Home Huisdecoratie Het beste recept voor gevulde eieren – een klassieker

Het beste recept voor gevulde eieren – een klassieker

0
Het beste recept voor gevulde eieren – een klassieker


Het is geen geheim dat ik een soort kenner van duivelse eieren ben. Ik heb mijn liefde beleden voor gerookte zalm gevulde eieren, ingelegde biet-duiveleieren – zelfs dronken duivelse eieren. Maar gek dat ik het klassieke recept voor gevulde eieren heb overgeslagen, en ik denk dat het het beste is om terug te gaan en te delen hoe je het beste klassieke gevulde ei kunt maken dat je kunt hebben (blijf ook scrollen voor een video-tutorial!) Ik grap dat ze zijn saai, maar dat zijn ze eigenlijk allesbehalve. Ik bedoel, kijk maar eens naar deze schoonheden.

Chris houdt van Julia | Het beste recept voor gevulde eieren | Zuivel vrij

Eierplaat | Marmeren konijntje | Kom op voet (vergelijkbaar) | Toile eieren | Theedoek | Galerij muur | Behang

Voor mij begint het beste gevulde ei met de manier waarop je de eieren kookt. Als je ergens op web hebt gekeken, zijn er zeker meer dan 100 manieren om het ‘goed te doen’. Ze willen dat je eieren op kamertemperatuur in kokend heet water laat vallen. Of begin ze in koud water en breng ze op temperatuur. Het is 10 minuten. Nee, het is 13 minuten.

Sommige mensen zeggen “gebruik alleen oudere eieren”, terwijl anderen zeggen “gebruik alleen verse eieren,” – maar hoe kan ik weten hoe oud de eieren zijn als ik ze koop? Moet ik ze echt wekenlang achter in mijn koelkast bewaren om er zeker van te zijn dat ze behoorlijk “verouderd” zijn?

De sleutel om een ​​ei gemakkelijk te laten pellen

Welnu, er is een truc om de beste gevulde eieren te maken: je kraakt het ei doelbewust. Blijf bij mij. Ik heb het over een haarscheurtje. Tik het ei zachtjes op een laborious oppervlak totdat je het hoort ‘knappen’. VOORZICHTIG IS DE SLEUTEL! Het kan zijn dat u enkele seconden moet tikken. Hierdoor ontstaat een klein scheurtje en breekt het membraan. Deze scheiding is de sleutel tot vlekvrije hardgekookte eieren die excellent zijn om kleine smaakbootjes te worden.

Chris houdt van Julia | Het beste recept voor gevulde eieren | Zuivel vrij

Dus tijdens je volgende vakantie, of wanneer je er ook trek in hebt, onthoud dan dit beste recept voor gevulde eieren! Ze missen nooit meer en nu weet je wat de beste manier is om het proces pijnloos te maken. Als je er echt zin in hebt, kun je ook een eenvoudige mignonettedressing maken. Het is mijn persoonlijke favoriete toevoeging aan deze klassieker.

Het beste recept voor gevulde eieren

Dit is het origineel. De OG. De klassieke. De held. Het duivelse ei dat iedereen kent en waar iedereen van houdt, excellent uitgevoerd.

Porties: 12 halve eieren

 • 6 hardgekookte eieren gekoeld, geschild
 • 1 1/2 eetlepel mayonaise
 • 1 1/2 theelepel Dijon mosterd
 • 1 eetlepel augurkensap
 • paprika
 • kopjes botersla optioneel
 • Snijd de eieren doormidden. Doe de dooiers in een kom en leg het eiwit met de voorkant naar boven op een schaal (als je botersla gebruikt, leg dan elk half ei op een stuk botersla).

 • Breek de dooiers met een vork zoveel mogelijk in kleine stukjes. Voeg 1 el mayonaise, 1 tl dijon en 2 tl augurkensap toe. Meng het mengsel met een handmixer tot het uniform is.

 • Voeg de resterende mayonaise, mosterd en augurkensap toe en combine tot een gladde massa. Voeg het mengsel toe aan een spuitzak of een zak met ritssluiting, waarbij de hoek is uitgesneden.

 • Spuit het mengsel gelijkmatig in het midden van elk ei. Bestrooi elk gerecht met een snufje paprikapoeder en serveer gekoeld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here