Home Keukenontwerp Stijlvolle opslagoplossingen onder de $ 4.000

Stijlvolle opslagoplossingen onder de $ 4.000

0
Stijlvolle opslagoplossingen onder de $ 4.000


Hoe IKEA kasten de opbergruimte in huis verbeteren met unieke oplossingen

In dit artikel:

  • Hoe je stijl en functionaliteit kunt toevoegen aan IKEA mudrooms
  • IKEA kasthacks waarmee je geld bespaart
  • Opbergmogelijkheden die werken met beperkte ruimte

Je bent een IKEA-klant die wanhopig op zoek is naar additional opbergmogelijkheden in je huis, maar je wilt ook een ruimte die meegroeit met de behoeften van je groeiende gezin. Dat betekent dat uw price range ook gaat groeien, toch? Niet noodzakelijk.

In feite is IKD voltooid verschillende IKEA modderkamers onder de $ 4.000, die laten zien hoe u waarde, stijl en opbergruimte aan uw huis kunt toevoegen zonder veel geld uit te geven. Deze ontwerpen bevatten het SEKTION-keukensysteem van IKEA (ja, SEKTION werkt in andere kamers dan de keuken!) gecombineerd met IKEA kasten, accessoires en additional objects, evenals enkele slimme IKEA kast-‘hacks’ of aanpassingen, om unieke vriendelijke modderkamers.

“IKEA modderkamers bieden een kosteneffectieve en stijlvolle manier om je woonruimte opnieuw in te beelden of een nieuwe ruimte te creëren die je je nooit had kunnen voorstellen. Het gebruik van IKEA kasten, op maat gemaakte deurstijlen en IKEA-hacks zal je indeling transformeren en je huis stijlvoller en functioneler maken”, zegt IKD-ontwerper Merari.

In deze weblog bekijken we drie IKEA mudrooms met IKEA kasten om aan de unieke behoeften van de ruimte te voldoen. Dit omvat een modderkamer voor een jong stel in Little Rock, AR, die internet hun leven samen beginnen en op zoek zijn naar een schone, moderne modderkamer die de bestaande houttinten in huis aanvult en tegelijkertijd zorgt voor opbergmogelijkheden voor de spullen van hun hond maar ook voor kleding en schoolbenodigdheden voor hun toekomstige kinderen. Het volgende is een modderkamer in Atlanta, GA, die werd gerenoveerd toen het echtpaar ervoor koos om de bestaande voorraadruimte en nieuwe modderruimtes te veranderen om ruimte te winnen en tegemoet te komen aan de behoefte aan opbergruimte in lockerstijl; en ten slotte een modderkamer in Burlington, VT, ontworpen om het hele jaar door en vooral in de wintermaanden de schoenen en jassen van een gezin te huisvesten.

IKEA-klanten die willen bezuinigen op hun price range – zonder te bezuinigen op hun ontwerp – zullen de volgende informatie zeker op prijs stellen voor het creëren van IKEA mudrooms die unieke opbergmogelijkheden voor je huis toevoegen.

Laten we eens kijken hoe we een betaalbare IKEA-modderkamer kunnen creëren!


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


Een veelzijdige IKEA mudroom ontwerpen voor langdurig gebruik

Een van de sleutels tot een betaalbare IKEA modderkamer is een guidelines hebben van uw huidige en toekomstige behoeften, vooral als u niet zeker weet hoe u de ruimte moet gebruiken. Dat was het geval met deze 123″ (L) moderne IKEA modderkamer met IKEA VOXTORP kasten in matwit voor de muur en bovenkasten.

IKEA modderkamer met IKEA VOXTORP kasten in matwit voor de wand en bovenkasten, zijaanzicht

“De klant wist niet zeker hoe hij bepaalde delen van de ruimte moest gebruiken, maar wist wel dat hij de voorkeur gaf aan een strakke, moderne uitstraling. Ze wisten alleen dat het belangrijk was dat het tegelijkertijd functioneel was. Ze hadden nog geen kinderen, maar het ontwerp moest geschikt zijn voor twee kinderen en hun hond. Ze gaven ook aan dat ze een kast met volledige diepte wilden en dat ze zoveel mogelijk bij de houttinten van het huis wilden passen”, legt Merari uit.

IKEA modderkamer met IKEA VOXTORP kasten, vooraanzicht

Om aan deze verzoeken te voldoen, is deze bijkeuken voorzien van IKEA KARLBY werkbladen in eikenhout voor het zitgedeelte (passend bij het achterbord), wat een warme balans in de witte ruimte creëert. De lay-out vroeg ook om een IKEA kastenhack voor de onderkasten, aangezien twee van de kasten onder de zitbanken werden verkleind tot 15” (H) door de onderkasten van 24″ (B) x 24″ (D) x 30″ (H) onderkasten te verkleinen en een ladefront om te bouwen om te gebruiken als de kastdeur van 24″ (B) x 15″ (H). Deze onderkasten bieden nu voldoende additional opbergruimte voor seizoenskleding voor het gezin en benodigdheden voor hun hond ‘Windsor’, inclusief riemen en hondenjassen. Bovendien creëert het zitgedeelte een vlak oppervlak waar u indien nodig pakketten kunt afgeven.

Ontwerp en afmetingen van de onderkast IKEA kasthack

De VOXTORP bovenkasten reiken bijna tot de plafonds van 230 cm en bieden additional opbergmogelijkheden boven het zitgedeelte. Merari voldeed aan hun verzoek om schoenenopbergers en jassenopbergers door twee verborgen kasten op te zetten met openduwkastdeuren (de klanten wilden geen handgrepen gebruiken) met in elke kast een stang voor kleerhangers en ingebouwde planken voor schoenenopbergruimte.

twee inbouwkasten in bijkeuken met push-open kastdeuren, ontwerp en afmetingen

Indrukwekkend genoeg bedragen de totale kosten voor deze moderne IKEA modderkamer slechts $ 3.812, inclusief $ 2.832 voor alle IKEA producten en $ 980 voor additional objects die nodig zijn voor de hacks en installatie van de IKEA kasten.

Atlanta Dwelling’s voorraadkast-tot-modderkamer IKEA make-over

Deze volgende IKEA-modderkamer is tot stand gekomen door slimme IKEA-kasthacks te gebruiken, maar ook door dit gebied met de bestaande voorraadkast op het origineel te veranderen plattegrond van de architect.

IKEA make-over van voorraadkast tot modderkamer met behulp van slimme IKEA kastenhack

Dit voegde meer opbergmogelijkheden toe voor de ruimte van 125″ (L) x 68″ (D), met IKEA’s SEKTION keukensysteem gecombineerd met IKEA’s ENKOPING deurstijl in wit hout (en IKEA GRIBBOL zwarte kasttrekkers) en aangevuld met een IKEA KARLBY werkblad in walnootfineer voor de aangrenzende zitbank.

Modderkamer met IKEA's SEKTION keukensysteem gecombineerd met IKEA's ENKOPING deurstijl in wit hout

De bovenste kasten reiken tot de bovenkant van de 300 cm hoge plafonds en bieden opbergruimte voor wintermutsen en andere seizoensartikelen. Ondertussen kon IKD-ontwerper Daniel tegemoetkomen aan het verzoek van de klant voor vijf kasten in lockerstijl, ideaal voor onder meer het opbergen van jassen. Daniel vond ook additional opslagruimte voor de klanten door een slimme IKEA kastenhack in te bouwen – of moeten we zeggen zeven!

IKEA kastenhack voor kasten in lockerstijl, ontwerp en afmetingen

Zeven kasten onder de zitbanken werden teruggebracht tot 15″ (H) door de onderkasten van 18″ (B) x 24″ (D) x 30″ (H) te verkleinen. Hierdoor is er bijvoorbeeld voldoende opbergruimte voor schoenen of kunnen andere spullen netjes worden georganiseerd en verborgen. Een decoratief factor aan de ruimte wordt ook toegevoegd door verschillende open vakken/planken met keramische potten en rieten manden, die visueel belang en warmte aan de indeling toevoegen.

IKEA kastontwerp en afmetingen voor modderkamer

In totaal beschikt deze IKEA modderkamer over zes panelen en de totale kosten bedroegen slechts $3.798, inclusief $2.577 voor alle IKEA producten en $1.221 voor additional objects voor hacks en installatie.

Een gezinsgerichte modderkamer creëren met de slimme oplossingen van IKEA

Deze laatste IKEA-modderkamer is een excellent voorbeeld van een ruimte die ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen.

“De klanten hebben twee jonge kinderen en deze ruimte moest voor hen bruikbaar zijn, vooral met schoenenopslag voor natte, besneeuwde schoenen. De ruimte is 157″ (L) en de plafonds zijn 112″ (H), dus dat bood voldoende ruimte om de ingebouwde look te creëren die ze wilden”, zegt IKD-ontwerper Frank.

IKEA modderkamer met ingebouwde look

Voor de klanten was het ook belangrijk dat de mudroom bestond afgesloten berging voorzien zodat alle rommel verborgen bleef. Het echtpaar koos voor het SEKTION-keukensysteem van IKEA, gecombineerd met IKEA’s AXSTAD-deurstijl in matwit en grijs en aangevuld met IKEA’s KARLBY-werkbladen in notenfineer voor het zitgedeelte onder het raam. De klanten vroegen specifiek om het voorheen gebogen raam vierkant te maken en toch het natuurlijke licht te integreren om de toegangsweg te verhelderen.

IKEA Mudroom-kasten met IKEA's SEKTION keukensysteem gecombineerd met IKEA's AXSTAD deurstijl in matwit

De AXSTAD deurstijl (die ook voorzien is van IKEA BAGGANAS koperen handgrepen) creëert ook een traditioneel ontwerpthema dat een aanvulling vormt op het thema van dit oudere huis in traditionele stijl. Er zijn in totaal drie panelen en de indeling biedt aangepaste configuraties van 30″ (B) x 24″ (D) x 90″ (H) voor de hoge, centraal open AXSTAD-kasten die ook zijn voorzien van middelgrote IKEA MAXIMERA-laden. Dit biedt voldoende ruimte voor het ophangen van jassen en andere seizoensartikelen, indien nodig.

De indeling wordt gecompleteerd met open kasten en zwevende planken hyperlinks van de middelste AXSTAD-kasten en erboven, waardoor er opbergruimte ontstaat voor rieten manden of andere decoratieve voorwerpen. Andere producten in deze ruimte zijn onder meer een IKEA UTRUSTA ladefront; IKEA UTRUSTA scharnier met ingebouwde demper voor keuken; IKEA SEKTION poten; IKEA FIXA werkbladsteun; IKEA VARIERA afdekplaat en een IKEA FIXA boorsjabloon. In totaal dit unieke IKEA modderkamer kost slechts $ 3.720, inclusief $ 2.828 voor de IKEA-producten en $ 892 voor additional objects voor hacks en installaties.

IKEA Mudroom-indeling met open kasten en zwevende planken links van het midden AXSTAD kasten, ontwerp en afmetingen

Zoals je aan deze drie ontwerpen kunt zien, kan het samenwerken met gekwalificeerde ontwerpprofessionals je helpen een IKEA mudroom te realiseren die niet alleen stijlvol en functioneel is, maar vooral ook betaalbaar. Ons ontwerpteam is hier om u door het ontwerp- en productselectieproces te begeleiden en een ruimte te creëren waar u en uw gezin jarenlang van kunnen genieten. Laten we nu beginnen!

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here