Home Badkamer decor Topbadkamerontwerptrends om naar te zoeken in 2019

Topbadkamerontwerptrends om naar te zoeken in 2019

0
Topbadkamerontwerptrends om naar te zoeken in 2019Wie zegt dat de douche en het dangerous gescheiden moeten worden gehouden? In 2019 komen ze samen in een prachtige ruimte genaamd waterruimte. Met slechts één glazen barrière nemen de douche en het dangerous dezelfde ruimte in beslag, waardoor uw badkamer er luxueus en spa-achtig uitziet.

Technologie

Technologie maakt ons leven op elk gebied gemakkelijker. Waarom niet de badkamer? Voeg slimme technologie toe, zoals een in de spiegel geïntegreerd touchscreen waarmee je de lichten kunt bedienen, naar het weer kunt kijken of je afspeellijst kunt kiezen, allemaal op één indrukwekkende plek.

Verklaring tegel

De tegel hoeft niet meer naar de achtergrond van je badkamer te verdwijnen. Als je van stoer houdt, is dit het second om die liefde in je tegels naar de oppervlakte te brengen. Patroontegels, honingraattegels in effen of variërende patronen, kleurmixen, ingewikkelde ontwerpen, lange metrotegels, visschubbentegels en meer zijn allemaal beschikbaar om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Of u nu een grote badkamerrenovatie uitvoert of eenvoudigweg een paar elementen bijwerkt, New Life Tub and Kitchen kan u helpen de juiste badkamer voor uw stijl te vinden. Neem on-line contact met ons op voor een free of charge offerteof bel ons op (805) 613-9713.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here