Home Badkamer decor 5 eenvoudige manieren om uw salontafels te versieren

5 eenvoudige manieren om uw salontafels te versieren

0
5 eenvoudige manieren om uw salontafels te versieren


Bij het zoeken naar een gezellige en comfortabele sfeer zijn er veel factoren die het algemene facet van onze ruimtes kunnen beïnvloeden, en salontafels spelen zeker een fundamentele rol omdat ze een van de middelpunten van onze woonkamers zijn.

Het op de juiste manier opzetten van een salontafel kan een hele ruimte op een hoger niveau brengen, en het kan het perfecte ontmoetingspunt zijn tussen een functioneel en visueel aantrekkelijk ingredient in ons huis. Laten we creatief worden en onze salontafels versieren met deze geweldige decoratie-ideeën!

1. Ga voor kleurrijk of groen

Er is niets stijlvoller en eleganter dan het opzetten van een kom van ons favoriete bloemen op de middelste tafel van onze woonkamer, omdat het frisheid en kleur aan onze ruimte geeft en deze levendiger maakt. Het kiezen van een boeket rozen of een boeket met verschillende soorten planten zal de esthetiek van onze ruimte naar een hoger niveau tillen.
Als we de eentonigheid willen doorbreken, zijn keramische of glazen vazen ​​met textuur, patronen of bijpassende kleuren good om persoonlijkheid en een assertion aan onze tafel te geven.

2. Boeken en kaarsen, onze beste bondgenoten

Stijlvolle boeken zijn zeer populaire decoratieve elementen voor interieurs geworden en kunnen tegelijkertijd de perfecte inspiratie zijn voor langdurige gesprekken met onze gasten. We kunnen een boekensokkel maken en er een decoratief ingredient op plaatsen, of ze gewoon op tafel zetten, waarbij we ervoor zorgen dat de geselecteerde boeken ons karakter en onze smaak weerspiegelen.

Aan de andere kant voegen kaarsen verfijning, warmte en een gastvrij gevoel toe aan onze huizen. Ze zijn gemakkelijk te verkrijgen en we vinden een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren, geuren en vormen. Van een kandelaar tot een dienblad met verschillende maten kaarsen of een transparante vaas met zweefkaarsen, het elegante resultaat zal altijd hetzelfde zijn.

3. Eenvoud is de sleutel

idee om salontafel te versieren
Decor salontafel

In sommige gevallen geldt: hoe eenvoudiger we onze ruimtes inrichten, hoe aantrekkelijker ze eruit zullen zien. Het toevoegen van een paar aantrekkelijke en interessante stukken is meer dan voldoende om de perfecte balans te vinden waarnaar we op zoek zijn. Een tafelblad verfraaid met minimalistische elementen is altijd een goede optie om eenvoud en verfijning op het tafelblad te weerspiegelen.

Door eenvoudige kleurtinten te gebruiken, wordt niet alleen onze salontafel, maar de hele kamer een uitnodigende plek om je op je gemak te voelen. Over het algemeen kan het op de juiste manier decoreren levensverbeterend zijn, waardoor onze interieurs een leuke plek worden voor onszelf en onze gasten.

4. Afmeting toevoegen

Afwisseling is de sleutel tot een visueel aantrekkelijke decoratie, omdat het verzamelen van elementen van verschillende hoogtes een goede affect op onze salontafel kan creëren. Het toevoegen van zowel verticale als horizontale elementen met behulp van een derde object om de opening te overbruggen, is bijvoorbeeld een goed idee om een ​​gemakkelijke oogbeweging te genereren. Dit derde object kan de perfecte plek zijn om een ​​creatief kunstwerk neer te zetten of het kleurenpalet te doorbreken met een interessant patroon.

Als we in de veilige zone willen blijven, kunnen we dimensie aan onze salontafel toevoegen door een reeks decoratieve elementen toe te voegen met een soortgelijk thema, maar met verschillende vormen en hoogtes, waardoor dezelfde affect wordt gecreëerd maar dezelfde tonaliteiten en stijl worden gevolgd.

5. Geleiders en dienbladen

Deze twee elementen zijn interessant om bij elkaar te passen, omdat ze die visueel lege ruimtes op een heel eenvoudige manier kunnen opvullen. Runners zijn een geweldige aanvulling om onze tafels te beschermen. Ze zijn ook veelzijdig bij het kiezen van de juiste kleur of patroon en hebben het vermogen om de hele sfeer van onze kamer te veranderen.

Dienbladen zijn ideaal om elementen op te plaatsen als we weinig ruimte op onze tafel hebben voor decoratie. Daarom geeft het verzamelen van ze op dezelfde plek ons ​​ruimte en de mogelijkheid om onze objecten op een luxueuze manier tentoon te stellen.

Als we further moeite doen om onze salontafel te decoreren, zal dit de hele omgeving van ons huis beïnvloeden, en zoals eerder vermeld is het een ruimte waar we een assertion kunnen maken over onze persoonlijkheid en voorkeuren, en waar we smaak en stijl aan ons interieur kunnen geven. Creatief bezig zijn was nog nooit zo leuk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here