Home Huisdecoratie Goal’s kerstcollectie: onze topkeuzes

Goal’s kerstcollectie: onze topkeuzes

0
Goal’s kerstcollectie: onze topkeuzes


Terwijl ik door Goal’s fantastische selectie kerstdecoraties bladerde, kwam ik meer dan een paar objects tegen die gewoon gedeeld moesten worden. Van elegante glazen ornamenten tot knusse accentkussens, good om lekker mee te knuffelen, deze vondsten brengen schoonheid en charme in elk huis.

Liz Marie Blog x Target Kerstcollectie 2023 2
Liz Marie Blog x Target Kerstcollectie 2023 4

Een favoriet van het hele gezin in huis is muziek. We merken dat we allemaal houden van een soort geluid dat door het huis speelt. Met meerdere opties, van luidsprekers tot telefoons en een vintage-geïnspireerde radio van Fireplace and Hand, kunt u een ruimte gezellig laten klinken en er gezellig uitzien, alles in één vignet.

Er is zoveel meer in de kerstcollectie van Goal: decoratieve metalen klokkenslinger om boven de open haard of over een meubelstuk te hangen en houten boomversieringen die je rauw of geverfd kunt laten om in je ruimte te passen. Vul de ruimtes met een van hun nep-dennenslingers of zelfs een koperen slinger die deze hele ruimte good met elkaar verbindt.

350

Liz Marie Blog x Target Kerstcollectie 2023 1

Geschulpte metalen kerstkaarthouder van Fireplace and Hand. Een van mijn favoriete doe-het-zelfzaken tijdens de kerstperiode is het vinden van leuke manieren om alle kerstkaarten die we van vrienden en familie ontvangen tentoon te stellen. Ik ben een beetje een hamsteraar als het om kaarten gaat, en vind het leuk om een ​​paar jaar geleden te laten zien aan goede vrienden en familie, het is een geweldige herinnering aan gemaakte herinneringen, of hoe snel al onze kleintjes groeien. Deze geschulpte metalen kerstkaarthouder is een geweldige manier om dit op elegante wijze te doen.

Liz Marie Blog x Target Sunroom 4

Op zoek naar meer textuur om in een ruimte te brengen. Ik ben absoluut verliefd op het vierkante, met schaakbord getufte katoenen kerstkussen. Dit kussen trok mijn aandacht vanaf de andere kant van de winkel. Het was te charmant om te laten liggen. Het ziet er zo goed uit, gecombineerd met mijn classic en handgemaakte kussens in onze serre-dinette, dat het moeilijk zou zijn om uit te vinden welk kussen gloednieuw is – het is zo goed! Deze kleine dinette in onze serre is een favoriet bij het hele gezin, vooral omdat de temperaturen buiten kouder worden, blijft deze kamer redelijk comfortabel. Cope is dol op deze kerstruimte en we hebben een leuke kleine tafelactiviteit gevonden om tijdens de snacktijd te doen: een kleurende placemat. Wij houden van-liefde-liefde-activiteitenplacemats voor Cope (en Jose), en om ze te veranderen, vooral voor de feestdagen, is zo leuk – zeer aan te bevelen!

350

Liz Marie Blog x Target Sunroom 3
Liz Marie Blog x Target Sunroom 5

Heel erg bedankt voor het langskomen op de weblog vandaag en elke andere dag. Het betekent echt alles voor ons hier op de boerderij. We hopen dat je je deze feestdagen geïnspireerd voelt en als je dit seizoen op zoek bent naar een gezellig decor, dan heeft Goal een aantal prachtige objects voor je. Zorg ervoor dat u ons dagelijks volgt LTK, Fb, Instagram, Pinterest & TikTok. Blijf zoals altijd gezellig!

xxLizMarie
Deze blogpost wordt gesponsord door Goal. Alle gedachten en meningen zijn van mijzelfLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here