Home Slaapkamer interieurontwerp Little WhiteHouse kinderkamer- en kindermeubilair

Little WhiteHouse kinderkamer- en kindermeubilair

0
Little WhiteHouse kinderkamer- en kindermeubilair


Het inrichten van een kinderkamer is voor elke ouder een onvergetelijke gebeurtenis. Het is een ruimte waar herinneringen worden gemaakt, nachtelijke voedingen plaatsvinden en uw kleintje zal groeien en zich ontwikkelen. Bij het ontwerpen van een kinderkamer is het essentieel om een ​​veilige, comfortabele en esthetisch aantrekkelijke omgeving te creëren die zich kan aanpassen aan de veranderende behoeften van uw form. Laten we de essentie verkennen met enkele van onze favoriete keuzes van Vox Furnishings en Little Whitehouse.

Een cruciaal facet bij het ontwerpen van een kinderkamer is het selecteren van veelzijdig kinderkamermeubilair dat met je child meegroeit. Voordat u echter in de meubelkeuze duikt, is het essentieel om de indeling van de kinderkamer te plannen. Houd rekening met de grootte en vorm van de kamer, de natuurlijke verlichting en mogelijke aandachtspunten. Wanneer u klaar bent om meubels te overwegen, is het belangrijk om een ​​merk en producten te kiezen die een lange levensduur hebben, tot ver na het kinderseizoen.

Dit is de reden waarom we houden van Vox Furnishings, een merk met moderne, strakke, eigentijdse meubels en decoraties. Vox Furnishings is ontworpen met aandacht voor element, kwaliteit en functionaliteit specifiek gericht op slimme opbergoplossingen en modulaire models die naar wens kunnen worden ingedeeld en gecombineerd. VOX helpt u bij het creëren van een compleet interieur aangepast aan uw wensen en levensstijl. In zo’n interieur is het makkelijker om jezelf te zijn, te doen wat je leuk vindt en je helemaal vrij te voelen.

Nautis

De ontspannen kustcharme van de Nautis Child Assortment van Vox zal elke kinderkamer boeien en verfraaien. Organiseer moeiteloos uw spullen met de Nautis Babycommode/Compactum. Deze ladekast heeft een eenvoudig, strak ontwerp en drie lades die stil sluiten om te voorkomen dat kleine vingers bekneld raken. Met de optie om een ​​afneembaar verschoontafelblad toe te voegen, kunt u de ladekast ombouwen en een luierverschoontafel creëren.

Nog opslagruimte nodig? Voeg de Nautis kledingkast toe aan je set! De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren.

Het 4You-assortiment

Het 4You Cot Mattress van Vox biedt afneembare wiegbeugels waar child’s uit kunnen klimmen wanneer ze er klaar voor zijn en wordt daarna een mattress en bureau! Door drie spijlen uit het ledikant te verwijderen, open je de allereerste deur naar de wereld van kleine maar grote ontdekkingen voor je form, waardoor de peuter vrij door de kamer kan reizen en de ruimte kan leren kennen. Het mattress biedt drie mogelijke hoogtes om aan te passen aan de veranderende behoeften van uw form.

Het 4You assortiment groeit mee met uw form. Wanneer je kindje de spijlen niet meer nodig heeft, kun je met de verschillende onderdelen van het ledikantje het ledikantje ombouwen tot kinderbedje en bureau. Onmogelijk? Niet meer! Wanneer je het body van het ledikant ondersteboven draait, creëer je een stabiel en veilig bureau. De staven kunnen worden gebruikt als hangers voor organisatoren die belangrijke kleine voorwerpen op orde houden.

Het Journey stapelbed met 3 slaapplaatsen

Dit stapelbed biedt onder en boven een 3/4 mattress met een further onderbed voor logeerpartijtjes. Het Journey-assortiment introduceert een nieuwe look in de kinderslaapkamer, met zijn warme houten textuur gecombineerd met strakke witte afwerkingen.

Het is ideaal voor meisjes en jongens van alle leeftijden, hoewel de bovenste stapelbedden alleen geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Stapelbedden zijn altijd een grote favoriet geweest bij kinderen, en met de moderne ontwerpen en slimme opbergruimte van vandaag krijgen kinderen en ouders veel meer waar voor hun geld. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ouders er met de nieuwste veiligheidsnormen zeker van kunnen zijn dat er geen ladders breken en dat de armen van hun kinderen niet tussen de naastliggende veiligheidsrails bekneld raken. De stevige plinten van de Journey Bunk met metalen steunen zorgen voor een strakke afwerking vanuit elke hoek.

Het inrichten van een kinderkamer en het kiezen van veelzijdig kindermeubilair is een liefdeswerk dat zowel functionaliteit als creativiteit met zich meebrengt. Store de perfecte kinderkamermeubels nu verkrijgbaar bij Klein Wittehuis.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here