Home Huisdecoratie Tijdloze interieur- en exterieurinspiratie

Tijdloze interieur- en exterieurinspiratie

0
Tijdloze interieur- en exterieurinspiratie


Ontwerp & Foto: McAlpine-huis

Ik heb onlangs een oude doos met herinneringen gevonden en toen ik er doorheen bladerde, besefte ik dat ik altijd een beetje een inspiratieverzamelaar ben geweest. Vanaf het allereerste start (bijna altijd compleet met wat N’Sync-beelden natuurlijk)…Het on-line documenteren van mijn leven en mijn interieurontwerpwerk gedurende mijn hele volwassen leven tot nu toe, brengt me allemaal enorme vreugde.

Pinterest is nog steeds mijn meest gebruikte on-line instrument. En mijn Instagram-saves zijn een absolute schat aan inspiratie voor binnen en buiten. In een poging om terug te brengen wat ik gewend was Liefde over ouderwets bloggen, en om internet wat meer schoonheid in de wereld te verspreiden, zijn hier een paar dingen waar ik de laatste tijd door geïnspireerd ben. Van de meest dromerige buitenomgevingen tot badkamers die jarenlang tijdloos zullen blijven: elk stukje is mooier dan het andere.

+ zoveel meer ontwerpinspiratie: hier

Ontwerp: Kelsey Leigh-ontwerp | Fotografie: Emily Hart Fotografie

Ontwerp: Leanne Ford-interieur | Fotografie: Erin Kelly

Ontwerp & Foto: Hageman Huis & Interieur

Ontwerp: Werkplaats APD | Foto: Lees Mckendree

Ontwerp: Roos Uniacke by way of Huis & Tuin

WINKEL WAT ME INSPIREERT


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here