Home Huisdecoratie Virgin Piña Colada Italiaans ijs in de Ninja CREAMi

Virgin Piña Colada Italiaans ijs in de Ninja CREAMi

0
Virgin Piña Colada Italiaans ijs in de Ninja CREAMi


De hele zomer wil ik iets vers en kouds, en bevroren desserts winnen gewoon elke keer. Italiaans ijs is een klassiek dessert dat in de Verenigde Staten is gemaakt door Italiaanse immigranten, maar waarschijnlijk is geïnspireerd op de Siciliaanse granita. (Dit artikel van Saveur is een verbazingwekkende diepe duik in de bijdragen van Sicilië aan de ijswereld.)

Amerikaans Italiaans ijs is gladder en dikker dan granita, waardoor het vaak meer lijkt op sorbet en ijs. We hebben het hier niet over sneeuwkegels, we hebben het over zuivelvrije, fruitige brouwsels die precies ter plaatse komen. Elk. Tijd.

Chris houdt van Julia |  Chris leunt over een Ninja CREAMi om een ​​bevroren, maagdelijk Piña Colada-dessert te maken

Ninja CREAMi | Keukenhanddoek

Dit recept bevat mijn vertrouwde Ninja CREAMi (niet gesponsord, het is gewoon een van mijn favoriete devices). Het apparaat is er één van mijn keuken all-stars: het kan bijna alles in een romige, bevroren traktatie veranderen, en het kost bijna geen actieve tijd. Ik heb zoveel dingen gemaakt in de CREAMi (zoals deze drie brouwsels), en ze zijn allemaal lekker. De krachtige mesjes creëren een verbazingwekkende textuur die verder gaat dan een bevroren drankje of granita, het is gewoon zo zacht en rijk…je moet me op mijn woord geloven en het gewoon proberen.

Chris houdt van Julia |  Chris houdt een pintcontainer vast met een bevroren, maagdelijk Piña Colada-dessert
Koop de keuken

Toen ik erover nadacht om een ​​Italiaans ijssmaakprofiel te maken, wilde ik meteen iets doen met kokos en ananas samen. Het zijn gewoon instantaneous tropen. Ik combineer die tot een maagdelijk Piña Colada-geïnspireerd mengsel met wat zoete en zure smaken, en het wordt echt elk second van het jaar zo verfrissend, maar vooral in de zomer.

Chris houdt van Julia |  Chris bij het zwembad met een ijsbeker gevuld met bevroren, maagdelijk Piña Colada-dessert

IJsschalen | Chris’s overhemd (Svergelijkbaar) | Chris’ korte broek | Bronnen uit de achtertuin

Je hebt maar vier ingrediënten nodig om dit Italiaanse ijs in Piña Colada-stijl te maken, en geloof me, je zult er een paar batches van willen maken. Plan dus vooruit en probeer dit recept eens de volgende keer dat je een verkoelende traktatie wilt die fris, zoet, scherp en soepel is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here