Home Huisdecoratie 3 dingen die ik zou veranderen aan onze buitenkeuken

3 dingen die ik zou veranderen aan onze buitenkeuken

0
3 dingen die ik zou veranderen aan onze buitenkeuken


Koken is altijd een van mijn favoriete bezigheden geweest voor mijn gezin. En wat maakt koken nog leuker? Als je buiten kookt. Daarom wanneer wij hebben onze buitenkeuken ontworpenik wilde dat het een plek zou zijn waar ik het meeste kon creëren smakelijke maaltijden Ik gebruik al mijn favoriete instruments en heb ook alles beschikbaar voor leisure.

Ik heb de laatste tijd wat vragen gekregen over wat ik anders zou doen in onze buitenkeuken, nu ik het iets meer dan een jaar gebruik. Het kost meestal wat tijd om op een plek te beseffen wat wel en niet werkt. Eerlijk gezegd is er niet veel dat ik zou veranderen. Maar hier zijn een paar dingen waarvan ik denk dat ze een verschil zouden maken voor de functie van de ruimte.

Chris houdt van Julia |  Buitenkeuken met humeurige bruine pergola

Verlichtingsarmaturen (vergelijkbaar) | Koude duik | Barkrukken | Stenen vaas

De ijsmaker

Chris houdt van Julia |  Buitenaanrecht, koelkast en ijsblokjesmachine
Winkel in de achtertuin

Helaas, de ijs maker heeft nooit echt gewerkt. Ik denk dat het buiten te heat wordt en dat de deur niet goed afsluit. Meestal pakken mensen blikjes frisdrank of water in de koelkast drinken ernaast, en ze zijn zo koud dat ze het ijs niet nodig hebben. Dus in plaats van een drankenkoelkast en een ijsmachine zou ik een drankenkoelkast en een ijsmachine hebben gemaakt diepvries. De kinderen zouden het heerlijk vinden om in de zomer na het zwembad gemakkelijk toegang te hebben tot ijslolly’s. Misschien verander ik het wel, omdat ik dat een leuk idee vind.

De verwarmingslade

Chris houdt van Julia |  Warmhoudlade voor buitenkeuken onder de platte bovenkant

Verwarmingslade | Vaas | Namaakbloemen

Het leek me nuttig om toe te voegen, maar ik gebruik het echt niet warmhoudlade allemaal zo veel. Ik heb de neiging om mijn kooktempo te bepalen met als einddoel alle gerechten toch tegelijkertijd klaar te hebben. Het is op dit second een gewoonte, dus ik heb gewoon niet zoveel behoefte aan een warmhoudlade. Dit had beter voor meer kunnen worden gebruikt opslag. Je kunt nooit genoeg opbergruimte hebben voor keukengereedschap, toch?

De pergola›

Chris houdt van Julia |  Buitenkeuken-pergola in Cromwell Grey

Bronnen voor buitenkeukens

Dit is waarschijnlijk de grootste verandering die ik zou aanbrengen: de bekleding voor de buitenkeuken. Het uiterlijk van de open pergola is geweldig, maar ik zou de bekleding stevig hebben gemaakt. Ik ben helemaal blij om buiten in de regen te grillen als ik onder een of andere hoes zit, en het zou fijn zijn om de zon volledig geblokkeerd te hebben in de heetste maanden van het jaar. Hopelijk kan ik daar ooit een oplossing voor vinden.

En echt? Dat is het. Al het andere vind ik absoluut geweldig. Zelfs met die kleine dingen dit buitenkeuken is nog steeds een droom, en het is zo leuk om te koken smashburgers of grillen kebab buiten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here