Home Huisdecoratie Een bosvakantie met Sézane

Een bosvakantie met Sézane

0
Een bosvakantie met Sézane


*Dit bericht is in samenwerking met Sézane, maar alle meningen zijn die van mij.

Door de jaren heen heb ik een behoorlijke collectie tuinmeubilair opgebouwd. Een groot deel ervan is tweedehands, stukken die ik heb gekocht in kringloopwinkels of gevonden op Fb Market. Er is in deze achtertuin minder beton om te bedekken met zitplaatsen dan bij ons vorige huis, maar ik ben nog steeds dol op zoveel van de units en wilde ze vasthouden. In plaats van alles in de buurt van het huis te bewaren, leek het me leuk om tafels, stoelen en banken in het bos te stoppen.

Deze kleine set met de Griekse sleuteldetails kan waarschijnlijk een verfbeurt gebruiken, maar ik vind de chippy-look niet erg. Het zorgt ervoor dat het opvalt te midden van al het groen zonder dat het distinction te hoog is. Een van de redenen waarom ik het leuk vond om overal in Three Pastures zitplaatsen te plaatsen, was om rust te bevorderen. Om reden te geven om te vertragen, plaats te nemen en te genieten van het landschap. Van nature wil ik ‘doen’, en er is zoveel te doen als je op het land woont. Maar dit roept ons op om te zitten, verbinding te maken en na te denken.

Sézane is een van mijn favoriete kledingmerken, en ik wist niet dat ze ook een huislijn hadden. (De lampen zijn niet van dit woord!) Ik heb een paar stukken uitgekozen die excellent zijn voor een ontspannen middag in de schaduw.

JURK | JASJE | TAFELKLEED | KUSSEN | PLATEN | WERPER

Ik moet nog een paar units plaatsen, maar ik ben dol op de verrassingen tussen de bomen. Heb jij ooit zo’n buitenmeubel geplaatst? Gebruik je het?LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here