Home Huisdecoratie Smash Burger Tacos – De beste manier om een ​​glutenvrije burger te eten

Smash Burger Tacos – De beste manier om een ​​glutenvrije burger te eten

0
Smash Burger Tacos – De beste manier om een ​​glutenvrije burger te eten


Dit is een geweldige combine van twee van mijn favoriete dingen: hamburgers en taco’s. Het is ook een van mijn favoriete manieren om hamburgers te serveren bij mij thuis, aangezien Jules voedselbeperkingen heeft en ik gewoon geen fan ben van glutenvrije broodjes (overtuig me van het tegendeel!). Dus daarom staat dit hoog op de lijst met verzoeken als ik hamburgers aan mijn familie serveer.

Chris houdt van Julia |  Chris eet buiten een geweldige burger-taco

Winkel in de achtertuin

De sleutel tot deze taco’s is textuur. Ik gebruik maïstortilla’s in dit recept, maar je kunt ook een graanvrije optie gebruiken, zoals Siete tortilla’s. In de onderstaande video duik ik meer in mijn technieken om een ​​doorweekte tortilla te vermijden en een echt knapperige textuur op de burgers te krijgen (het draait allemaal om timing!).

Ik maak een snelle pico de gallo (met een halve ui), maar bewaar de koriander omdat deze hier niet helemaal previous bij het smaakprofiel. En dan maak ik graag een driedelige burgersaus: een deel relish (je kunt een dille-augurk fijnhakken zoals ik hier doe), twee delen ketchup en drie delen mayonaise. Soms voeg ik een klein beetje barbecuesaus toe om de rokerige smaak te versterken.

Om de smash burger-taco’s te maken, meng je eerst het gehakt lichtjes met je handen en roer je er wat burgerkruiden doorheen (hier is mijn recept). Vorm het vlees in vier gelijke ballen. Gebruik dan een mandoline of mes snijd de andere helft van de ui in flinterdunne plakjes en bewaar de andere helft van de ui.

Ik gooi de taco’s eerst op het fornuis om ze op te warmen. Vervolgens voegen we de hamburgers toe aan de flat-top. Laat ze sissen in hun bolvorm – stoor ze niet te snel. Dat ontwikkelt de smaak en zorgt ervoor dat ze lekker gekaramelliseerd worden. Ik doe er de dun gesneden uien bovenop en plet er dan tegenaan. Als je ziet dat de randen van de hamburgers bruin worden en naar boven kruipen, is het tijd om om te draaien, zodat de uien de bakplaat raken. Voeg de plakjes kaas toe – we laten Amerikaanse kaas zijn dagje in de zon doorbrengen, need het is echt DE burgerkaas. Laat het nog een tijdje hangen en ga dan verder met de montage, wat heel eenvoudig is. Voeg de burger gewoon toe aan de tacoschelp met wat pico, wat geraspte ijsberg en een scheutje burgersaus.

Chris houdt van Julia |  Smash Burger Tacos naast een loungestoel buiten

Chaise-loungestoel | Paraplu tafel | Buitenparaplu | Bord | Kommen | Bril | Theedoek

En daar ga je! Smaakt precies zoals je favoriete burger en vermijdt de valkuilen van de glutenvrije broodjes. Je kunt zelfs een scheutje hete saus toevoegen om de hitte te verhogen (bekijk mijn favorieten hier). Ik denk dat je deze geweldig zult vinden, dus probeer het eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here