Home Huisdecoratie Onthulling van onze toekomstige kamerrenovatieplannen

Onthulling van onze toekomstige kamerrenovatieplannen

0
Onthulling van onze toekomstige kamerrenovatieplannen


Het is moeilijk te geloven dat we al drie jaar bezig zijn met het ontwerpen van ons humeurige, moderne, traditionele huis. Soms vragen mensen mij: “Wat ga je doen als je klaar bent?” Daar kan ik nog niet aan denken – ik ben nog niet eens in de buurt! Terwijl ik een geweldig gevoel heb over zovelen kamers in het huis, sommige staan ​​nog steeds op de lijst om aan te pakken. Sommigen van hen bevinden zich web in fase één, met een verflaag en dramatische gordijnen. Maar ik heb meer in petto, het is gewoon een kwestie van prioriteit geven aan kamers en rekening houden met de tijd die ze kosten. Ik wilde foto’s delen van kamers die zich nog in de fase ‘voor’ of ‘in uitvoering’ bevinden, en je vertellen over mijn plannen voor wat ze *zouden* kunnen zijn.

Primaire badkamer

Chris houdt van Julia |  Primaire badkamer vóór renovatie

Dit is ons hele grote mission van het jaar. Vorig jaar zijn we hiervoor begonnen met plannen, maar ik kon me er gewoon nooit aan binden de indeling die we hebben gekozen. We bleven het plaatsen van de bestelling bij ons badkamerontwerpbedrijf uitstellen… het is een heel verhaal dat ik heb geschetst deze blogpost. Maar nu we een nieuw plan op zijn plaats, ik ben erg opgewonden om deze aan de gang te krijgen. Ik stel me een ruime kamer voor met kleur, mooie tegels en ingebouwde kasten. Het zal een ongelooflijke transformatie zijn!

Greta’s slaapkamer

Chris houdt van Julia |  Greta's slaapkamer met zachtroze verf
Winkel Greta’s kamer

Dit is een kamer die we dit jaar graag willen aanpakken. Er zit nog steeds een boob-lampje in haar kamer! We hebben eigenlijk alleen maar geschilderd en opgehangen gordijnen. Greta is toe aan nieuw meubilair: een nieuw mattress, een nieuwe kunstruimte. Ik vroeg haar of ze boekenkasten wilde omdat ze altijd aan het lezen was en ze zei nee, maar we zullen zien! Ik denk dat ze op de moeilijkste leeftijd is om voor te ontwerpen: ze is veertien. De komende tien jaar gaat ze drastisch veranderen, dus ik concentreer me de komende vier jaar eigenlijk alleen op wat ze leuk vindt. Ik denk niet aan een eeuwig situation. Ze heeft inderdaad een behang uitgezocht dat ze leuk vond (denk ik). Polly’s kamer En Faye’s kamer inspireerde haar). Ze heeft echt een geweldige ruimte voor inbouwapparatuur, dus daar wil ik iets mee doen. En ze heeft om een ​​prikbord gevraagd, dus we zullen ervoor zorgen dat we er een bijvoegen.

De (verborgen) opslagruimte

Chris houdt van Julia |  Verborgen opslagruimte naast de bonuskamer

Ninja CREAMi | Gestreepte Scout draagtas | Sleutelbloem spiegel | Globe-hanger in de gang

Mensen vragen voortdurend naar deze ruimte omdat een keer Ik zei dat dit de speelkamer zou worden. Vroeger maakte het deel uit van een heel grote kamer die we in tweeën sneden om te maken de wasruimte. In onze opslagruimte ligt nog steeds het originele tapijt; we hebben er zelfs nooit hardhouten vloeren in gelegd. Het is momenteel slechts een kamer waar het decor sterft. Maar nu we de onze hebben zolder georganiseerd, er is echt geen reden waarom dat spul daar is. Het zorgt eigenlijk voor verwarring omdat we niet meer weten of iets op zolder ligt of in de berging! Mijn droom is om hier een geweldige knutselkamer van te maken; hij is prachtig verlicht. Ik heb altijd al een plek willen hebben voor inpakpapier, linten, verfbenodigdheden, stiften en scharen, dus ik denk erover om dit te doen Halfhandgemaakte kasten opslag te creëren. Het is eigenlijk goed dat we het hardhout daar niet hebben gedaan, omdat ik tegelvloeren voor ogen heb. Het echte kicker is dat ik deze kamer moet doen voordat mijn kinderen te oud worden! Ik ga deze kamer vragen voor mijn verjaardag, en als het niet dit jaar is, dan moet het volgend jaar zijn. Deze kamer is iets wat ik heel graag wil doen.

De ingang

Chris houdt van Julia |  De entree, de grote trap en het credenza

Credenza | Wandkandelaar | Terracotta schaal | Schaakmat kaars | Keramische vaas | Ingelijste tekening

Ik zou het graag doen de ingang dit jaar. Dat zou de eerste verdieping, die zou aanvoelen, volledig omsluiten Echt Leuk. Ik wil zo graag een nieuwe voordeur kopen en wat sierwerk en verf aan de ingang toevoegen. De credenza die we hebben meegenomen is veel te breed voor die instap. In ons laatste huis we hadden een enorme open ruimte voor toegang, dus een groter, dikker dressoir was logisch. Dit huis heeft een smalle gang die nog smaller wordt als we er een dressoir in hebben. We hebben dus zeker wat meubelveranderingen nodig in de inzending.

Boven Overloop

Chris houdt van Julia |  Bovenoverloop (in uitvoering muziekkamer)

Clubstoelen | Lamp | Zijtafel (vergelijkbaar) | Vloerkleed (classic) | Nepboom | Koffietafelboeken | Platenspeler | Doekpapierladen

Ik moet dit kleine kamertje herwerken; het wordt de muziekkamer. We hebben er nu onze piano in, en er zitten enkele ingebouwde onderdelen in die er al waren toen we er kwamen wonen. Maar de manier waarop ze de ingebouwde onderdelen hebben ontworpen zorgt ervoor dat de boog niet in het midden staat, en ik phrase er helemaal gek van. We zullen geen deuren hebben – het zal een ingekapselde opening hebben en misschien wat pittig behang. Fluweel zal hier ergens zijn. Ik denk dat het leuk zou kunnen zijn om een ​​soort gordijnsysteem te hebben waarbij je de gordijnen kunt sluiten om het Juliet-balkon en de deur te verbergen. De meiden vinden het heerlijk om daar reveals te doen, dus dat zou het wat theatraalder maken.

Woonkamer

Chris houdt van Julia |  Woonkamer

Woonkamerbronnen

Technisch gezien hebben we niets aan onze auto gedaan woonkamer behalve verf hetweb als Greta’s kamer! Er zit geen nieuw meubilair in, behalve de koffietafel. De nieuwe zwarte binnenraambekleding heeft ook zoveel verschil gemaakt, maar ik heb meer ideeën in gedachten. Ik zou graag veel meer afwerking willen toevoegen en mogelijk hier twee verfkleuren willen aanbrengen in plaats van alleen die ene. Ik stel me ingebouwde boekenkasten voor in de woonkamer met bibliotheekverlichting erboven. Ik wil de kunst aan de muur met die boekenkasten inlijsten. We hebben het gehad over het toevoegen van dakramen en balken. Fase twee staat dus voor de deur!

De Speelkamer

Chris houdt van Julia |  De speelkamer met leren bank en geruite poef

Rotan bijzettafel (vergelijkbaar) | CLJ x Lola Raisin-deken | Basketbalring | CLJ x Loloi Chris naturel/salie vloerkleed | CLJ x Loloi-kussens | Semi-inbouwlampen | Globe hanglampen | Tipi

Mijn zus Andi vertelde me onlangs dat dat het meest afwijkende aan mij is Ik heb een double-shot basketbalspel in mijn huis. Het is groot en je kunt er niet omheen. Soms kan ik niet geloven dat ik dat ook in huis heb! Hij woont in de speelkamer, dus deze kamer wordt een ontwerpuitdaging. Maar de botten van de kamer zijn dat wel Dus goed – er is zoveel potentieel. Ik wil graag alle mooie dingen ervan onder de aandacht brengen, zodat het een leuke plek wordt voor de kinderen, need daar gaat het om. Ik heb nog steeds al hun speelgoed erin, maar we komen een beetje uit de speelgoedfase. Ik houd een mentale notitie bij van de laatste keer dat ze met deze speelkeuken of die tent speelden. (Het voelt alsof gisteren de IKEA keuken hun favoriet was – tranen!) Wat het ontwerp betreft, wil ik heel graag ergens in mijn huis met hout beklede muren maken. Ik heb erover nagedacht voor de speelkamer, maar er is nog geen definitief plan. Ik zie ons dit jaar niet zo vaak naar de speelkamer gaan als ik zou willen – het doet me pijn dat het in de staat zit waarin het zich bevindt.

Het gasthuis

Chris houdt van Julia |  Het gasthuis

Bronnen van het pension

Ik schreef hierover in een eerdere blogpost, maar we willen consolideren het gasthuis met de sportschool en maak er een echt gastenverblijf van met een slaapkamer met een deur erop, een woongedeelte, een kleine kitchenette, een badkamer en een wasruimte. I macht heb nog ergens in het pension een kleine fitnessruimte. Maar we zetten de sportschool in toen het hier het COVID-tijdperk was, en we niet gingen uit naar de sportschool. Komt die lockdown ooit nog terug? Hopelijk niet, en ik ga zeker een deel van de fitnessapparatuur behouden, maar ik denk niet dat ik er een nodig heb volledige set dumbbells meer. Het plan is om de badkamer van het gastenverblijf toegankelijk te maken het buitenverblijf. Het wordt een enorme onderneming en ik heb er heel veel zin in. Dit is waarschijnlijk ook een mission voor volgend jaar.

Ik hou van mijn huis en elke ruimte die het mij geeft met mijn gezin. We hebben de afgelopen drie jaar zoveel in het huis gestopt en het is spannend om ook de mogelijkheden te zien!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here