Home Meubilair Hoe maak je perfecte Ninja Meals hardgekookte eieren

Hoe maak je perfecte Ninja Meals hardgekookte eieren

0
Hoe maak je perfecte Ninja Meals hardgekookte eieren


Hardgekookte eieren koken in de Ninja Foodi snelkookpan

Als je op zoek bent naar een supereenvoudige manier om te koken hardgekookte eieren, zoek niet verder dan je Ninja Foodi! In deze blogpost laten we zien hoe je dit maakt perfecte hardgekookte eieren in de Ninja Foodi. Wij gaan gebruik maken van de snelkookpan optie op de Foodi, deze kun je dus eenvoudig aanpassen naar een Immediate Pot als je geen Foodi hebt. pin-afbeelding voor perfecte hardgekookte eieren in de ninja foodi

Openbaarmaking: dit Ninja Foodi snelkookpan hardgekookte eieren recept bericht bevat affiliatielinks voor uw gemak. Klik hier voor mijn volledige openbaarmakingsbeleid.

meubels schilderen, blog over meubelschilderen, blogs over beschilderde meubels, technieken voor het schilderen van meubels

Met eieren die in 4 minuten tot in de perfectie bereid zijn (plus opwarmtijd), koken onder druk is een geweldige manier om eieren koken snel en eenvoudig – en ze komen altijd excellent uit. Als je het nog nooit hebt gemaakt hardgekookte eieren in een snelkookpan Maak je geen zorgen – het is echt heel eenvoudig. En als je geen Ninja Foodi snelkookpan – maak je geen zorgen! Als alternatief kun je voor dit recept elke snelkookpan of instantpan gebruiken! Volg gewoon deze stappen en je hebt het perfecte eieren elke keer! hardgekookte eieren op een houten bord

Hardgekookte eieren: een schoon voedingsmiddel

Als je op zoek bent naar eten dat heerlijk, veelzijdig en voedzaam is, zoek dan niet verder dan het eenvoudige ei. Eieren zijn niet voor niets een hoofdbestanddeel van mijn huishouden dat schoon eet: ze controleren alle vakjes. Ze zijn niet alleen een geweldige bron van eiwitten (6 gram in één groot ei), maar ze zijn ook extreem vullend en kunnen gemakkelijk in elke maaltijd worden verwerkt. Of je nu op zoek bent naar een snelle snack of een stevig ontbijt, met eieren zit je goed. En had ik al gezegd dat ze geweldig smaken? Als u nog geen eieren in uw dieet voor schone voeding opneemt, is dit het second om te beginnen!

Maaltijdbereiding gemakkelijk gemaakt met hardgekookte eieren

Hardgekookte eieren en het bereiden van maaltijden zijn absoluut twee druppels water. Wat is er tenslotte niet leuk aan als je al je maaltijden van tevoren klaar hebt staan? Het is een geweldige manier om de controle over uw schone eetproces over te nemen en toe te voegen hardgekookte eieren in de combine zal je eiwitinname helpen verhogen zonder dat je gevogelte, rundvlees of ander vlees hoeft te koken (niet dat ik iets tegen vlees heb – ik ben dol op vlees). En omdat ze zo veelzijdig zijn, kun je ze toevoegen aan salades, graanschalen, wraps en nog veel meer.

De Ninja Foodi snelkookpan: een essentieel onderdeel van de keuken

De Ninja Foodi snelkookpan is een absolute keukenessentieel. Het kan u helpen alles te maken, van heerlijke stoofschotels tot gezonde vegetarische gerechten, in een fractie van de tijd die u normaal nodig zou hebben. Maar dat is niet alles! De Ninja Foodi heeft ook een ingebouwde airfryer, zodat je de perfecte knapperige textuur op je eten krijgt zonder dat je olie hoeft te gebruiken. Bovendien wordt het geleverd met een heleboel verschillende kookvoorinstellingen, zodat u het gewoon kunt instellen en vergeten. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een full beginneling, de Ninja Foodi is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die snel iets lekkers wil klaarmaken. Ninja Foodi snelkookpansysteem

Hardgekookte eieren maken

Start met het vullen van de Ninja Foodi foundation met 1 kopje water. water in een kom gieten om hardgekookte eieren af ​​te koelen

Plaats vervolgens een tiental eieren in de Foodi-mand en sluit het snelkookdeksel. Selecteer vervolgens “Druk” en vervolgens 4 minuten en start. Zorg ervoor dat de ontlastklep op afdichting staat. Dat is alles – nu wachten we! stel de ontlastklep in om de ninja foodi snelkookpan af te dichten

Zodra de Foodi druk heeft bereikt, begint de timer de 4 minuten af ​​te tellen. Houd er rekening mee dat het ongeveer 10 minuten kan duren voordat de Foodi druk bereikt voordat hij aftelt. Zodra de 4 minuten voorbij zijn, ben je hardgekookte eieren zijn klaar. Ga je gang en laat snel de druk ontsnappen (LET OP! De stoom is heet.) en verwijder de eieren voorzichtig in een ijsbad of plaats ze in de koelkast. Ik gebruik vaak een eenvoudige tang om de eieren te verwijderen, zodat ik mezelf niet verbrand. hardgekookte eieren in een ijsbad

De schaal laat gemakkelijk los en je houdt 12 excellent hardgekookte eieren over.

Hoe lang hardgekookte eieren koken

Ik raad aan om te beginnen door dit recept te volgen en indien nodig aanpassingen aan te brengen. Als uw eieren niet gaar zijn, bewaar ze dan een minuut langer. En als ze iets te gaar zijn, noteer dan in gedachten en plaats ze de volgende keer voor iets minder. Voor mij is 4 minuten het magische getal dat voor ons werkt. Als u een Immediate Pot of een andere snelkookpan gebruikt, moet uw tijd mogelijk enigszins worden aangepast. hardgekookte eieren in tweeën gesneden

Gemakkelijke recepten voor hardgekookte eieren

Laat u niet misleiden door hun eenvoud – hardgekookte eieren zijn een veelzijdig en heerlijk ingrediënt dat in allerlei recepten kan worden gebruikt. Hier zijn een paar eenvoudige ideeën om u op weg te helpen:

 • Eiersalade: Dit klassieke gerecht is ideal voor een snelle lunch of een licht diner. Snijd gewoon wat hardgekookte eieren in stukjes en meng met mayonaise, in blokjes gesneden bleekselderij en zout en peper naar smaak. Serveer op brood of crackers, of geniet ervan zoals het is.
 • Egg BLT: Deze variant op de klassieke sandwich zal je zeker bevallen. Start met een laagje eiersalade en voeg dan wat knapperig spek, sla en tomaat toe. Serveer op geroosterd brood voor een heerlijke en gemakkelijke maaltijd. Je kunt het altijd door elkaar halen en kalkoenspek of gewoon spek gebruiken. Hoe dan ook, mijn voorkeur gaat uit naar Appelpoort merk omdat ze biologische en nitraatvrije opties hebben.
 • Deviled Eggs: Een feestfavoriet, Deviled Eggs zijn altijd een hit. Start met het halveren van de hardgekookte eieren en verwijder de dooiers. Pureer de dooiers met mayonaise, mosterd en kruiden naar smaak en schep ze door het eiwit. Strooi er voor het serveren een beetje paprikapoeder overheen.
 • Salade van de chef-kok: een stevige combine van groenten, vlees en zuivelvrije kazen waar u zeker van zult genieten. De salade bevat doorgaans sla, ham, kalkoen, Zwitserse kaas, Amerikaanse kaas en hardgekookte eieren. Vervolgens wordt het overgoten met een French dressing of schone dressing naar keuze. Als je niet geïnteresseerd bent in het maken van je eigen dressing, maar wel een gezonde, schone saladedressing wilt, kijk dan eens Oerkeuken.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik hardgekookte eieren koken in de snelkookpan?

Het voor de hand liggende antwoord op dit punt is JA.

Hoe lang duurt het om eieren te koken in een snelkookpan?

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kun je harde “gekookte” eieren maken in een snelkookpan koken is helemaal niet nodig. De eieren worden gekookt onder intense hitte en druk met een waterbad eronder. Het enige wat je nodig hebt is 4 minuten voor excellent gekookte hardgekookte eieren!

Ontploffen eieren in een snelkookpan?

Eieren kunnen soms exploderen als ze langer dan vijf minuten onder hoge druk worden gekookt. Je weet dat je je gekookt hebt hardgekookte eieren te lang als je een groene rand rond het juk ziet. Ze zijn nog steeds prima om te eten met een salade en dergelijke, maar bieden geen ideale textuurresultaten.

Moet ik de eieren in een ijsbad doen?

Nee, je kunt ze gewoon terug in de koelkast plaatsen zodra ze uit de Ninja Foodi/snelkookpan komen. Het belangrijkste is dat ze worden afgekoeld.

Ninja Foodie-recensie

Voor een snelle video waarin een snelle Ninja Foodi-recensie en een overzicht van de functies, onderdelen en eenvoudige reiniging vindt u onderaan deze Ninja Foodi recept voor pulled pork na.

Ninja Foodi

Bekijk hier ook mijn andere Ninja Foodi-recepten: Ninja Foodi

Ondersteuning nodig op uw gezondheidsreis? Overweeg voedings- en gezondheidscoaching! Ik ben een gecertificeerde coach (geen gimmicks, geen honger, geen drang naar producten). Klik hier voor meer informatie: Voedings- en gezondheidscoaching. gecertificeerde voedingscoach, gecertificeerde gezondheidscoach, visitekaartje

Afdrukbaar recept

Hoe maak je perfecte Ninja Foodi hardgekookte eieren

Opbrengst:
12

Voorbereidingstijd:
1 minuut

Kooktijd:
4 minuten

Additional tijd:
10 minuten

Totale tijd:
15 minuten

Maak excellent gekookte hardgekookte eieren in de Ninja Foodi snelkookpan.

Instructies

 1. Voeg 1 kopje water toe aan de Ninja Foodi-basis
 2. plaats 12 eieren in Ninja Foodi
 3. Selecteer ‘Druk’ en vervolgens 4 minuten op Foodi
 4. Zorg ervoor dat de ontlastklep op afdichting staat
 5. Druk op begin en wacht
 6. Zodra de Foodi druk bereikt, telt de timer 4 minuten af
 7. Zodra er 4 minuten zijn verstreken, gebruikt u het snelontlastventiel om stoom af te laten. WEES VOORZICHTIG: DE STOOM IS HEET
 8. Haal de eieren uit Foodi en plaats ze in een ijsbad of zet ze in de koelkast om af te koelen
 9. Geniet ervan zodra de eieren zijn afgekoeld

aangeraden producten

Als Amazon Affiliate en lid van andere partnerprogramma’s verdien ik met in aanmerking komende aankopen.

Voedingswaarde-informatie:

Opbrengst: 12

Portiegrootte: 1

Hoeveelheid per portie:

Calorieën: 72Totaal vet: 5gVerzadigd vet: 2gTrans vet: 0gOnverzadigd vet: 3gLdl cholesterol: 186 mgNatrium: 71 mgKoolhydraten: 0gVezel: 0gSuiker: 0gEiwit: 6g

Voedingswaarden zijn schattingen en kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte producten/ingrediënten.

Voor meer gezonde recepten voor schoon eten, volg mijn Pinterest-bord voor schoon eten hier: Schoon eten.

schoon eten, recepten voor schoon eten, recepten voor schoon eten, schoon eten

gezonde recepten, glutenvrije recepten, schoon eten

Vergeet niet – Volgen Alleen het bos en Deel dit bericht naar Inspireren anderen:

FACEBOOK * INSTAGRAM * PINTEREST * RECEPTEN

heerlijke recepten

Als je deze hardgekookte eierhack nuttig vond? Deel het met een vriend!

Heb je recepten voor hardgekookte eieren waar je bij zweert? Laat het ons weten in de reacties!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here