Home Huisdecoratie Nostalgie uitpakken: de mooiste cadeauverpakking voor de feestdagen

Nostalgie uitpakken: de mooiste cadeauverpakking voor de feestdagen

0
Nostalgie uitpakken: de mooiste cadeauverpakking voor de feestdagen


Nu onze cadeaugidsen klaar zijn (bekijk ze eens haare, als je dat wilt), is het alleen maar zinvol om de cadeau-ervaring naar een hoger niveau te tillen door in de wereld van “prachtige cadeauverpakking voor de feestdagen” te duiken. Hoewel ik dol ben op alle vormen van cadeaupapier voor de feestdagen, voel ik me dit jaar vooral aangetrokken tot de vormen met een classic twist.

Foto: Distel oogst

Stel je dit eens voor: linten en patronen die doen denken aan de tijd waarin handgeschreven kaartjes en warme wensen de norm waren. Ik kan geen genoeg krijgen van de tijdloze elegantie die vintage-geïnspireerd kerstinpakpapier met zich meebrengt in mijn cadeauspel. Het is alsof je aan elk cadeau een vleugje geschiedenis toevoegt, waardoor het geven web iets specialer wordt.

Dus, als je op zoek bent naar een cadeauverpakking die ‘nostalgie’ schreeuwt, kom dan samen met mij deze feestdagen de schoonheid van het verleden omarmen.

  1. Inpakvellen met patroon | 2. Taupe fluwelen lint | 3. Classic patroon satijnen lint | 4. Frans bedraad lint | 5. Fluwelen lint | 6. Messing schaar | 7. Wenskaart | 8. Classic stempel inpakpapier | 9. Chiffon franje lint | 10. Fluwelen lint op houten spoel | 11. Groene patroon inpakvellen | 12. Fluwelen lint op houten spoel | 13. Bloemen roze inpakpapier | 14. Fluwelen lint | 15. Blauw blad inpakpapier | 16. Inpakpapieren boek | 17. Koordspoel Met Schaar | 18. Gescheurd zijden lint | 19. Cadeauverpakkingsblad

WINKEL:


CADEAUGIDS 2023 ALLES OP ÉÉN PLAATS: HIER

ik ook mijn winkel bijgewerkt (onder *seizoensgebonden)
waarin alle cadeau-ideeën op één plek staan ​​voor gebruiksgemakLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here