeft voor ons als systeem goed gewerkt! Hoe houdt u uw thuiskantoorruimte georganiseerd?

Chris houdt van Julia |  Zicht op de boekenkasten naast de ingang van het kantoor

Koop de studie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here