Home Meubilair Dag van de Arbeid uitverkoop | Vermont Woods-studio’s

Dag van de Arbeid uitverkoop | Vermont Woods-studio’s

0
Dag van de Arbeid uitverkoop |  Vermont Woods-studio’s


Kun je geloven dat de zomer bijna voorbij is? Wij ook niet. Nu we strandhanddoeken (met tegenzin) ruilen voor knusse dekens en ijsthee voor warme chocolademelk, is dit het perfecte second om je huis een make-over te geven. Onze Labor Day Sale is er om u daarbij te helpen!

Duik in de besparingen op onze favoriete collecties om uw ruimte klaar te maken voor de komende koudere maanden. Laten we de zomer knallend afsluiten en de herfst met open armen verwelkomen – en met een vernieuwd decor. Vandaag belichten we slechts enkele collecties die deel uitmaken van onze collectie Dag van de Arbeid uitverkoop.

Bekijk de uitverkooppagina voor de volledige lijst met kortingen en zorg ervoor dat je jouw favoriete stukken bemachtigt voordat ze weg zijn!

Vermont Shaker Moon slaapkamermeubelset

Vermont Shaker Moon-slaapkamerset

De belichaamt tijdloze eenvoud en bruikbaarheid Vermont Shaker Moon slaapkamermeubelset is met precisie vervaardigd, waarbij elk stuk de schoonheid van natuurlijke houtnerven en aandacht voor element laat zien. Deze collectie is een knipoog naar het historische Shaker-meubelontwerpen, die al generaties lang worden gevierd vanwege hun ingetogen elegantie en functionaliteit. Kies uit een verscheidenheid aan dressoirs, nachtkastjes en de klassieker Vermont Shaker-maanbed om een ​​rustgevende sfeer te creëren met strakke lijnen en zachte rondingen.

Amerikaanse Shaker slaapkamermeubelset

Amerikaanse Shaker Moon-slaapkamerset

Geïnspireerd door traditionele Shaker-ontwerpen, heeft de Amerikaanse Shaker-collectie voegt een eigentijdse twist toe aan de tijdloze stijl die we allemaal kennen en waar we van houden. Met behoud van de klassieke, strakke lijnen en functionele ontwerpen van Shaker-meubels, introduceert deze collectie subtiele moderne elementen, waardoor het excellent previous in zowel traditionele als moderne woningen.

Eigentijdse ambachtsman slaapkamermeubelset

Amerikaanse hedendaagse ambachtsman slaapkamerset

Voor degenen die de Craftsman-stijl waarderen, maar op zoek zijn naar een modernere aptitude, is de Eigentijdse ambachtsman slaapkamerset is jouw antwoord. Met de nadruk op hoogwaardig vakmanschap en een stevige constructie combineert deze collectie het beste van twee werelden. Elk stuk is een bewijs van de vaardigheden van onze vakmensen en de schoonheid van Amerikaans hardhout.

Larssen slaapkamermeubelset

Larssen Slaapkamerset

De Larssen Slaapkamerset is een mengsel van trendy uit het midden van de eeuw ontwerpprincipes en vakmanschap uit Vermont. Met zijn minimalistische ontwerp, zachte rondingen en nadruk op functionaliteit brengt de Larssen Assortment elegantie in uw huis. Elk stuk is tot in de perfectie vervaardigd, waardoor het er niet alleen mooi uitziet, maar ook de tand des tijds doorstaat.

Cherry Moon slaapkamermeubelset

Cherry Moon slaapkamermeubelset

De Cherry Moon slaapkamermeubelset viering van de rijke, warme tinten van kersenhout. Met zijn sierlijke rondingen en gladde afwerkingen voegt deze collectie tijdloze verfijning toe aan elke ruimte. De diepe roodbruine tint van kersenhout, gecombineerd met de unieke ontwerpen van de collectie, maakt elk stuk tot een hoogtepunt. Kies uit drie stijlen bedframe, faucets toelopende ladekasten en zelfs een handgemaakte houten spiegel om een ​​set te creëren die uw slaapkamer zowel gezellig als stylish zal maken.

Het upgraden van slechts een paar onderdelen van uw huis kan het verschil maken tussen een weinig inspirerende ruimte en een ruimte die uw persoonlijke stijl en consolation weerspiegelt. Ga voor meer uitverkoopartikelen naar onze speciale Pagina van de Dag van de Arbeid om die perfecte stukken te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here